2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerin hepsi cok tatli cok güzeller.kızlar nerdeyse hepimizin bebelerinin gözleri renkli.benim kızınkide şimdilik öyle görünüyor.ama bence döner.ya önce renkli olup sonra dönme diye bişey oluyor mu?oluyorsa bile bence adoçyo ve papatyang ve emelyücel sizlerinki bence renkli kalır.masallah yiyesim geliyor hepsini haaaaaaaaaaaaaaam

denizim maşallah çok güzel çıkmışınız caponlara benziyorsunuz gözler
makina kaç mp anam muhteşem çıkmış resimler
emelim senin bamyalıda süper
ay hyepsi çok güzel allahım ya yerim hepsini nazan nerdesin erenin resimlerini koy
ben kızıma isteyecem bu oğlanı valla

Çok teşekkür ederim hepinize... Valla iyi ki koymuşum resimleri, moral oldu bana da...
Makine 12 mp che cim.. Bir de çekerken odağa zumluyor, arkada kalan kısmı flu çekiyor, bu nedenle daha bir net gibi oluyor. O kadar özendim ki bende, ilerde param olursa öyle bi Nikon makine alıp, kursa gitcem...

eylemcigim gelinim ne kadarda güzellesmis allahim yiyesim geliyoo masallh
betül kizin cok güzellesmis tas bebek gibi masallh
che kücük sipa bu ya minik hatun masallh ona
deniz ayy ayyy ayy sevsinler minik kusum defnosum da gelmis yer teyzosu onu denizim aman nazarliksiz dolastirma bu kiz coookkk güzellesmis ya masallh 41ere
emel cok datlu tosunun ya yirim onu masallh

denız teyzesı koydu ona bu adı bamyalıma gelen ıltıfatlar ıın tesekkur ederız

Şehnazım sende küçükadam yapmışsın Arda'yı. Maaşallah çok yakışmış.

şehnaz maşallah çok yakışıklı büyük adam arda.
biz daha pantolon falan giyemiyoruz miniğiz

Aaaa, Şehnazzzz! Baya delikanlı olmuş bu ayol... Saçları bilem uzamış. Maşallah maşallah!!! Spor ayakkabıları falan pek şık... Yerim ben onu!

denizzzz bu ne guzellik kiz fistik gibisin masallah, bosuna anasina bak kizini al dememisler,

deryam , bende senin kiza hastayim, Allahim ne guzellik o oyle yaa, Allah ozenmiste yaratmis masallah, oglumu isteme konusuna gelince, hacerrrr bak ogluma kismetler var, ee bir oglani 40 kisi ister bir kisi alir demi:roflol:, erkeklerin kitlik zamaninda bu sozu boyle degistirdimkaydirigubbakcemile3

saolun kızlarr bebeklerın hepsıne masalah..
Denızım benımkı artık bana hıc benzemıyor aynı babası dıyorlar. bakın bı foto eklıcem hemen kaldıracam.. babası fotosunun eklenmesını pek sevmez

...........................

Son düzenleme:
sağol nurgülcüm anlayışın için. yine güzel fotolar gelmiş. emel seninkinin kertiği yok heralde. birini bulalım size yahu:)))
arda da ne çabuk büyüyo ya. gerçi erkencilerdendi dimi? emzikleri çok şirinmiş valla kendi gibi...

biz de ekleyelim barim...

burda yeni memeden ayrılmış süt sarhoşu... çok da tasarruf etmiyo bu konuda...

burda da ben ve kuzenim. kucağımdaki kuzenimin kızı gecen temmuzda doğdu:) bizimkinin ablası...daha kızımla doğru düzgün fotoğrafım yok ya. benden başka herkesin var deliricem...

Son düzenleme:
sehnazım masallah arda pasama ne guzel buyumus
melek canım tıpkı babası ALı TUNA
zakkum bızım kertık varda kendısı kayıp vallahı acaba zehra ılemı kertsek bılmıyom kı sengözlerimebaksanab

denizcim.. masallah ikinizede.. anasi kizindan güzel.. kizi anasindan güzel.. masallah ikinizede..
ne güzel bakmissin zehraya masallah.. yanaklari tam istirmalik .. cokacimcoook

nil hanimada masallah.. güzeller güzeli

idil hanim iki resimden birinde hep uyuyor masallah.. daha uzun uzun uyusun.. uyusunda büyüsün uyuyan melek

gökceme bakin.. kizimin ücüzü o .. allah nazarlardan saklasin.. gözleride nurgülcümün gönlüne göre olur insallah
:asigim:

öhhö öhhö diyorum sadice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…