sağol nurgülcüm anlayışın için. yine güzel fotolar gelmiş. emel seninkinin kertiği yok heralde. birini bulalım size yahu:)))
arda da ne çabuk büyüyo ya. gerçi erkencilerdendi dimi? emzikleri çok şirinmiş valla kendi gibi...
biz de ekleyelim barim...
burda yeni memeden ayrılmış süt sarhoşu... çok da tasarruf etmiyo bu konuda...
burda da ben ve kuzenim. kucağımdaki kuzenimin kızı gecen temmuzda doğdu:) bizimkinin ablası...daha kızımla doğru düzgün fotoğrafım yok ya. benden başka herkesin var deliricem...
Ben de onu öpüyorum annesi... Öp benim yerime...saol deniz teyzecigim diyoo arda
öptük
Teşekkür ederim Nazancım. Benim sözde güzelliğim kızımın kaderini değiştirmedi, bak hiç kısmeti çıkmadı... :1no2:denizzzz bu ne guzellik kiz fistik gibisin masallah, bosuna anasina bak kizini al dememisler,
deryam , bende senin kiza hastayim, Allahim ne guzellik o oyle yaa, Allah ozenmiste yaratmis masallah, oglumu isteme konusuna gelince, hacerrrr bak ogluma kismetler var, ee bir oglani 40 kisi ister bir kisi alir demi:roflol:, erkeklerin kitlik zamaninda bu sozu boyle degistirdimkaydirigubbakcemile3
sehnazım masallah arda pasama ne guzel buyumus
melek canım tıpkı babası ALİ TUNA
zakkum bızım kertık varda kendısı kayıp vallahı acaba zehra ılemı kertsek bılmıyom kı sengözlerimebaksanab
Ayşincim sen bakma öyle dediğine.. Enelin kızıyla Yiğit'i ben kerttim, dünür başıyım yani... Şimdi bana talip olsalar da olmaz, yaptığım işi bozup, kendime almam bu biiiir, ikinci tercih olmayı hayatta yediremeyiz bu da ikiiiii!!! Ben sana söyleyim, birileri anlasın... şakkıdıkim kız kertiği, nerelerde bu esrarengiz fıstık?
Teşekkür ederiz Hacerim... Buyur ıstır yanaklardan, kızlarımız adaş nasılsa, sana izin var....denizcim.. masallah ikinizede.. anasi kizindan güzel.. kizi anasindan güzel.. masallah ikinizede..
ne güzel bakmissin zehraya masallah.. yanaklari tam istirmalik .. cokacimcoook
Ayliz di, lafındaki di ekine dikkatinizi çekerim arkadaşlar... Söylyecem dünürüne, bana neeee, bana neeee!!!! hihoyyytkız bızım kertık ayliz di
Canım çok sağol; valla ben de sen deyince tekrar baktım. Evet iyi haberlerin etkisi okunuyor bence de gözlerimden... hihoyyytadaçyo yeni fotografında yeni iyi haberler aldığın belli olmuş.güzel çıkmışız.bebeğinde çok tatlı.boncuk boncuk gözler.
Rainxxx, maşallah senin kuzuna da... Hem dudaakları hem gözleri gülmüş sanki...http://urlal.com/rjmerhaba arkadaşlar bizde tam bir aylık olduk artık işte fotomuz becerebildiysem tabiki
Ayşin yaw, her attığın lafa cevap veriyom senden tık yok ayol!! Dişten kertiğe kadar her bişeye laf yetiştiriyom da sen bana neden cevap vermiyon??? :1closedeyes:
teşekkür ederiz şehnazcığım maşallah ardada çok tatlı tam doğum tarihi neydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?