2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızın tıpkı sana benzıyo :içelim:

adaçyo yeni fotografında yeni iyi haberler aldığın belli olmuş.güzel çıkmışız.bebeğinde çok tatlı.boncuk boncuk gözler.
che maşallah seninkinide uyuya uyuya büyüteceksin türküyü
enelde şu ara yok demi?
benim kızımın kertiği yok kk de
zakkum obur bebeğin çok güzelmiş.bandanalarda yakışmış.ben de istiyorum ama kimse almıyor ben de çarşıya çıkamıyorum.bebek sana görew daha sarışın maşallah.kucağındaki cimcime esmer güzeli

melek benimkide hergün farklı bir babası oluyor bir ben
bebeklerin yüzleri ne zaman oturur.yani belli olur ve değişmez

merhaba arkadaşlar bizde tam bir aylık olduk artık işte fotomuz becerebildiysem tabiki

saol deniz teyzecigim diyoo arda
öptük
Ben de onu öpüyorum annesi... Öp benim yerime...
Teşekkür ederim Nazancım. Benim sözde güzelliğim kızımın kaderini değiştirmedi, bak hiç kısmeti çıkmadı... :1no2:
Melekcim, Tuna babasının küçük bir kopyası olmuş... Şaşırdım!!! -tatlicadiarzu- Sana o kadar benziyordu ki, bu kısa sürede nasıl böyle döndü anlayamadım. Ama çok yakışıklı olmuş böyle de... Zaten erkek olarak, babasına benzemesi daha mantıklı galiba... kaydirigubbakcemile3 Maşallah!
http://urlal.com/rj

http://urlal.com/rj
Ayşincim, kızçen en sevdiğim renk olan morları lilaları giymiş, çok da yakışmış. O ilk fotoya bittim. Maşallah, güzeller güzeli bu kız!!!
Tasarrufu da bu yaşta düşünmeyiversin, gelme kızın üzerine..
Sen de çok hoş çıkmışsın ama kızçeni kucağına alıp, başbaşa fotoğraflar çektir bir an evvel; zira hızla büyüyorlar...
Kuzeninin kızına da maşallah, elma yanaklarından ısır benim için...

sehnazım masallah arda pasama ne guzel buyumus
melek canım tıpkı babası ALİ TUNA
zakkum bızım kertık varda kendısı kayıp vallahı acaba zehra ılemı kertsek bılmıyom kı sengözlerimebaksanab

kim kız kertiği, nerelerde bu esrarengiz fıstık?
Ayşincim sen bakma öyle dediğine.. Enelin kızıyla Yiğit'i ben kerttim, dünür başıyım yani... Şimdi bana talip olsalar da olmaz, yaptığım işi bozup, kendime almam bu biiiir, ikinci tercih olmayı hayatta yediremeyiz bu da ikiiiii!!! Ben sana söyleyim, birileri anlasın... şakkıdı

canım maşallah bebişine daha 1 aylıkk oyyy... aman hergününü doya doya geçir çok çabuk büyüyolar bebeklerimiz.

bu arada senin adın ne, bebeğinin adı atahan dimi. yoksa atahanım mı? pot kırmak istemeyiz

bu arada ya bana benzetmiyolar ela yı, ablama daha çok benzetiyolar. evet babası ve ben esmeriz. ama kızımız daha açık. hatta saçları bazen kızıl gibi oluyo:S nedenki acaba:1shok:

iyi o zaman kertme olayından şimdilik sıyrılıyorum. ortalık yatışsın yine devreye girerim ben. deniz canım valla ben de öyle diyorum benle fotosu yok diyorum. sinir oluyorum. ama süslenip püslenip geçicem objektiflerin karşısına. şöyle ana kız pozlar verelim demi ama....onu doğuran ben nasiplenen teyzesi, babası, teyzecikleri, ananesi.. oh ne alaaaa..

Son düzenleme:
denizcim.. masallah ikinizede.. anasi kizindan güzel.. kizi anasindan güzel.. masallah ikinizede..
ne güzel bakmissin zehraya masallah.. yanaklari tam istirmalik .. cokacimcoook
Teşekkür ederiz Hacerim... Buyur ıstır yanaklardan, kızlarımız adaş nasılsa, sana izin var....
kız bızım kertık ayliz di
Ayliz di, lafındaki di ekine dikkatinizi çekerim arkadaşlar... Söylyecem dünürüne, bana neeee, bana neeee!!!! hihoyyyt
adaçyo yeni fotografında yeni iyi haberler aldığın belli olmuş.güzel çıkmışız.bebeğinde çok tatlı.boncuk boncuk gözler.
Canım çok sağol; valla ben de sen deyince tekrar baktım. Evet iyi haberlerin etkisi okunuyor bence de gözlerimden... hihoyyyt
http://urlal.com/rjmerhaba arkadaşlar bizde tam bir aylık olduk artık işte fotomuz becerebildiysem tabiki
Rainxxx, maşallah senin kuzuna da... Hem dudaakları hem gözleri gülmüş sanki...

Ayşinnn, bu arada, hakikaten kızın sana çok benziyor. Ben de senin gözleri kıskandım, sen de kıçını kaşı...
Benim gözler malum, çizgi halinde... Hiç öyle badem badem olmadılar... :1no2:

canım bebeğimin adı Atahan. rica ederim ne demek pot kırmak sorun değil benimkisi ise mürüvet

zakkum bayildim biciriga ya masallh 41 kere

rainxxx senin bebisinde cok tatli bakmis masallah

Rainxxx, maşallah senin kuzuna da... Hem dudaakları hem gözleri gülmüş sanki...denizciğim ewet konuşurken maşallah gülüş veriyor sanki özelliklede sohbet et benimle dio yerimseniben

Ayşin yaw, her attığın lafa cevap veriyom senden tık yok ayol!! Dişten kertiğe kadar her bişeye laf yetiştiriyom da sen bana neden cevap vermiyon??? :1closedeyes:

teşekkür ederiz şehnazcığım maşallah ardada çok tatlı tam doğum tarihi neydi acaba

Şehnaz'ın oğlu 11 Şubatta doğmuştu galiba...

Ayşin yaw, her attığın lafa cevap veriyom senden tık yok ayol!! Dişten kertiğe kadar her bişeye laf yetiştiriyom da sen bana neden cevap vermiyon??? :1closedeyes:

canım olur mu öyle şey...dişlerin hakkında bişi demedim miii? tüü rezilim ben rezi:)

öyle veya böyle başarılı bi çalışma olmuş. ilk baktığım şey dişlerdir zaten. senin de çok güzel valla. benim dişlerim düzgün olsa da aslen çok sağlıksız ve güçsüzler. Allah vergisi napalım:) genetik miras:)

kertik olayını da sana devrettim canım ama şimdilik. aslında diğer yiyğitle yani suzy nınkiyle melteminkini kertmiştim ama.netice belli olmadı.

küsmeeeeeeee n'olurrrrrra.s.

Küsmedim tatlım... Küsmem de... Şeniz
Genetik miras olayına katılıyorum.
Bu arada Suzy ninki Mirza, Yiğit değil. Sen yanlış kişileri mi kerttin yoksa? kaydirigubbakcemile3Suzy nin dünürü Beyazlilyumdu... Diğer Yiğit kimindi ya, bak böyle olunca ben de hatırlayamadım...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benimkiside tam tersi çıkmaya hiç niyeti yoktu 41 hafta sonrası oldu mart annesi olacakken nisan annesi oldum bende

maşallah tüm kuzulara hepsi birbinden güzel buda annelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…