2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
wooowww çok sevdim ben bu salıncağı ve koltuğu...
Şehnazcım kurada bana çıkarsan alıp yolluyosun ona göre:umursamaz:
burda yok eminim bunlar...converslere bak ya...deli olcam ben

Defne güzel büyümüş maşallah,bizimkide böle ayaklarına aşık bu ara...

Benim seksüüü kumbaram :)))

anneeeeeeeeeeeeee bana bi daha elbise giydirmeee hiç sevmiyorum lmaz:

a

Son düzenleme:
maşaallah yaff büyüttük bebelerii buda benım böcük
dilekcim elbıse cok yakısmıs alyamıza GÜLŞAH Alya Derin cok tatlı olmuş maşaallah yazıda cok güzel olmuş

bu arada maşaallh Ardaya kız güzeli gibi Allahım nazarlardan korusun

rüya ne tatlı ya, 80 li yıllardaki giyim tarzına benzemiyo mu. keşke eski türk filminde oynasa:) çok ünlü olur....

defne de büyümüş maaşallah, çok tatlı bi kız bu
şehnaz canım arda çok keyifli gözüküyo. ben de yaylı salıncaktan almak istedim ama önermediler:Sbizim şaşkın gibi bakmış bu fotosunda yavrum...
alyayı özlemiştik dilek. kızın geleceğiyle oynama. demediği şeyleri de dedirtme olur mu!!! tamm spor giyim hoş ama alya bir kız.. huhuuuuuuu.... hem de saçlarına imrendiğimiz şirin bi kız...

yiğit de çok efendi çıkmış foto dışında da böyle sakin mi acaba?

Aman dılek bu kıza spor Çok yakısıyo bence anası gıbı olsun bu kızımızda
yıgıtede masallah

tşk ederim aysin derya emel :))

derya çok seviyorum senin bu oğluşunu ya çok iyi bi evlat olçak ben hissediyorum zemuszemus masalalh ona

emelim canım saol ya bana destek verdigin için benim kızıma yakısmıyor elbise hatta sibele msn kameradan gösterdim alyanın yüzünü :)) o bile şahit sevmiyor benım kızm :roflol:

Tesekkürler aysincim... ben tunikleri cok severim o yüzden rüyayada tunik alip altina bi pantolon yada kilotlu corap giydiriyorum cook sirin oluyor minnosum...
Yigite masallah
Alyaayaaa elbisede cook yakisiyorrr

ve isde salincagimiz almadn önce prova yapiyoduk ehuehueheu

bende istiyorum b unlardan dün alayım dedim bizim kociş yok omuruna yük biner miymiş.. ayaklarına basınç olur muymuş.. biton soru sordu bilmiş bilmiş.. hiç uğraşmayım almayım daha kolay dedim NEE BİLEM BEN BEN Mİ YAPTIM ALETİ...araştırıcam şimdi bence bişey olmaz ama şimdi bişey olur ben sana demdim mi der..

Tesekkürler aysincim... ben tunikleri cok severim o yüzden rüyayada tunik alip altina bi pantolon yada kilotlu corap giydiriyorum cook sirin oluyor minnosum...
Yigite masallah
Alyaayaaa elbisede cook yakisiyorrr

biz analı kızlı giyinmekten vaz geçtik mümkün mertebe soyunuyoruz kaydirigubbakcemile3

Kızlar söyleyecek söz bulamıyorum valla. Ne kadar çabuk büyüdüler yahu... Maşallah.

dilekkkk maşallah alyaya bence elbiside pek yakışmış kuzuyaaaa

Arda Kaanım yeni oyuncağını güle güle kullansın
Dilekcim kızına hepsi yakışıyor maşallah
Reniem maşallah o ayaklarını tutuşuna bayıldım
KızılDenizcim çok beyefendi olmuş bu maşallah

bravooo ezgi işde budur :lepi:
maşallah bu kuzuya çok şeker lin yerim seni bennnnn

bizdede 4-5 tel uzn kalmış öne geliyo arkadan
çok tatlı bu arada defnem
nasilda kuruldu koltugaaa

oyy tipe bak kız ben bu çocğu tv de birine benzetiyom ama hala çıkaramadım
Benim seksüüü kumbaram :)))

anneeeeeeeeeeeeee bana bi daha elbise giydirmeee hiç sevmiyorum lmaz:

a
yine yeni bi sitemi keşfettiniz siz süpersinizzz
maşaallah yaff büyüttük bebelerii buda benım böcük
dilekcim elbıse cok yakısmıs alyamıza GÜLŞAH Alya Derin cok tatlı olmuş maşaallah yazıda cok güzel olmuş

nasılda bakmış yerim onu benncokacimcoookcokacimcoook

evet melekcim Nil genel olarak babasina benziyo ama tek tek ele alinca sekil bakimindan kas goz burun kulaklar ust dudak bana benziyo kafa sekli babasina gozler hala belli degil koyu renkli ama disari ciktigimizda mavi, gen catismasi yasiyo bakalim ne olacak:)

güzel yorumlarınız için tşk ederim esma,melek,fusun,derya,derya a.s. a.s.

şişko ezgimle fidan gibi güzel yüzlü kızı gelmiş maşallah

kız derya ne sitesi neden bahsediyonn ??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…