2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

boddim maaşallah göbişinede bebişinede. Yakışmış yerine kerata. Fazla kilo almamışsın galiba dimi canım.

buketciğim bu gidişime kadar sadece 3,5 kilo almışdım ama bu ay sadece bu ay 3 kilo almışım tatlımsenağlama

Oy oy oy maşallah ne tatlı.....Kırmızılar da pek yakışmış prensesin güzel annesine...

maşallah maşallah göbişler harika.benim kızım bunların içinde yine küçük kalmış.minnoş olucak sanırım benim kız.sağlıkla büyüsünler canlarım benim.

maşallah maşallah göbişler harika.benim kızım bunların içinde yine küçük kalmış.minnoş olucak sanırım benim kız.sağlıkla büyüsünler canlarım benim.

Çok sağol canım!Hiç sanmıyorum öyle olduğunu çünkü göbekle alakası yok diye biliyorum enelcim bebişin kilosunu,eminim nur topu gibi olucak onun annesi ona böyle bakar ve severken... a.s.

maaşallah yadaji. Sağlıkla kucağınada alırsın inşallah canım.

kızlar maşallah göbişlerinize....artık bizde burdayız demeye başladı bizim göbişler.....maşallah maşallah nazar değmez inşallah...........

MTS ve jadaji harika gorunuyosunuz kizlar, ne tatli olmus gobusleriniz masallah subhanallah

yadaji ve MTS maşallah ne güzel olmuş göbişleriniz allah nazarlardan saklasın minnoşlarınızı ve sizi

kızlar sizin göbekler ne güzel yaaa benim sizinkine oranla çok çok az....sizin bide daha önceki haftalarda çekilmiş..ben yeni çektim koyuyorum kızlar...4 kilo aldım ama yanlara genişledim ben of yaaaaa...doğumdan sonra hemen atsam bari
20+3 lük halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…