2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

kızlar ben galiba azıcık şişko olucam.....baksanıza halime...tamam yapılıydım zaten bi 5 kilo aldım ama bakalım ilerleyen zamanda nasıl olucam....:CüvCüv:

birde kıyafette iyice toplu göstermiş beni...

Bence çok tatlı çıkmışsın ayshincecim. Maaşallah ikinizede. Çok yakışmış.

seninkinin cinsiyeti neydi?erkek mi?:)

ayshine valla çok tatlı hiç de yapılı filan değilsin gayet iyi bence senin kız değil miydi valla erkek gibi duruyor :) maşallah maşallah tü tü tü

kız ayoll kız dedi dr.hep içime erkek doğdu ama kızmış...sağlıklı olsunda önemli değil...kızlarıda çok severim....

bu da bizim göbiş. Kızımız olucakmış bide bugün öğrendim. Erkek gibiydi ama kızmış.

aysincim kiz bu ne tatlilik valla masallah sismanmismis, sus kiz doverler valla:roflol: meltocum sanada masallah seninkininde kiz olacagi belli yayilmis kizin icerde keyif yapiyokaydirigubbakcemile3

meltoo cum sanada maşallah .... nazanın dediği gibi senin kız bayağ rahat galiba yayım yayım yayılıyo...hepimize maşallah Allah hepimizi korusun kem gözlerden...

bu da bizim göbiş. Kızımız olucakmış bide bugün öğrendim. Erkek gibiydi ama kızmış.

şekercim bütüm gobüşlere maşallah.ne şaker olmuşsunuz siz oleee...melto o cum sağlıklı olsun hayırlı evlatlar olsun inş.

bende gobuşumu koymayı çok istiyorum ama hala çıkmadı benki yok sanki herkez aldırdın mı diyor .benim bebiş kız olduğu için çok yayıldı keyfıne pek düşkün haylazım belimi genişletti. sadece başka göbek mobek yok yani o yüzden koyamıyorum. benim gobüşte buyusede koysam hiç göükçeği fln yok . ben bile bazen acaba orada mı diyorum.tepiğde atmıyo bi çıksın nasıl dövcem nasıl direk 5 kardeş ne çok üzdü annesini Çok üzgünüm çoook sengözlerimebaksanab

ayyy kızlar hepinize maşallah Allah nazarlardan saklasın hepinizi. ne tatlı olmuşunuz öyle yaaa. ben zaten oldum olası hamilelerin o içinde dünyalar güzeli bebeklerini taşıyan göbişlerine hayran kalmışımdır. benim göbişimde meltoo arkadşımızınki kadar. bende kocaman göbişimin olacağı günleri 4 gözle bekliyorum. çok seviyorum. çok güzel bişey ya.:CüvCüv:a.s.

maşaLLah ya ne tatLısınız a.s. ALLah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inşaLLah

boddim maaşallah göbişinede bebişinede. Yakışmış yerine kerata. Fazla kilo almamışsın galiba dimi canım.

boddimcim çok güzel olmuş.meltocum seninde canım sağlıkla büyüsünler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…