2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

mts çok şirin bi göbiş buu.ben 16yım hala bu kadar yok. Cinsiyeti belli mi??kız gibi duruyo

teşekkür ederim canım..Valla ben de şaşırıyorum..Bir anda çıkıverdi bööle...hihoyyyt
Canım cinsiyetimiz henüz belli değil ama herkes kız gibi diyor ve bizde öyle hissediyoruz...

MTS göbişinede bebişinede maaşallah canım. Sağlıkla büyüt emi annesi.

tuğbacım maşallah göbişine benimkide bayağ belli oluyor artık..hatta bugün hamile kıyafeti aldım kendime ....Allah nazarlardan saklasın...

nazancım maşallah çok tatlı canım ya.
yalnız budamı erkek acaba içimden öyle geçti canım.

nazancım maşallah çok tatlı canım ya.
yalnız budamı erkek acaba içimden öyle geçti canım.

canim bilmiyorum ki benim icimede oyle doguyor, bazen severken yada ondan bahsederken oglusum diye agzimdan kaciyo, ya agiz aliskanligi olmus erkek cocuguna alismisim ondan, yada oglum oldugu icin hep oglum olcakmis gibi geliyor:) hayirlisini versin rabbim

Maaşallah göbişine de bebişine de nazancım. Kilo almışsın belli oluyor. İlk bakışta oğlan dedim ama sanki kız gibide geliyor. Şu iki hafta geçsede kuzucuğunu öğrenebilsek.

Nazancım maşallah sen artık tam bir hamiş olmuşsun..Allah hakkında hayırlısını versin canım...

saolun kizlar , gercekten artik tam hamile gibi olduk, dun kendime alisverise gittik,magazada calisan kizlarin hepsi toplandi basima kac aylik, ne guzel gobusun var felan diye buyuk bir magazaydi 30 kisi vardi rahat, ama calisanlar sirf benimle ilgilendi, bluzlerin biri geliyor biri gidiyo bunuda dene diye, esimde diyor cok begendiler seni nazar degdircekler gobusune:roflol: kendime tam hamile hissettim hosuma gitti:CüvCüv:

Ne güzel canım...Allah bu mutluluğunu hep sürdürsün inşallah..Eee neler aldın bakalım..Eklesene buraya resimleri...

Ne güzel canım...Allah bu mutluluğunu hep sürdürsün inşallah..Eee neler aldın bakalım..Eklesene buraya resimleri...

1 hamis pantalonu aldim 4-5 tanede bluz aldim ustume giyer onlarlada cekerim gobusumu canimkaydirigubbakcemile3

ayyyy nazan göbüşün çok hooooş..ya bende bişey yok hala çekip koyacağım ama belli belirsiz..habire simit bölgemi ve belimi kalınlaştırıyorum...genişledim yaaaa :çok üzgünüm:

güzel hamişler hepinizin göbüşlerine baktım maşallah ben de kendi kendime stres yapmışım benim göbek niye çıktı diye hatta bir topikte bayağı yazı yazılmıştı işte benim göbek 18 . haftada çıktı falan diye...bayramdan önce gittim yeni kıyafetler aldım demekki benim normal çıkmış.maşşallah hepimize

nazan göbeğine de bebeğine de maşallah ayrıca oğluşunun doğumgününü de kutlamayı unuttum nice yaşlara işallah

masallah nazancim göbüsüne..
ne kadarda belirgin.. banada sanki erkekmis gibi geldi.. tabii önce saglik..

ay ne kadar hos ya..

nazan canım benim tü tü tü tüt tü tü maşallah canım benim çoooooooook tatlı olmuş göbüşün naslda yakışmış öpsün teyzeesi göbüşünü
sağlıkla gelir inşallah bebeişimiz

maşallah arkadaşlar allah nazarlardan saklasın. ben 17 haftama girdim ama hala bişey yok. inşallah çıkınca bende çekip gönderirim size. ben zaten geniş bir insandım eskiden belkide ondan daha bişi yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…