2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

kiz enel birde gobusum yok diyodun daha ne olsun annesi, masallah subhanallah cok tatli gobusun

bocugum sanada masallah Allah hepinizi nazarlardan saklasin, korusun, kollasin inslh

sağol nazancım ben pek ekmek ve hamur işi yemiyorum hep meyve istiyor canım.o yüzden kızım küçük kalacak diye endişe ediyorum.bi resmi koyayımda görüşlerinizi alayım dedim.kedili olanıda sevimli diye göstermek istedim :))))

Enelcim harika çıkmışsın!!İkiside birbirinden güzel fotograflarınızın kızınla!!Gerçekten çok yakışmış,çok güzel!!!Bayıldım...... Maşallah!!!!!!!!!

Saruboceq,harika gerçekten harika....Hamilelik nede yakışıyor kadınlara...Tam bir kız annesi ve göbeği Maşallah!!!!!!

maşallah arkadaşım bebeğini büyütmüşsün:)ben 18 deyim ama sana yetiştim göbekte

buketcim ve enelcim ne kadar tatlısınız yaaa. ne güzel duruyo göbüşleriniz hele onların içindekiler onların daha da bir tatlı olduğunu düşününce içim iyice kaynıyor yaaaa

ayyy bukett maşallah oğlan olduğu nasıl belli top gibi gönüşün :)
enelcim seninde kızın çok tatlı duruyo maşallahhh

buketcim çok tatlııı erkek göbeği olduğu ne kadar belli öyle.aynı günlükmüşüz..bende çekeyim koyayım farkı farkedin :))))

Göbüşlere de bebişlere de maşallah kizlar çok şekersiz..annişler :)

buketcim kızıl deniz maşallah iyice büyüdü bizim minikler.41 kere maşallah.sağlıkla doğsunlar inşallah.

kızıldeniz ve existhunder maaşallah göbişlerinize. Benim iki haftadır fırladı sanki. ne kadar çabuk büyüyolar. Yakında eğilemiycem.

kızlar az önce çektim..benim kız çıkmamak için inat ediyor.farkettiyseniz kalçalarım yani yanlarım dolu dolu..kiloları oraya aldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…