2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

Mts
fencidmlrs, maşallah göbüşlerinizede bebişlerinizede maşallahh

kızlar çok mutluyum artık benimde göbüş çıktı geçen hafta içi.birden belli oldu..artık dışardan hamile olduum belli...bende koyacaım birazdan

maşallah rehavetcim çok tatlı bi göbiş ee dediğin gibi artık belli olmalı 6. aya girdik...

evet yaa 6.ya girdik.daha bana çocuk varmı diye soranlar vardı yeni tanıştıklarımdan...sizlerinkini görüdkçe hep çıksın isterdim...çıktı sonundaa..eşimin de çok hoşuna gitti.5 gündür yani çıktığından beri seviyor çok tatlı oldun diyor:asigim:

rehavetcim gerçekten belli olmuş ne güzel duruyor sanada çok yakışmıştır eminim maşallah canım nazar değmesin

saolun kızlar..ay belli etsin artık löp löp tekmeleri atıyor çıksın az dışarı..dile kolay ya 6 ya girdik.ben deli olcaktım artık çıkmasaydı..ama bir anda çıktı

sen hiç kilo almamışsınn rehavet yada göstermiosun. Bu ne kıı 2 aylık gbi

meltoo dalga geçiyor olmalısın canım..kinayemi yaptın valla anlmaadım:uhm::roflol: kız bana kocaman geliyor daha nasıl büyüyecek..sen benim önceki resimlerimi görmedinmi hiç belli değildi...buda yeni çıktı...6 ayın için deyim ve tam 7 kilo aldımmm:lepi: ama boydan kurtarıyorum galiba kilo aldığım anlaşılmıyormuş...1.74 boy ve şuan 68 im

Rehavetcim yakışmış canım. Maaşallah. Göbiş de büyüsün,bebişde tabi.

rehavet canım göbişin çok tatlı maşallah bende çektim bugün ama pcye atamıyorum evde unutmuşum cardreaderımı benimki kocaman :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…