2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

rehavet canım siyahda giymişsin hiçbirşey belli değil ne kalça ne göbek yawrım

valla hiç anlaşılmıyor yaaa.dün sağlık ocağına gittim..kot pantolonumu falan giydim..bu ne diyorlar hiç belli değil...ama bebek büyükmüş..elle pozisyonunu söylediler.kafası poposu nerde diye...karnım ne genişmiş yaaa.neyse çıkar artık 7 de inşallah...yalnız 20 haftalıkken koyduğum resimle arasında şöle bir fark gördüm göbek azcık yukarı çıkmış sanki

kızıldeniz ve existhunder MAŞALLAH GÖBÜŞŞLERİNİZE KIZLARRR. MAŞALLAH...
rehavet CIM SANADA MAŞALLAH BENİMDE KIZIM AYNI YENİ ÇIKMAYA BAŞLADI AMA PSİKOLOJIM BOZULDU ACAYİP KİLO ADIM BİRİ GÖBEYİN ÇIKMIŞ DESE SALDIRCAM YANİ...
BENİMDE BELİM GENİŞLEDİ KALCA VE BALDIRLAR ALDI KİLOYU ÖNCE GÖĞÜSLERDEKİ ŞİŞLİK AYRI TABİKİ...ACALE ETME JNM 3 HAFTA SONRA SENİ ÇOK AĞLATACAK HER DÖNEMİN TADINI ÇIKAR. BİZDE ÇIKARALIM :)

bu arada ben 20 haftalığım. bugün çektim fotomu bugünkü resmim bu bakalım sonra ne olacak. existhunder canım teşkkür ederim niye sivriliyo bende anlamadım.

maşallah göbeğinie.benim de göbüş var bayağı kilom 60 56 ile hamiş olmuştum nasıl?sen kaç kilosun kaç kilo aldın?:1hug:

Teşekkür ederim canım....a.s.

61 ile hamiş oldum şuanda 67 yim..Baya almışım yaa...Doktor bugün ki kontrolde istersen artık eleviti bırak kan hapı yazayım onu kullan bebeğin kilosu gayet yerinde dedi..Elevit bebeğe çok faydalı bir hap ama anneyede kilo aldırıyor dedi...

ben pek inanmıyorum elevitin kilo aldırdığına.çok zayıf bir arkadaşım sürekli yutuyordu.bir de hapı yatmadan önce içmek daha iyiymiş.bir yerde duydumhihoyyyt

ben pek inanmıyorum elevitin kilo aldırdığına.çok zayıf bir arkadaşım sürekli yutuyordu.bir de hapı yatmadan önce içmek daha iyiymiş.bir yerde duydumhihoyyyt

Hımm birde öyle deneyeyim bakalım..ben genelde gün içinde tok olduğum zamanlarda aklıma ne zaman gelirse o zaman atıyordum....

fencidmlrms ve MTS göbişlerinize kocaman maaşallah. Allah kucağınızda görmeyide nasip etsin canlarım.

Mts
fencidmlrs canim maşallah çok tatlisinizzzzzzzz yaaaa allahim korusun bebişlerimizi
bende enkisa zamanda koycammmmmm sizinkileri sollayacakkkkaydirigubbakcemile3hihoyyytlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…