2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

ImageShack - Hosting :: spa0339eo8.jpg

24+2 kızlar.....ama bundan önce daha belliymiş yaaa geçen hafta...anlamadım valla

maaşallah rehavetcim. Seni görünce kendimden korktum canım ya. Bu gidişle son ay kapılardan sığmıycam. Oy oy ooooy.

switshirt ü de balkonda çiviye taktırdım dün..anam nasıl belli olmuş öle...paspal gibi durmuşumkaydirigubbakcemile3

geçen hafta daha çok çıkmış..demek bağırsak durumuyla yemek yemekle falanda çok ilgili bu durum...

ama kızımın büyük olduğunu hissediyorum...ta midemin altından rahmin oraya kadar her yere vuruyor..her yerde hissediyorum...dr iç karnın geniş demişti ondan galiba-tatlicadiarzu- randevuya da çok vaaaaar kızımı merak ediyorum

ImageShack - Hosting :: spa0339eo8.jpg

24+2 kızlar.....ama bundan önce daha belliymiş yaaa geçen hafta...anlamadım valla

canım maşallah....gerçekten demekki iç karnın geniş....bak bende koyayım resmimi benimki dışa doğru çıktı iyice...içeri fazla genişlemedi....Allahım nazarlardan saklasın o göbişleri ve içindeki bebişleri......

ayshince canım çok tatlı olmuş göbişin. Maaşallah kızınada sanada yawrım.

ayshince baya cıkmıs gobısın.. benımde 3 kasımda 22+4 gunlukken cekılen fotom var ekleyeyım hemen

Teyzeleriii kızımla biz geldikkk......Bugün yani 20+3
Bu hafif önden görünüşümüzz.....

Bu da hafif yandan...

bukeeet maşallah çok şirin ve gocumaaan...ama sadece göbeğine almışsın başka yerinde yok bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…