2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

slm kizlar koyacagim fotoyu simdi cektim cünkü korkuyorm dün bir kac misafirim vardi ve aptallar kusura bakmayin ama napiyim icime bir kötü his düsürdüler ve göbegin cok asagida duruyor düsük yada erken dogum olabilir deyipte beni cok korkuttular ... Biliyorsunuzki bir düsügüm vardi zaten ve bundanda cok korkuyorum fotoya bakip LÜTFEN söylermisiniz göbegim asagida duruyormu diye ?

Kusura bakmayin pjamayla hemen cektim..

sibser bence gelen misafirlerin hakkında doğru düşünmüşsün. göbeğin bence gayet olması gerektiği gibi. benimkide çok farklı değil. sakın canını sıkma. densizlerin dediklerinide önmeseme sanki uzman gibi en hassas döneminde bir anne adayına söylenecek şey mi bu.

hüngür hüngür agliyorum yaaasenağlamasenağlamasenağlama sabaha kadar uyuyamadim ne rüyalar gördüm inanamazsiniz...

kendime geleyim pjamadan kurtulayim normal hamilelik giysilerimlede foto ceker eklerim ...

sabaha kadar bir gram uyku girmedi gözümesenağlamasenağlama

SİBSER doktorun bisey demediyse bisey yoktur.
hangi tip fakultesini bitirdiniz deseydin yaa
sinir oluyorum boyle insanlara klava:

onlar bir kac hamilelik gecirme deneyimlerine dayanarak söylediler ama öyle birden sap diye söyleyince sabaha kadar korktum uyuyamadim gözlerimi kapatinca hemen kötü rüyalar basliyordu ztn...doktorum birsey demedi hastanede birsey demedi ztn 25.11 terminim var kan alincak, kalbi dinlencek, karnim fln ölcülcek ... az kaldi surda 5 gün kaldi ...

sen takma canım milletin sözünü boşver. Az sabret doktorun söyler bişey olursa. Görünüşün normal bencede. Allah sağlıkla tamamlatsın.

Benimki de aynen böyle, sivri ve aşağıda, bana da söylüyorlar, dr. bir şey demediği için önemsemiyorum. Diğer bebeğim de öyleydi, yapıyla ilgili bence

amaannn bir kere dogum yapanda dunyanın en bilgic insani kesiliveriyor.
bu ay soyle olur, dogum boyle olur bik bik bik
boyle negatif insanlarla gorusmeyin arkadaslar yaa.
valla ben susturuyorum, yanimda bisey anlatmaya niyetlendiklerini ya da konunun o tarafa gittigini anladigim an lufen konuyu degistirin ben hoslanmiyorum diyorum.
o zaman biz niye 10 yıl okuyan doktorlara gidiyoruz alla allaaa :dilcikar:

elife bu konuda sonuna kadar katılıyorum. Sağlam yerden olduğuna inanmadığım hiçbir bilgiyi almam kabul etmem. Sizede tavsiye ederim. Yapıyla alakalı bir durum olabilir. Kızkardeşimde hamile ve ilk zamanlarından itibaren bebek aşağıda. Ona rağmen 36 haftasında Allaha Şükür. Sonuçta böyle bir şüphen var ise doktorunla paylaşırsın ve ona güvenirsin. Bir iki doğum yapmakla doğum uzmanı olunmuyor. Tamam tavsiyeleri alırsın ama mantıklı ise..

çok haklısın..insanların bilmişliklerinden bıktım bende resmen...benimde karnımın küçük olmasına taktılar anlamıyorum yaa...25 haftada 810 gr daha ne olsun...bu çok küçüktür bak söyleyeyim.daha hiç çıkmamış..6.ayda böylemi oluyor..neler diyorlar sallamıyorum

sibser cim bir kere göbüşün harika...hiiiiiç üzülme son ayda yukarıya çıkar ki bence seninki aşağıda bile değil söylendiği gibi...kafanı takma üzülme:teselli:

sibrer maşallah göbişin harika boşver kimsenin dediğini takma kafana elifin dediği hangi tıp fakültesinden mezunlarmış

sibber canım benim maşallah göbişine canım inan benim göbişime de çok benziyooo böyle şeyler söylediklerinde umursamayıp geçiştir canım karşındaki uzman olmadıkça üzülecek ne var kız aaaaaaaaaa kızıyorum ama

ne bileyim umudum iste insan korkuyor iste ztn bizdeki durum görmemisin cocugu olmus tutmus bilmem neler yapmis...

anlatabildimmi derdimi ?

meltoo senın de gobısıne masallah canım..

bu arada bence zaten karınlarımızın cok cıkmaması da guzel bısey..

Göbüşümün resmini eklemek için çok uğraştım ama her seferinde verdiğim link çalışmadı... Sitenin verdiği tüm linkleri yapıştırmayı denedim ancak olmuyorrr!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…