2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

aman aman kilo milo istemeeeeeeem....almışım zaten zaten 8 kilo offf...millet nasıl almıyor anlamıyorum..onların yaptığının aynısını yapıyorum yürüyorum ekmek yemiyorum,meyve yiyorum tuzsuz yiyorum hiç bişey kar etmiyor....umudum doğum sonrasına artık..çok isterdim 10 kiloyla bitirenler gibi olmayıbenneyaptımki

MTS,Buket,saruböceg maşallah kızlar........gören gözde görsün görmeyende....artık bebişlerimiz biz burdayız diyor......

herkesin yapısı farklı işte boşver.. önemli olan vücuduna göre ne kadar kilo aldığın..

ImageShack - Hosting :: dsc00941tn4.jpg

ImageShack - Hosting :: dsc00942gs6.jpg

buda kizimla ben bu sabah ..
24+5 halimiz

Son düzenleme:
çerez maşallah canım.. hemde çok kilo almamssın gibi görünüyor.
İşte arkadaşlar herkesin bünyesine göre değişiyor farklı duruyor..

ayyy kizlar masallah ne tatli gorunuyorsunuz oyle cerezcim, buketcim, saribocegim, melekcim, mts hepinize kocaman bir masallahhhhhhh

buda bizim 25 haftalik halimiz

ayyy gördüm gördüm maşallah nazancım.....üstteki bluzun daha büyük gösteriyo karınları bol olanlar özellikle....

masallah damadima
resmi acinca kizim basladi tepik atmaya.. görünce dayanamadi..
kizim az nazli ol.. ne bu böyle :)

gülşah ve nazancım sizlerde iyi gidiyosunuz maaşallah.
cerezim sen nereye sakladın bebişini kuzum. Sanada maaşallah tatlım.Valla benimki milletin gözüne giriyo artık nerdeyse. Aslında hoşumada gidiyor bu günleri önceden sadece hayal ediyorduk. Ama biyandanda daha çok var doğuma şimdiden böyleyim sonuna doğru ne olacam acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…