2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

nazan maşallah ya göbeğine:CüvCüv:

ama sizinkileri görünce sanki ben üzülüyorum yaa:çok üzgünüm: benimkini anlamıyorlar...hele kıyafetleri giyip dışarı çıkınca...
dün çarşıya çıktım bir dükkana girdim bebeğe çıtçıtlı badi falan alayım diye...kadın dediki hediyemii..yok dedim kendim için alıyorum...kadın tekrar sordu doğalı ne kadar oldu ona göre numara verelimbenneyaptımki ben dedim yok doğacak daha doğmadı..aaa hayırlı olsun yenimi hamilesiniz dedi...senağlama...6 bitiyor nerdeyse 7 ye giriyoruz dedim kadın dedi ne güzel hiç göstermiyorsunuz..çatlamazsınız falan.gerçekten güzelmi acaba..aslında gülşahın kzıyla aynı gr daydı en son gittiğimde,aynı dönemlerde..büyükte yani...acaba benim karnımın içi mağra gibimibenneyaptımki:çok üzgünüm:

çerez maşallah kilo fln yok ole fazla ben göt göbek aldı başını gidiyoooo.
nazancım maşallahhh çok şekersiniz sarı böcek sende maşallah hepinizeee :)

nazancım hacercim bayıldım sizlere..vallahi Allah nazardan saklsın demek var sadece
rehavetcim canımın içi ne olur üzülme.için geniş demekki senin.

masallah emel göbişinee.. ama kız annesi gibi biraz yanlardan da almıssın galiba.. erkekler dikine gidermiş yaaa

[/IMG]
buda benim göbişim kızlar bakın bakalım ne göbişi gibi duruyo kızmı erkekmi bence balina göbişi gibi:))))

boddim aşk olsun o nasıl laf öyle....şimdilik şirin bi yunus gibiyiz..balina safhasına henüz gelmedik.. :jeyyar: canım şaka bi yana maşallah oğluşuna.....

emelyucel ve boddim bi kere çok şeker görünüyosunuz maşallah.

biz hamsi gibiyiz boddim narın tatlı ve ağız sulandıracak cinsten ama birz tompiş hamsii da...

emelyucel senin oğlan hiç çaktırmıyo kendini accık öne doğru depse ya seni kız. Yana doğru mu yayılmış ne?
Maaşallah göbişlere bak. Allah sağlıkla kavuştursun.

Boddim maaşallah seninle aynı gidiyoruz canım. Senin oğlan önden önden gösteriyo kendini. Yeri pek rahat maaşallah. Doğsalarda bide yüzlerini görsek iyice meraklanıyoruz artık dimi. Ama tabiki zamanında gelsinler kuzucuklar biz beklerik dimi.

valla buketciğim paşam salınsın diye iyice büyütüyorum göbişi yeri bol oğlumun ama bazen hame şikayet edip ittiriyo içerden sıpam

kızlar göbekler çok güzel yaaa.boddim dediğin kadar varmış güzelim önden gidiyor kerata.....tam hamiş olduğun belli valla...ben yarın yine bakacağım çarşıya çıkmışken kıyafet..bakalım bu sefer beğenebilecekmiyim...yakışmıyor hiç bişey yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…