2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

bakalım burdan görebilecek misiniz göbüşümü... :)

Son düzenleyen: Moderatör:
belli oluyor canım.maşallah.kız olduğuda belli benim gibi yana gitmişsin sende :)))

ADACYO canım maaşallah göbişinede bebişinede. Sağlıcakla büyüsün inşallah.

fencidmlrms ve melek81 teşekkür ederim. Ben de kaç gündür bu sitedeki resimlerden pc me giren virüsü temizlemekle uğraşıyordum... Pc çöktü ve tüm fotoğraflarım silindi... (
Ben de bebişin ihtiyaçları için teferruatlı bir liste oluşturdum. Şimdi de o liste üzerinden, fiyat araştırması yapıyorum. Sizlerin nasıl gidiyor?

sheylaa maşallah göbişine. Ne güzel benim gibi fazla kilon da yok, gayet hoş görünüyorsun.

bu 3 hafta önceki hali şimdi 2 kilo daha aldım :)ama yinede fazla kilolu sayılmam tabi.yinede çatlaklar başladı bende sizlerde de varmı?

bu 3 hafta önceki hali şimdi 2 kilo daha aldım :)ama yinede fazla kilolu sayılmam tabi.yinede çatlaklar başladı bende sizlerde de varmı?

Yine de bu görüntüye 2 kilo ekleyerek hayal ettiğimde gayet iyi durumda olduğunu düşünüyorum. hihoyyyt
Çatlaklar bende de başladı. Dalinin jel bebe yağını sürüyordum, banyodan banyoya ama sanırım yetmiyor. Şimdi hergün kolajen ve elasten içerikli yoğun nemlendirici sürmeyi deneyeceğim. Karnımın yanı, alt kısımları ve üst bacaklarımın ön kısımları kırmızı kırmızı kabarmaya başladı... Napıcaz ya...
Bu arada bebiş için alınacaklar listesi o kadar kabarık ki, aklımı kaçırmak üzereyim... Bir siteden alınacaklar listesi buldum. Bu listeyi kendi araştırmalarımla biraz daha genişlettim. 3,5 kiloluk bebişin bu kadar çok eşyaya ihtiyacı olması beni acayip şaşırtıyor.:1shok::1shok::1shok:

ya aslında fazla abartmaya gerek yok zamanla da alınabilir bazı şeyler.ben şimdilik en önemlisi diye hastane için 15 parçalık takımlardan aldım,içinde herşey var zaten ve derece aldım ateş ölçer.yavaş yavaşta gerisini tamamlıyorum.dert etme alırsın herşeyini.en önemlilerinden başla.mesela arabaya hemen gerek varmı?veya süslü püslü elbiselere dimi?

Orası öyle tabii... Kafamı karıştıran şey şu, Eminönü'nde Mahmutpaşa2ya gidip toptancılar ve outletlerden almak istiyorum. Ankara'daki Samanpazarı gibi düşünebilirsin. Henüz ayaklarım beni taıyorken gidip topluca mı alsam dedim... Bir de mesela taşıma sepeti var ya, oto koltuğu da olanlar; o hastane çıkışında bile lazım. Ancak onu 2 li 3 lü set olarak pusetle birlikte almak da mümkün. Acaba acil diye ayrı mı alsam, yoksa setlere mi baksam derken kafam bulandı, bu hale geldim. yazdıklarımdan senin de kafan karışmış olabilir kusura bakma.

süheylacım maaşallah göbişine. Ne güzel şişmemişsin bizim gibi. Benim hareketlerim zorlaşmaya başladı şimdiden.

dün ekleyememiştim bu şimdiki halim arkadaşlar.öncekini göre biraz şiştim tabi :CüvCüv: toplam 7 kilo aldım az da sayılmaz ama bebişim küçükmüş dr teyzesi öyle söyledi :ecrin_bebek:

Eklentiler

• $DSCN2270.webp
    75,9 KB · Görüntüleme: 41
masallah
süheyla, adacyo ne kadar güzel göbüsleriniz var öyle..
allah nazarlardan saklasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…