2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

ImageShack - Image Hosting :: dsc00958xz3.jpg
ImageShack - Image Hosting :: dsc00961nw6.jpg

bunlarda bizim 26+5 halimiz kizlar

cerezim maaşallah canım manken gibisin.

ne mankeni canim ya.. 82-83 kilo arasiyim..
valla boyuman belli olmuyo.. tartiya ciktikca sinir oluyorum bazen

Hacerim masallah
iyisin sen yaa masallahin var cok abarmamis gobegin.

yahu giyindikce kiyafetlerim göbegimi bastiriyo galiba.. aslinda dahada disarda..
saklaniyo kizim icerde benim
:ecrin_bebek:

cerez masallah göbegine.hic kilolu degilsin valla incecik gözüküyosun.göbis sayfasina ilk defa yorum yaptim.ayrica cerezcim yazdiklarini okudukca cok sempatik ve güclü geliyosun bana.

cerezciH coH güzel göbisin cnm... tüh tüh tüh nazar degmesin... Benim göbek basi aldi gidiyor kapidan girince ilk görünen göbisim ztn.. *haha* kalcalarda öyle... napcam ben yawww...

ne mankeni canim ya.. 82-83 kilo arasiyim..
valla boyuman belli olmuyo.. tartiya ciktikca sinir oluyorum bazen

çerezcim boyumuz aynı..kilom senden 10-11 daha az...ama inan hiç göstermiyorsun süper valla..ben senden daha kilolu duruyorum....maşallah göbüşüneeee..yerim onu ben:ecrin_bebek:

tıklayın göüşüme..bakın bebişime..çerezcim baksana hayatım senin için koydum bu resmi...inan benden daha zayıf duruyorsun...çok formdasın canım

tıklayın göüşüme..bakın bebişime..çerezcim baksana hayatım senin için koydum bu resmi...inan benden daha zayıf duruyorsun...çok formdasın canım

masallah canim
yok be senden ne formda gözükcem.. benim arkamda kocaman bi popom var.. eksik olmuyo hic sagolsun..
cok tatli bi hamissin .. hem aramizda 10 kilo fark var.. oda belli bi kere.. benim kollarim bile kalin kalin seninkinin yaninda..
ay masallah gülsimamiza

Yaa herkes zayıf bir ben şişmanım yaaa!!!! :1no2::1no2::1no2:
Hepiniz süper görünüyorsunu kızlar maşallah.

yavrum valla ne yalan bana çok zayıf geldin...aman boşver kollarınaniknanik kimse bakmaz oraya:teytey: senin göbüşün yeter zati çok eşker başka yere bakmazlar...benim yalnız kalçam yayvandır arkadan görseniz..leğen kemiklerim geniş bayağı..ondan kızım daha çok çıkmadı dışarı.... içerde gübüdük gübüdük dönüyor:CüvCüv:

kızlar ya kıskandım valla benim çok afedersiniz gçt ayrı göbek ayrı gidiyo kimsi gıkını çıkarmasın hem ne şekersiniz öleeee yaw kıskandım .... MAŞALLAH HEPİNİZE ...kocaman maşalllah.

kızlar ya kıskandım valla benim çok afedersiniz gçt ayrı göbek ayrı gidiyo kimsi gıkını çıkarmasın hem ne şekersiniz öleeee yaw kıskandım .... MAŞALLAH HEPİNİZE ...kocaman maşalllah.

hade ordan leyn:mymeka: dün incecik belli resmimi koyan bendim sanki..hiç g.t falan yok canım...bir göbüşün var oda baş tacı zatennn:asigim:

hade ordan leyn:mymeka: dün incecik belli resmimi koyan bendim sanki..hiç g.t falan yok canım...bir göbüşün var oda baş tacı zatennn:asigim:

bi de ben sana önden bi resim koyıyım da akşam öle görüşelim jnm cım yan profile aldan ma genişledim kızzzz-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

Hadi canım siz de!!! mahsus mu yapıyorsunuz? O yandan duruşu önden olanı ne kadar fena olabilir ki... Olsa olsa 38 beden giyiyordunuzdur siz şimdi... Ben de dana gibiyim valla. Zaten kiloluydum hamilelik öncesi şimdi pek fenayım. 8 kilo aldım. Akşamüstü banyo yaptıkatn sonra cicilerimi giyer bir resim çeker koyarım buraya. Sonra hepiniz bakıp şükredersiniz halinize... :mymeka:

akşama bakında bi görün valla ruyanıza gircem görürsünüz kabus olarak hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…