2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

alyasulin ne güzel yaa çok çıkmamış göbişin. En güzeli. Benim bir arkadaşım hamileliği boyunca 7 kilo aldı ve bunun yarısı bebek. Ne güzel en sağlıklısı bebeği beslemek

alyasulin bu arada halını nerden aldın? deco halı mı? bende kahve tonlarında halı arıyorum da bu aralar :)

alyasulin ne güzel ya fizigin duruyor tek birazcik göbisin cikmis ... benim kalcalar basini aldi gidiyor :)

ya kızlar msj okuyamıyorum yaaa neden kendı koydugum resmı bıle tıklıyorm ama acmıyor ılk mesajı gosterıyor yaaa

melek81 canım tsk ederım ama ben 11 kg aldım hamıllıgımın basından berııı :) ama ıyıym masallah bu arada pendıkden aldım halımı canım 250 ytl bılgı verım dedım :)

siiberse canım tşk ederım merak etme benımde kalcalarım yudumu ama az daha kucuk bebıs sız zayıf dıyosunuz bana kocacım camış diyor bana

alyasulincim masallah göbüsüne
ne kadar tatli duruyor
11 kilo aldigina eminmisin sen??
cok yakismis ama sana..
bosver kocalari.. benimkide beni patates cuvalim diye seviyo
:mymeka:

bu kocalarda güc verecegine eziyorlar herhaldeM... Benimki her beni görüsünde askim derdi isten gelince simdi Siskom diyor bende hemen suratimi asiyorum dudaklarimi büzüyorum benim siskomsun diyor ganciH

CEREZ canım tşk ederim senin gobısıde gordum kucukmus cııc duruyor masallah evet 11 aldım ılk uc ay 4 kg verdım kusmakdan yıyemıyodum ama sımdı masallahım var verdıklerımle gerı aldıklarım 15 kg ama ıyıym ya cok sukur ben cok zayıfdım sımdı kg alınca esımınde hosuna gıdıyor oyuzden bana camılşım dıyor lol
siberse evet canım bıraz oyle oluyor ama onlarında cok hosuna gıdıyor boyle penguen gıbı evın ıcnde dolasmamız lol

ImageShack - Image Hosting :: dsc00958xz3.jpg
ImageShack - Image Hosting :: dsc00961nw6.jpg

bunlarda bizim 26+5 halimiz kizlar

Çerezcim,maşallah!!Gerçekten arkadaşlarında dediği gibi çok güzel ve formda görünüyorsun!Kilonu sen söylemesen asla inanmam!!!Kesinlikle göstermiyorsun!Gerçekten maşallah!!

Ayy LAVİNİACIM bu nasıl güzel bir göbek!Çok tatlı maşallah yaa...Harika görünüyorsun,bayılıyorum böyle göbişlere... sırnaşık şey Hemde kız olmasına rağmen kalça sıfır göbek mükemmel!!Ne şans valla.... Bizim kalçalarda aldı başını gitti..:teytey:

tıklayın göüşüme..bakın bebişime..çerezcim baksana hayatım senin için koydum bu resmi...inan benden daha zayıf duruyorsun...çok formdasın canım

Ayy Rehaventçim sende ne kadar formdasın böyle!! a.s İnanamıyorum sizlere..Çok güzel görünüyorsun!! Maşallah!!!Sizlerin işi doğumdan sonra epey kolay görünüyor..... :dance:

alyasulin,lavinia maaşallah göbişlerinize.
Size baktıkça kendimden korkar oldum. Zaten bugün doktoruda korkuttum göbişimle :)
Göbişin büyük bi bakalım suyunmu fazla acaba dedi. Ama Allaha şükür normalmiş. Bal gibi göbek işte.

alyasulin canım senin önceden çok zayıf olduğun belli 11 kilo almış gibi durmuyorsun hiç maşşallh pek bir yakışmış..hatta doğumdan sonrası birazı üstünde kalsa bile olur..4 kilo almış gibi yaa

lavinya bakın kalçama diye hiç resim çekip çekip koyma bacım.ben göbekten başka bişey görmüyorum..ne kalça ne bacak..incecik bacaklar var hala sütun maşallah....

aynen buketcim.bu göbisleri görünce bende kendimden korkmaya basladim.masallah hepinizin göbüsüne

Ayy Rehaventçim sende ne kadar formdasın böyle!! a.s İnanamıyorum sizlere..Çok güzel görünüyorsun!! Maşallah!!!Sizlerin işi doğumdan sonra epey kolay görünüyor..... :dance:

saol canımŞeniz
inşallah dediğin gibi kolay olur işimiz sonrasındafisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…