2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

evet yeni göbişim ben patlıycam galiba kızlar ya

Aman aman aman...Bu nasıl güzel bir göbek böyle!!Allah nazarlardan saklasın!!Ben bayılıyorum böyle göbeklere!Nasıl sempatik görünüyor,tam hamile göbeği,gel beni sev diyor!! :dance: Eminim etrafındakiler,eşin dayanamıyordur sheylaa cım...Bir kez daha maşallah,çok yakışmış!!!

teşekkür ederim canım ,aynen söylediğin gibi herkes göbişime yapışıyo :CüvCüv:

Lavina canım seninde maşallah göbişine.. çok kilo almayın kızlar..En korktuğum şey kalçaların büyümesi. Biraz büyüdü ama umarım daha büyümez

Evettt, o kadar zayıf annelerden sonra şimdi de benim tombik göbişimi göreceksiniz...
Yalnız burada çok yayvan görünüyor, üzerine tıklayın lütfen...

Bu da göbüşümün başka bir resmi.. Bu resimlerde 25+4 günlüğüz. yani bugün az evvel çektim. :)))
Bunun da üzerine tıklayıp açın lütfen, resimler biraz büyük olmuş... (

Maşallah göbişine de bebişine. çok formda görünüyorsun.

ne formu adacyo bu 10 kilo almış halim...birde siyah giydiğim için sanırım ince çıkmışım...kilom 80 i geçmeye başladı..önde bir göbek arkada ayrı ....ama boy avantajı kurtarıyor sanırım beni...:CüvCüv:

ben de 80 üstüyüm ama boy falan yok bende. topu topu 161 cm boyundayım...
Sen gayet iyisin.

80 in ne kadar ustu arkadaslar
81 var 89 var sırnaşık şeysırnaşık şey
sakak bi yana bende 80 lerdeyim

ayşincim cok şirin gozukuyor karnın masallah

ben de 80 üstüyüm ama boy falan yok bende. topu topu 161 cm boyundayım...
Sen gayet iyisin.

önceliklee annişlerimizin göbişlerine koskocaman bir maşallaaaaaaaaaaahhhhhhh

canlarım ya sizin göbekler ne güzel çıkmış benimki bu kadar yok kii geçen bir kaç kişi hamile olduğumun belli olmadığını söyledii. 23+6 yım ben bu arada.

gelelim diğer konuya anam siz ne dert ediyonuz kıııı en tombiş benim kimseye kaptırmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm ben 89 kiloyummm 86 ile hamile kaldımmm. ama boyyum da uzun hehe üzülmeyin bee verecez biz bunlarıı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…