2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

MTS ve Melek maaşallah göbişlerinize. Doğumluk olmuş bunlar bebişler rahatlar içerde belliiiiiii.

maşallah buketçiim hiç çatlağın yok,fıstık gibisin hiç kiloda almamışsın..Oğlumuzun evi kocaman olmuş:)

Saolun fıstıklar..Rehavet evet 10 kılo aldım popo falan cok buyumedı ama yıne de etkılendım baya tabııkı.. Buketım senınkı de tam dogumluk olmus yanı..Masallah..kaydirigubbakcemile5

buketcim maşallah göbişine
sadece göbek büyümüş sen de bir şey yok senin yerinde olsam hiç bol kıyafetlerle kapatmam göbişi

Sağolun kızssslar. Aslında 13-14 kilo aldım ama geneli göbekte.Yinede görenler ve ben şişkolaştığımı biliyorum (eskiye göre ).Ama hiç şikayetçi değilim. Dr.um fazla yeme diyor. Çok kısmamakla birlikte dengeli yemeye çalışıyorum.

bukiiiii .. ne kadar güzel olmus göbegin.. oglunun yeri rahat anlasilan.. hicde 13-14 kilo almis gibide görünmüyorsun
poponu kasi fistikim

buket maşallah canım.göbişin bir harika.41 kere maşallah canım.paşamız içeride rahat sağlıkla devam etsin inşallah.

buket maşallah valla 13-14 gibi durmuyorsun hepsi göbekte

şimdide bana bakın hepsi popoda belde :roflol:resmin üstüne tıklarsanız büyük boyunu görürsünüz..

şimdide bana bakın hepsi popoda belde :roflol:resmin üstüne tıklarsanız büyük boyunu görürsünüz..

dabiii dabiiii kız ne poposu hıc bısı yok sende.. Benım koca gobısın yanında cok da buyuk degıl..ozellıkle sıyah gıydın dımı........masallahın var tatlım suppersın boyle devam et..

dabiii dabiiii kız ne poposu hıc bısı yok sende.. Benım koca gobısın yanında cok da buyuk degıl..ozellıkle sıyah gıydın dımı........masallahın var tatlım suppersın boyle devam et..

canım bensana bide arkadan poz vereyimde gör o zman popo nerde:roflol:...ama itiraf etmeliyim bu göbeğimin en şiş en gergin hali...bazen oluyor iyice iniyor sank..burda yeni yeme yemiştim ve kız fena dayanmıştı...kiloyu kendime aldım ben galiba yaaasenağlama

ay bende 10 kılo aldım ama sonucta gobegım 10 kılo degıldır.. ben ılk yuzumden kılo alırım ve yanaklarım sıstı yıne galıba.. ay kılo deme bana bak yazarken yıne bı ıc gecırdım eskı gunlerım aklıma geldı de benneyaptımki

Rehavet hani canım nerde popoyla bel ben bi fazlalık göremedim??? Sadece kuzucuğun evi var orda. Maaşallah canım yakışmış.

rehavetcim masallah..
hani kuzum popoda belde fazlalik.. burdan bakinca gayet normal gözüküyor.. bi önde bi cikinti var.. oda teyzelerim bakin ben burdayim diyo
r

tuba ve melekcim cok güzel göbüşler masallah size ya kızlar sanırım sıfır çatlagınız var valla masallah masallah 41. kere a.s.

buketcim maşallah sana ya çok yakışmış valla hamilelik sana :CüvCüv:

rehavet canım sende cok guzelsın ya hamılelık cok cıcı durmus sendede valla ne guzel hepimiz genc anne adayıyız ya maşallah bize

özgecim maşallah boyda var sende harika görünüyorsun.inan hiçbirşey yok.herşey çok eşit dağılmış gibi.bence durumun çok iyi görünüyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…