2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

klava:Melekciğim senin gözün nerelere bakıyo bakiim hımmmmm.....klava:
Şaka bir yana aynen öyle canım öne ne kadar gidiyorsam arkayada öyle hehehehe....

Canım sanada masallh ya ne guzel ol top gibi kaydirigubbakcemile3 aynı benım gobuse benzıyor senınkıde yukarda sanırım dimi ? :))
hehe basketbol topu gibiyim DDDDD sanırım yukarda tatlım bu hafta sonu gidicem bakcez ne diycek doktor amcamız.
Damlacım maşallah göbişine... Gayet hoş görünüyorsun...
tatlım sağol aslında ben çok tombik bir insanım.kendimi severim ama göbişimi daha daha çoook beğeniyorum.hihihihih pek de mütevaziyim.

Bugün kızımla biz...28+1

kız yerim o göbüşüüüü ne şirin yaaaaamaşallah

güzel dileklerini sunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim a.s.

Yaa kızlar bunuda dün çekmiştim nasıl güzel çıkmış göbüş maşallahh....

MTS ya canım maşallah bu resimden bukadar büyük çıkmış yoksa normaldede varmı bu kadar :))

Kızlar teşekkür ederim inanın bu kadar var göbüşüm her gören şaşırıyo bende kendimi 30lu haftalarda düşünemiyorumm....

Kızlar teşekkür ederim inanın bu kadar var göbüşüm her gören şaşırıyo bende kendimi 30lu haftalarda düşünemiyorumm....

ayy daha 30 lu haftalara da gelmemıs. masallah masallah Ben yarın 33 haftaya gırcem bu kadar yoktur herhlade..bende koymustum gobısı ama mart annelerıne hemde cıplak :)

ooo nasıl bulcam onu ben du bakıım fotoyu sılmedıysem ekleyeyım cıplak cok korkunc gorunuyor aslında :) ben sag tarafta belıren damarlarımı gostermek ıcın koymustum begendıgımden degıl yanı

31+2 deki halimiz. Aslında bu fotoları dogum cızgımı ve sag tarafta ıyıce belırgınlesen anatoparlar damarları gostermek ıcın cekmıstımmm..

Son düzenleme:
anaaaaa...ne güzel bir göbek melekcim..
maşallah valla ya..Allahım nazarlardan saklasın.bayıldım inanki..41.5 kere maşallah

..................................................

Son düzenleme:
ne guzel gobisler bunlar kizlar.
anamm benimki pek bi kıllandi yaa sinir oluyorum.
duz siyah bir cizgi var resmen klava:
doktorda epilasyon yapma gerek yok dokulecek onlar dedi :dilcikar:

Meleğimin yoğun isteği üzerine cıbıldak göbüşümmm.....28+2

...................

maş. tuba yiğenimizee baya büyümüşşş
çatlamamışsın sanırım bendede şuanda hiç çatlak yok hep böyle kalırrr inşallah

Son düzenleme:
tuğba ve melek...maşallah yaa göbeklere bak....siz kiloyu sadece göbeklere almışsınız.melekcim bide sen 10 almıştın dimi..ya sadece göbeğinde söyleyeyim hiç dert etme yani...ben olduğu gibi yanlarıma aldım yaw..popo büyüdü....buraya her baktığımda bende çekileceğim diyorum ama unutuyorum sonraaa.

tubacım ,melekcim maşallah göbiklere kızlar.harikasınız.rabbim korusun kem gözlerden nazarlardan inşallah.
kocaman öptüm onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…