2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

ayy ne kadar şişmanladım boyda yok.15 kilo aldım.20 yi bulucak yada geçicek yaa.yandım ben.

tuğba, melek, buket, rehavet ve enel maşallah göbişlere valla ben bayılıyorum göbişlerimiz çok hoşuma gidiyor. bu günleri yaşamak ne büyük bir kısmet. allah nazarlardan saklasın kuzucuklaaaaaarrr.

ImageShack - Image Hosting :: dsc00622wi4.jpg
az önceki halim kızlar.

Enelcim maşallah ne kadar sivri bir göbek bu... fisfisfis Hiç benimki gibi yayvan değil, ne güzel, Allah anzarlardan saklasın. Aldığın kilolar da hiç belli olmuyor, maşallah tekrar!!

aysincim sağol canımcım.hepimize çok yakıştı hamişlik.dünyanın en güzel duygusu.rabbim herkese nasip etsin.

enelcim masallah sana ne guzel gobusun var benımkı de yanlaran genişliyor :) ALLAH nazardan sakınsın cnm masallah tekrar.

siz hiç mi kilo almadınız anlamadım. ben bi foto çektiriyorum kocaman dev gibi bişey çıkıyorum. eşimin arkadaşı çok kiloludur şimdi onla yanyana getirip dalga geçiyolar

hepinizeeee maşallahh, bebişlere de tabi ki...

masallah aylizimze
kendini iyice göstermis ufaklik.. ne kadar tatlilar ya.. su halleriyle bile

sağol çerezcim.bakalım az kaldı görmeme kızımı nasıl acaba?çatlıcam.

Enelcim maaşallah canım ne tatlı olmuş göbüşün öyle.. Yerim ben içindeki kuzuyuuuu.

Tugbacıgbım takvımın mı 1 gun gerı
Masallah tatliş göbişine..Gayet orantılı kilo almışsın.. Bu arada yatak örtünde hoşuma gitti eheueehh..

tugbacım masallah sana ya çok güzel gorunuyosun

bu arada soylemeden edemicem nevresim takımını bayıldım bende nevresim takımı hastalıgı varda :)))

Tugbacıgbım takvımın mı 1 gun gerı
Masallah tatliş göbişine..Gayet orantılı kilo almışsın.. Bu arada yatak örtünde hoşuma gitti eheueehh..

Canım bu takvim olayını anlamıyom bende niye böyle oluyo...Şuan için doğru ama belki gece yükleyince resmi öyle olmuştur...
Yaa bana hiç orantılı almışım gibi gelmiyo direk kalça ve basenlerde toplandı sanki kilolar...
Nevresim takımın days in colours canım....Teşekkür ederim....:1hug:

tugbacım masallah sana ya çok güzel gorunuyosun

bu arada soylemeden edemicem nevresim takımını bayıldım bende nevresim takımı hastalıgı varda :)))

Teşekkür ederim canım....a.s.

Bende de aynı hastalık var yaa rengarenk çeşit çeşit olsun istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…