Ayyy Nazancım eveettttt!!! Göğsünün epey altından koymana rağmen epey boşluk var. Ben göğsümün hemen altına dayadığımda ancak son iki parmak böyle kavisli kalıyor... Ama bence esas düzlük 6-7 parmak değil, 3-4 parmak kadar. Yani gün saymaya başlamak için biraz daha bekleyebilirsin. Çünkü yüzük parmağı ve serçe parmağının da diğerleri gibi dümdüz olması gerekiyor... Ama hazırlan sen valla yine de!!!!
Maşallah sana ve teşekkürler tekrar!!!
Yok yok, sende sorun yok... kaydirigubbakcemile3Farkındaysan 2 kere de mesaj yazdım, yazdıktan hemen sonra güncelledim mesajı... O da yetmedi, bir tane daha yazdım... O kadar şaşkınlığa uğradım ki ne diyeceğimi bilemedim!!! :roflol::roflol:canim niye yukardaki mesajinda son yazdigin cümleler görünmüyor :uhm:
gogusumun altindaki batmalar sirtimdaki batmalar hepsi gecti, bebek kaburgalarima dayanmiyor artik kizlar, annemde diyor cok indi bebek yanlarinda bosaldi zamanindan once dogacak bu diyor hayirlisi bakalim kizlar
Yaaa ben de çekip koycam çıplak göbişimi!!! Bekleyin anacım geliyommmmmm!!!!!
Yok yok, sende sorun yok... kaydirigubbakcemile3Farkındaysan 2 kere de mesaj yazdım, yazdıktan hemen sonra güncelledim mesajı... O da yetmedi, bir tane daha yazdım... O kadar şaşkınlığa uğradım ki ne diyeceğimi bilemedim!!! :roflol::roflol:
denizim sennkide almis basini gidiyo heeeee
anaaa denizim nazanınki seninkinden aşağıda ama seninki de kocaman olmuş ay ben de sabırsızlandım şimdi daha 30 haftalıkız malum:)))
anaaaa hakkatten kiz benimki cok asagida seninkinden amaninnnnn geliyo benimki yaaaa
(28+5) bu da benim göbüşüm.
nasil kizlar sizce asagiya inmismi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?