2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

nazanım daha var bidenem ama güllüşahımdan önce doğuracan besbelli hayırlısı canım sağlıkla olsun da

canim niye yukardaki mesajinda son yazdigin cümleler görünmüyor :uhm:

gogusumun altindaki batmalar sirtimdaki batmalar hepsi gecti, bebek kaburgalarima dayanmiyor artik kizlar, annemde diyor cok indi bebek yanlarinda bosaldi zamanindan once dogacak bu diyor hayirlisi bakalim kizlar

canim niye yukardaki mesajinda son yazdigin cümleler görünmüyor :uhm:
Yok yok, sende sorun yok... kaydirigubbakcemile3Farkındaysan 2 kere de mesaj yazdım, yazdıktan hemen sonra güncelledim mesajı... O da yetmedi, bir tane daha yazdım... O kadar şaşkınlığa uğradım ki ne diyeceğimi bilemedim!!! :roflol::roflol:

Yaaa ben de çekip koycam çıplak göbişimi!!! Bekleyin anacım geliyommmmmm!!!!!

Allah iyligini vermeye bende diyom acep yazi rengimdenmi kaynaklandi Şeniz

İnşallah yükleyebilmişimdir, bu da benim göbişim...
üstüne tıklayın, tam boy açılması için....

anaaa denizim nazanınki seninkinden aşağıda ama seninki de kocaman olmuş ay ben de sabırsızlandım şimdi daha 30 haftalıkız malum:)))

denizim sennkide almis basini gidiyo heeeee

anaaa denizim nazanınki seninkinden aşağıda ama seninki de kocaman olmuş ay ben de sabırsızlandım şimdi daha 30 haftalıkız malum:)))

Dedim bi de çıplak görün, hem de parmak hesabını da görmüş olun... Nazanınki kesinlikle benden aşağıda... Benim gördüğünüz gibi 2 parmağım oturuyo sadece... Giyinikken epey büyük diyodunuz göbişime, çıplakken ne diyeceğinizi merak ettim. Eliffff! Bacım röntgencilik yapma da yorum yap sende... Burda halka açtık göbişimizi.. :)))

anaaaa hakkatten kiz benimki cok asagida seninkinden amaninnnnn geliyo benimki yaaaa

ben şöyle bir kehanette bulunayım seninkine bakarak, 20-25 gün içinde... Sonra demiyorum bak, içinde... Sen say, hesabı yap artık... kaydirigubbakcemile3
O beş on günlük farkı da son parmak tam oturmuyo diye tanıyorum ondan... kaydirigubbakcemile3

kizlar gobek dekolteleri cikmis ortaya,
nazan canim sen olmuşsun
adacyo kizim sen olmus hatta gecmissin bile:)

ay massalllahh guzel gobekler icindeki guzel bebeklerimizeeee

Suzyyyy, saklanma, göbişime bakmaktasın görüyorum, haydi gel bir ifadeni alayım!!! :)))))

betül masallah daha kucuk gobısın ama 30 lu haftalara gırınce tutamayacaksın kocaman olacak

nazan asagı ınmıs ama daha zamanın var.. ama cok da degıl galıba..En cok da benımkı ınmıs herhalde.Bende yarın ceker koyarım gorursunuz ne kadar asagıda..

Denız senın kı harbı tosuncuk. Masallah kız gobısıne..

emelcim masallah sana ve bebşine :)
(28+5) bu da benim göbüşüm.

betüllcüm bu ne göbüş böyle maşallah :))

nasil kizlar sizce asagiya inmismi?

nazancım göbüşlerimiz aynı valla benim kide böyle duruyor masallh bebısıne ve sana :))

İnşallah yükleyebilmişimdir, bu da benim göbişim...
üstüne tıklayın, tam boy açılması için....

denizim harbiden senin göbüşün benimkinden epey bi farklı gorunuyor sanırım senın kızın tombiş bizimkide sıska olucak :)) maşallah cnm sanada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…