2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

günaydın herkese.
luffee göbişin bi harika maşallah .kaç haftalıksın sen?
adayadayı canım seninki de harika bana kız gibi geldi.bakalım önce sağlıklı olsunlar sonra kimlerin tahminleri çıkacak.
göbişler bi harika nazar deymesin hiçbirine.41 kere maşallah.

meltoo canım göbeğin çok tatlı.içimden erkek geçti.cinsiyeti belli mi canım.aman nazar deymesin.

teşekkür ederim canım. 14+1 olduk

Yok teyzeleri daha belli diil cinsiyetimiz ama hep erkek geçiyo içimden. İkili testimizde normal çıktı çok şükür büyüyoruz bakalım

kızlar benım göbişim hiç yok doktor altta duruyo bebegin dedi ondanmıki acep offf özendim sizlere yaffff ben de göbiş yok ama yınede koyıyım

işte benim %65 erkek %35 kız bebişimin mekanı saklanıyo heralde benden senağlama

kızıldeniz, sanırım aynı bebeklerimiz. ama ben daha kiloluyum. göbek çıktı biraz.:) sende belli olmuyo tam. Hepinizin çok güzel göbüşleriniz var. eminim çok da güzel bebekler olacak.

canım inşaallah öyle olur bu arada ben 75 kiloyum göstermiyom dimi :):):):

hepinizin göbiklerine baktım teker teker coğunlugunuz erkek gıbı geldi :dance: sağlıklı sıhhatli olurlar ınsallah çok şirin olmus benım göbıkımde kalçamda alıo basını gidio :1rolleyes: fotograf makınem yok resım cekıp koyamıyorum :çok üzgünüm: yarın doktora gıdıcez kısmetse cinsiyetıne bakıcak doktor kaydirigubbakcemile2

kızıldeniz canım bana da doktor bebek aşağıda duruyor dedi.benimde göbiş çok yok ondan..
ama tehlikeli dedi adam bana..işte beni korkutan doktor yani.
herhangi bir tehlikesi yok değilmi?

yok sarubocegim normal dedi sadece azda olsa kanaman olablir dedi bu seni korkutmasın inşaallah canım hayırlısıyla cıkarlar bebişlerimiz yukarıya

yok sarubocegim normal dedi sadece azda olsa kanaman olablir dedi bu seni korkutmasın inşaallah canım hayırlısıyla cıkarlar bebişlerimiz yukarıya

kızlar benimkide aşağıda.ama 5. aya doğru yukarı çıkıyorlarmış 8.ay yada aydan sonra yeniden doğum için aşağıya iniyorlarmış.korkmayın kızlar bebişlerimize bişeycik olmayacak.ben şakır şakır kanamamla bebeğimi bugünlere getirdim.allahım izniyle bişeycik olmaz.

a.s.gördük oğluşumla göbişini....
maşallah canım benim allah nazarlardan saklasın seni bebişini çok tatli görünüyooo içimden kız dibi geçiyooo canım sadece his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…