2009 mart annelerinin güzel göbişleri..nazarsiz inşallah..

canım endişelenme rahim için geniş olduğundan büyümemiş olabilir.4.aydan sonra başlar ama.üzülme.

inşallah dediğin gibidir ya sizinkler bildiğin hamile göbeği.benim daha dıştan kimse anlamıyor.gören kimse hamilesin demez..leğen kemiklerim bayağı geniş zaten ondan 40 beden giyiyorum..birkaç kişi içerde yerleşmeye yer çoktur dediler..bakalım ne zaman çıkacak:ecrin_bebek:

canım benimkide çok değil hatta elbise ile fark edilmiyo,halbuki zayıfım.bende bekliyorum.doktorum rahmimin tam bebek için geniş ve normal ölçülerinden daha iyi dedi.arkadaşlarınki çok belli onların içinde en küçük benimki.içimizde sağlıklı olsunlarda göbeklerde olur inşallah.

15+3 günlük halimiz

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

Son düzenleme:
maşalah arkadaşım baya büyümüş bebişin oh artık tam hamile göbeği çok tatlı olmuş.

kızlar bende göbüşümün resmini koymayı çok istiyodum ama
benim göbüş çıkmıyo yayılıyo aynı yanı hafif bi tümsek o kadar. bişi yok sanırım ben 6.ayda anca koyarım.ya acaba bebek yok mu diyorum ama ultrasonda resmi çıkıyor cadının .

mts çok şirin bi göbiş buu.ben 16yım hala bu kadar yok. Cinsiyeti belli mi??kız gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…