Ada sabah 9 da kahvaltı yapar
kahvaltıda; labne peynir zeytin keçiboynuzu pekmezi kendi özel evde yaptığımız bisküvisi yada ekmek ceviz ...
11 gb kestane ballı yoğurt yada meyveli yoğurt artık evde ne meyve varsa koyarım bir kase yer
13 gb yatma sütünü veririm ve uyur (artık gündüzleri 1 en fazla 1,5 saat uyutuyorum yoksa gece uyumuyor)
2-2:30 gb çorbasını içer karnıbahar brokoli tarhana mercimek pırasa havuç ıspanak kereviz .... artık hangisi varsa onu içer ekmekle tabii
4-5 gb balıktır tavuktur ettir hangisi varsa onu yer haftanın 3 günü somon balığı yer mutlaka
7 gb muhallebisini veriririm ama içine elime ne geçerse koyarım ya meyveli olur ya kuru incir-kuru üzüm- kuru kayısı haşlama karışımını koyarım onuda bitirir
8 gb akşam yemeğini biz yerken oda bizimle beraber ya ucundan alır ya ekmek kemirir onu yer
9-9:30 gb de sütünü içer uyur
günde yaklaşık 1 lt pınarın 1 yaş sütünü içip bitirir bazen geçer bile
bizim 1 günümüz yaklaşık böyle geçiyor
selam arkadaşlar
yağız efem 12 400 grm boy 78 maşalllah iyi fakat bende binbir çabalarla yediriyorum mesela bolkondan arabalrı göstererek tvde belgesel izleyerek yedirtiyorum benimde sorunum gece beni sömürüyoo adeta meme eme eme bırakınca memeyi anlıyoo ağlıy bende istyrmki biberonda süt alıştıayım kesinlikle biberonda ne mama nede bşka bişey içiyor suuuu haricinde nasıl alıştıracam ben bu oğlanı fikri olan varmı bardaklada olduğu gb üstüne döküyoo.1 yaş üstü sütten mennun olan varmı aptamilin yazarsanız sevinirim arkadaşlar
Bu efeler hepmi böyle :malesef benim oğlumda biberondan su hariç hiçbir şey içmiyor. En azından seni emiyormuş ona şükret gecenin bir yarısı kaşık maması yapıp kaşıkla yedirenlerde var benim gibi ( Ben bu duruma hiç çözüm bulamadım malesef bardakla da içemiyor, eğer sen bulursan bir çözüm bana da msj at.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?