1 haftadır nezleyiz 2 tane dişimiz aynı anda çıkıo ateşlendik kusuyorduk vede ishalimiz vardı mahvoldum resmen isyana geldim. konuyu acan ben menü yazmak şöyle dursun uyku uyuyamadım. ne iştah kaldı nede baska bişi. arkadaslar ya kızım artık bulamaç kahvaltı istemiyo 2 kaşık yedikten sonra fosur foşur kusuo. bıktım kusmuk temizlemekten. inanın psikolojim bozuldu. tereyagında peynirli omlet yaptım bu sabah 2 yudum yedi bıraktı. peynir vereyim dedim begenmedi tükürdü. bir bardakta yarım cay bardagı süte 3 cicibebe ve 1 ceviz vede pediasure mamayla 1 çay kasıgı bak kolydum zarzor onu yedi ben napçam ya siz ayrı ayrı veriomusunuz? veriosanız nasıl? benim kızım meyve de yemio.. meyve suyunu hiç içmio. zaten biberon almıo bardaklada parcalıorum kendimi. bide eline bişey veriomusunuz? 2 tane altta dişimiz var üst 2 dişimiz yeni patladı . diş yok diye bişey vermeye korkuyorum. of allahım ya valla çok kötüyüm ben ya
pirinç unu muhallebiside yemiyoruz artık. sabahları çorba veriyorum ama kahvaltılık olarakta alması lazım besinleri. ya aslında alıştık yemek yemeye yayla çorbası sebze püresi yogurt tarhana kahvaltıda yiyorduk ama ne bileyim bir haftadır öğürüp kusuo. şaşırdım kaldım ya. danino ve büyümix aldık yedi birer tane. meyve olarak muz püresini yogurduna koyuyorum. chicconun alıstırma bardagı var hani su hem damla akıtmayan hem delikli hemde normal akıs özelliği olanlardan. 25 lira verdim aldım ama yok anam valla çok çaresiz bırakıo bu kız beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?