2009 Mart Bebeklerinin Günlük Menüsü

Sabah beni emdi ardindan süt icti ve uyudu saat 10a kadar :)) uyuyabildimm ohhh Masalah bebisime
Dün:
Kahvalti: Ekmek üstü sürme peynir, zeytin, kasarli yumurta zar zor , tahinli pekmez, meyveli cay
Öglen: Tavuk corbasi
Arada: meyve (Elma-Armut-üzüm)
Aksam: Kavurma-havuclu bulgur pilavi,yogurt
Gece: Muz-Bisküvi-Meyveli yogurt karisimi
Uykuya dalmak icinde ilk önce sütünü icti ardindan beni emerek uyudu :))

kaRNI tokkken tekrar süt veriyorsun.ondan oluyor bu kilo.günde iki öğün yemek,1 kahvaltı bir yoğurt akşam yatarken süt belki arada tekrar süt.ama 150 çok ben 85 veriyorum.benimki de biraz tombul.obezite olmasını istemiyorum.

bizde pazar günüki menümüzü yazalım
saat 8de beni emdi
kahvaltı 9.30: 1 yumurta 2 zeytin(versemdaha hiç hayır demiyorda) 1 dilim peynir 1 çay bardağı süt
yatarken tekrar emdi süt az artık
öğlen : ezogelin çorbası
arada: 1 adet muz ve yoğurt
akşam: 1 tane kabak doması
istediği zmanda meme
yatarkende 200cc süt

Bugün:
Sabah beni emdi :)
Kahvalti: Firinda kabakli-peynirli mücver,zeytin,meyveli cay
Ara:Iki meyveli yogurt
Öglen: sebze corbasi
Ara: Ekmek üstü sürme peynir :S
Aksam: Lasagne,Havuc püre
Gece:Bisküvili - Muzlu Muhallebi
Yatmadan önce: 100ml Süt

Sabah Kahvalti: peynirli süt yumurta azıcık(artık hiç sevmiyor kahvaltıyı bıktırdım sanırım )
Ara:elma nektari
Öglen: sebze püresi
Ara: günlük küçük kavonozlara yaptığım yoğurt,3-5 çıbık kraker biraz süt
Aksam: yayla çorbası
Gece:Bisküvil,karpuz kayısı
Yatmadan önce: 130ml Süt
gece yarısı süt

kızlar batuhan artık biberonla hiç süt içmiyor gece yatarken veriyordum zorlda ols içiyordu ama artık içmiyo ne yapacağım ben bu sıpayla hergün muhallebi yad bisküvide olmazki zaten artık bisküvisini evde kendim yapacağım ilk deneme yarın bakalım nasıl sonuç alacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…