lufee sen nerelerdesin ya bayadır göremedim seni buralarda. kaan çok iyi aslında. sadece pipide ufak minicik bişi mercimek kadar bişi oluştu. normalde temizlenebiliyomuş. ama bir defa denedi dr temizlemeyi derisini geri siyırarak((( kıyamet koptu ve o günden beri bezini değişirken bile pipisine ellettirmiyo. acıdığından değil korktuğundan. birde şimdi doktorlar 2 - 6 yaş arrası sünnet etmiyolar. yani çocuk 4 yaşında hadi sünnet ettirelim diyemiyosun. bende bu sünnet olayının çocuğumda bir travma olmasını ve senelerce bu acıyı bu korkuyu hatırlamasını istemiyorum. pipide hiç bir sorun olmasa bile kestireceektim. aslında ben doğar doğmaz kesin dedim ama dr maskeye gelmez çok küçük 1 yasında keselim dedi eee artık zamanı geldi. bide bezli çocukta daha çabuk iyileştiğini söledi dr. en fazla 1 gece sıkıntın olur dedi inşaaaallah dediği gibi olur dr un. allahım bi dert keder vermeden atlatayım
selamlar arkadaşlar,
Ali Tuna 5-6 ayllıkken sünnet oldu. Medical Park Göztepe hastanesinde.
Bizimkisi lokal anestezi ile oldu ama keşke genel anestezi olsaymış dedim. Çok ağladı acıdığıdan değil ama korkudan. Eve gelince bir hafta 10 günde iyileşiyor. Bir krem ile pansuman yapıyorsun sadece
Biz de sahildeydik bugün :) Arkadaşım gelmişti iki günlüğüne.Gezdirelim misafiri diye çıktık ama hiç umduğumuz gibi olmadı. Kıraça'ya oturduk ama Can neredeyse hiç durmadı. Kaçıp kaçıp yola çıkmak istedi. Babası oyaladı biraz. Biz de hızlı hızlı birşeyler atıştırıp eve döndük hemen. Aslında 23 Nisan kutlamalarını izletmek istemiştim ama öğle uykusunu almadığı için çok mızmızlandı. Arabasına da binmiyor bu oğlan artık yabenim için yürüyüş yapmak bile hayal oldu artık.Sahilde de hiç rahat durmuyor gidip gidip park etmiş arabalara dokunmak istiyor. Sadece eve yakın büfeye gidiyoruz ( o da bayaa zaman alıyor tabii) bir de bahçeye indiriyorum o kadar. İkisinin de keyfinin olduğu bir gün buluşalım gerçekten. Kaan'ı çok merak ediyoruz :)
buğrahanın dikişleri açıldı bugün babanesine biraz kızdı ve kendini zorladı tepindi kendini sıktı falan kanaması oldu.... doktora gittik kremle durdurdu çok şükür... tekrarlarsa dikiş atılacak sanırımmafoldumben inşallah bi aksilik olmaz... bide ishal oldu hala bez bağlatmıyo doktorumuz... benim elimde bez buğrahanın peşinde biyerini acıtıp zorlamasın çişini yapınca silinsin diye çamaşır makinesi 24 saat hizmet veriyo buğrahanakafamçokkarıştı HERŞEY BUĞRAHAN İÇİNhihoyyythihoyyyt inşallah hemencik iyileşir yavrummm
Canım benim çok geçmiş olsun. Herşeyin yolunda gitmesine çoook sevindim. Ayrıca yaratıcı zekana da bayıldım.
Biz de ( daha doğrusu) ben de araştırmaya başladım sünnet işini. Ama eşim ne zaman konuyu açsam yazık benim oğluma daha çok küçük , sonra konuşalım bu konuyu diyor. Elinden gelse hiç sünnet ettirmeyecek :) Alisklamp diye bir yöntemle de yapılıyormuş. Yara plastik kıskaçın içinde kendi kendine kaynadığı için dikiş ve pansuman olmuyormuş.
Bakalım inşallah tez zamanda ikna ederim eşimi.
Minik erkek Kaan'ı çok öpüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?