2009 Mart Erkek Anneleri Sünnet Ettiren Varmı?

Çok haklısın canım yaa. Gerçekten hiç o yönden düşünmemiştim. Evet o yöntemin geçmişi henüz 10 seneymiş. Gerçekten hissizlik vs yaratabilir. Çok sağol uyardığın için. a.s.

Kıyamam ben ona opuyorumnanaktan Çok geçmiş olsun. Sağlıkla büyüsün damat olsun inşallah.

Kaan da Bugrahan da erkek olmus masallah onlara. Allahım damatlıklarınıda gostersın sızlere.
Arkadaslar en ıyısı normal dıkıs.
Ve Alı Tuna 7 aylııktı lokal yaptırdım yukarıda da yaptırdım genel yaptırsanız daha ıyı olur dıye artık buyuduler cunku. Saglık olsun gectı bıttı.

teşekkürler canım... Hepimize nasip olur inşallah damat olduklarınıda görmekopuyorumnanaktan

ah canım ya sen iki gün evvel yazmışsın bana keşke açabilseydim de erken uyarabilseydim seni. Sakın bir daha suya filan oturtma. Ya yara bu sonuçta kuruyup kabuk olacak ki yeni deri oluşabilsin korkma sen gerilip kurumaz.allah ona göre bir mekanizma vermiş hepimize.vücut bi şekilde onarır kendini annesi. Kremleri de çok sık sürme ki kuruyabilsin artık. Allah yardım etsin bebeğine sana da sabır versin. Benim artık bacaklar tutmuyo halde yatıyorum ama onun iyileştiğini gördükçe mutlu oluyorum. Bugün dışarı çıktık güneşe :))) hemde çıplak. Evin önünde yeşillik çimen var. Güneş var çıktık oynadık çiçek topladık kokladık :))) şimdi uyuyo yoruldu. çabuk iyileşyo çok şükür. Allah size de yardım etsin

çok teşekkür ederiz teyze. Allah inşallah hayılı evlatlar olsunlar iyi insan olsunlar. Damatlıklarını görürüz inşallah hayırlısı ile. Sağlıklı olsunlar yeter

bende yarın oğlumu doktora götürüp pipisine baktırıcam. çoktandır geriye doğru açtırmıyordum,iki gün önce deneyim dedim zor açıldı , açılırkende sanki derisi yırtılır gibi görünüyo.. sağ tarafındada içinde miskete benzer hafif şişlik var gibi daha da geçmedi,(endişelendim).
bakalım yarın göstereyim doktor ne diyecek. belki sünnet derde bahaneyle oluveririz

geçmiş olsun kaan ve buğrahana cnlarım bnm yaa ama anneleri kurtulmuşsunuz atlattınız valla ne iyi darısı bizim başımıza bende demiri götürdüm doktora sünnete ihtiyacı varmı yada bir iki yıl içinde bi problem çıkarmı diye meraklanıyordum eğer çıkarsa hemen yaptıralım dedik ama bişey yok dedi doktor gayet iyimiş bence yaşı gelince yaptırın dedi zaten babasıda ööle olsun istiyordu hep kısmet bööleymiş kaldı bende 4 veya 5 yaşında düşünüyorum şööle güzel bir sünnet düğünü allah hepimize kısmet etsin kızlar..:))))

buğrahanıma geçmiş olsun kıyamam okurken içim acıdı.

teşekkürler teyzeleriopuyorumnanaktan çok şükür Buğrahan'da iki üç gündür düzeliyo bi sıkıntımız yok... Allah sizlerede nasip etsin...

valla bişi diymmi aynı belirtiler bizim belirtiler annesiiii. işallah sünnet der. ben ilk oğlanı gataya götürdüm.ne sünneti canım pipisi ile her banyoda oynayacaksın dedi dr. o misket gibi dediğin şey biz de nohut büyüklüğüne gelmişti. ne yaptı biliyomusun aldı eline sargı bezini çocuğun derisini komple geri itti. kanaya kanaya (( sonra satfı bezi ile o nohut büyüklüğündeki seyi temizlemeye çalıştı çocuğun halini düşün artık feryat figan.sonra devlet hastanesinde bir dr gördü. gel hemen sünnet edelim her seferinde eziyet olmasın çocuğa dedi ve ertesi gün sünnete aldı. çok şükürgeçti bitti bile bir haftada.

canım az önce çocuk doktoruna gösterdim, "sağ testisi inmemiş bir yaşına kadar inmesi lazım" dedi,o şişliğe "normal bişey yok" dedi. "pipisiyle oynadınmı sen" dedi evet dedim açtırmaya çalıştım "oynama açtırsan bile yine kapanır yazık çocuğa, çocuk cerrahına götür bi göster belki sünnet diyebilir" dedi...
öğleden sonra cerraha göstericem şimdi uyuttum. bahaneyle sünnet oluyomuşuz bide eyvahedigeldismile amaniiiin

Buketcim hiç korkma Allah'ın izniyle bi 5-6 gün altını bağlamayıp dikkat ettikten sonra antibiyotiğini ağrı kesicisini düzenli verdikten sonra bişi olmuyo Buğrahanda açılma bile olmuştu ama çok şükür baya iyileşmeye başladı artık... bi bahaneyle o yüküde üstünüzden atarsınızzemuszemus

Ya arkadaşlar benim kafam karıştı şimdi. Hem takip ettiğim kitaptan hem de çevreden duyduğum kadarıyla sünnet derisiyle oynanmaz, geri çekilmez diye biliyorum. Ben Can'ın altını ılık su ve pamukla temizliyorum. Her seferinde yıkanmış oluyor böylece. Bu güne kadar da hiç derisini itip temizlemeye çalışmadım. Sorun olmadı hiç ama şimdi kafam karıştı, bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba:1shok:

valla canım hiiiiç kafan karışmasın. her zaman teorikle pratik çakışmıştır. teorikte oynamayın der ama dr hiçmi oynamadın bu pipi ile diye sorar bende anlamıyorum bunu :)) ama sende kestir kurtul işte bak çok şükür 1 hafta sık dişini bitsin gitsin damatlığını bekle.biz çok şükür iyileştik ve çok şükür hiç bir sorun çıkmadı. sağ sol biraz çiş oldu kaka oldu ama olsun sil yıka bitsin gitsin. antibiyotik içince biraz ishal oluyo onada çözüm muz yedirdik düzeldi. bide vitamin içirdim ben. iyi çok şükür 3 gün oldu hiç bir ağrı kesici antibiyotik krrem vs kullanmıyoruz.maşallah kuzuma

naptınız gittinizmi cerraha ne dedi inşallah. merak ettim eyvahedigeldismile. ama hakkatten sünnetten korkma o kadar eziyetli değil.

gittik geldik çok şükür bişey çıkmadı. yumurtaların yerinde olup olmadığına uyurken ya da banyodan sonra bakın dedi doktor. çünkü refleks şeklinde yukarı kaçabiliyormuş.sakin zamanda kontrol edin ara sıra dedi. cerrahın kontrolünde sorun çıkmadı tıkanıklık falan yokmuş. herşey yolundaymış.
pipisiyle oynamayın dedi.yani iki doktorda açtırmaya çalışmayın diyo.çocuk pipisiyle oynanmasından hoşlanmazmış özellikle 2-6 yaş arası sünnet psikolojisini etkiler demeleri de bu yüzdenmiş..
sünnetide 9 yaşında tavsiye ediyor. bende oğlumu 9 yaşında sünnet ettirdim diyor. mecbur kalınmadıkça küçükken sünnet ettirmek çocuğa narkoz vermek vs. tavsiye etmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…