çok teşekkür ederiz teyzesi. kaan hala çok iyi çok şükür. hala problemimiz yok. sadece köpük barda işine devam ediyoruz. eşim artık bardak takmayalım bugün dedi ama kaan :)))) pipisine bakıp bakıp ağlayınca geri yapıştırdık. sizde biraz iyi düşünün bak 2-6 yaş arası yapmıyolar artık. 6 dan sonra da çocuk psikolojisini düşüneiyorum. bugün bir arkadaşım anlattı oğlunu 9 aylıkken sünnet ettirmiş. oğlu şu an 25 yaşında ve her sünnet olan çocuk gördüğünde Allah razı olsun anne bu acıyı bana yaşattırmadığın için dermiş:))) bir arkadaş da 7 yaşında kestirmiş zavallı oğlunu çocuk operasyondan sonra neden yaptınız bunu bana amacınız beni öldürmekmiydi diye çok ağlamış. yazık bunları yaşayacağını da düşünün zaman varken:))) şu bahsettiğin sünnet yöntemi ile ilgili de şöle bişi dcem sana benim eşim sağlıkçı onun kardeşi sağlıkçı. ikisinin yanındaki doktorlarla da görüştük. bu yöntem tamam dikişsiz kansız ama geçmişi henüz 10-11 sene çocuğun ilerki cinsel yaşamını nasıl etkilediği bilinemediği için tavsiye etmedi hiçbiride. hissizlik olup olmayacağı peniste. iyi araştır iyi düşün. yeni bi yöntem olduğundan benim içime hiç sinmedi. bırak dikiş pnsuman olsun 1 hafta sık dişini ama sağlıklısı olsun.opuyorumnanaktan
Buğrahan'ım dün sünnet oldu anlatamam nesıldımafoldumben yavrum ameliyathaneye alırlarken çok ağladı 25 dk sürdü operasyon lokal anestezi oldu... çıktı o kadar bitkin düşmüşki ağlamaktan gözlerini açamıyo kendinde değil gibi bişeydi ilk yarım saat sürekli ağladı sonra biraz azaldı ağlaması... akşama kadar sızıntı şeklinde kanaması oldu akşam pansumana götürdük hastaneye belki sorun vardır diye normal dediler.... serumuda ayağına takmışlar yavrumun kolunu iki kere delmişler bulamamışlar damarmafoldumben eve geldik akşama kadar şır şır çiş yaptı canı sağolsun inşallah hemencik atlatırlar... bugün ishal oldu yine ona çok üzülüyorummafoldumben ama çok şükür eve geldikten 2 saat sonra koşup oynamaya başladı ilaçlarını düzenli verince çok sorun olmuyor... ağrı kesicinin etkisi geçmeye başlayınca biraz huzursuz oldu bide dün ilk çişlerini yaparken sonra düzeldi çok şükür...bugün şişti ama baya bide kızarıklık var bununda normal olduğunu söyledi doktor ama insan korkuyo ne kadarda olsa... bezini cumartesi bağlamaya başlayacağım doktor öyle dedi açık olursa daha çabuk iyileşirmiş.... inşallah bi sorun çıkmadan iyileşir ...
Bu arada Kaan'cımada geçmiş olsunopuyorumnanaktan sünnet olmuş ve olacak tüm bebişlere geçmiş olsun
Kıyamam ben ona opuyorumnanaktan Çok geçmiş olsun. Sağlıkla büyüsün damat olsun inşallah.
ilknurcum çok teşekkür ederim...bizim doktorumuz bez bağlama yara açıkken daha çabuk iyileşir dedi bende bağlamıyorum... Biraz kabuklanacak sanki bugün değişmiş kabuklanıp kurursada gerilir acır kanar diye korkuyorum.... Bende antibiyotik bi krem kullanıyodum sadece dün kanaması olunca doktor bi krem daha verdi yarayı daha çabuk iyileştirmesi için bugün onuda sürdük pansumanda.... Yarında bi aksilik olmazsa ılık suya oturtacağım... Siz ılık suya oturdunuz mu doktor bize ılık suya oturtun dedi....
Maşallah kaancım iyi atlatıyo desene annesi... Dün muz yedirdim bende çok şükür faydası oldu ama yemese hemen başlayacak yine ishal... Amann allah şifa versin bütün bebişlere hastalara:saruboceq:
kaan da bugrahan da erkek olmus masallah onlara. Allahım damatlıklarınıda gostersın sızlere.
Arkadaslar en ıyısı normal dıkıs.
Ve alı tuna 7 aylııktı lokal yaptırdım yukarıda da yaptırdım genel yaptırsanız daha ıyı olur dıye artık buyuduler cunku. Saglık olsun gectı bıttı.
buğrahanıma geçmiş olsun kıyamam okurken içim acıdı.
geçmiş olsun kaan ve buğrahana cnlarım bnm yaa ama anneleri kurtulmuşsunuz atlattınız valla ne iyi darısı bizim başımıza bende demiri götürdüm doktora sünnete ihtiyacı varmı yada bir iki yıl içinde bi problem çıkarmı diye meraklanıyordum eğer çıkarsa hemen yaptıralım dedik ama bişey yok dedi doktor gayet iyimiş bence yaşı gelince yaptırın dedi zaten babasıda ööle olsun istiyordu hep kısmet bööleymiş kaldı bende 4 veya 5 yaşında düşünüyorum şööle güzel bir sünnet düğünü allah hepimize kısmet etsin kızlar..:))))
bende yarın oğlumu doktora götürüp pipisine baktırıcam. çoktandır geriye doğru açtırmıyordum,iki gün önce deneyim dedim zor açıldı , açılırkende sanki derisi yırtılır gibi görünüyo.. sağ tarafındada içinde miskete benzer hafif şişlik var gibi daha da geçmedi,(endişelendim).
bakalım yarın göstereyim doktor ne diyecek. belki sünnet derde bahaneyle oluveririz
valla bişi diymmi aynı belirtiler bizim belirtiler annesiiii. işallah sünnet der. ben ilk oğlanı gataya götürdüm.ne sünneti canım pipisi ile her banyoda oynayacaksın dedi dr. o misket gibi dediğin şey biz de nohut büyüklüğüne gelmişti. ne yaptı biliyomusun aldı eline sargı bezini çocuğun derisini komple geri itti. kanaya kanaya(( sonra satfı bezi ile o nohut büyüklüğündeki seyi temizlemeye çalıştı çocuğun halini düşün artık feryat figan.sonra devlet hastanesinde bir dr gördü. gel hemen sünnet edelim her seferinde eziyet olmasın çocuğa dedi ve ertesi gün sünnete aldı. çok şükürgeçti bitti bile bir haftada.
canım az önce çocuk doktoruna gösterdim, "sağ testisi inmemiş bir yaşına kadar inmesi lazım" dedi,o şişliğe "normal bişey yok" dedi. "pipisiyle oynadınmı sen" dedi evet dedim açtırmaya çalıştım "oynama açtırsan bile yine kapanır yazık çocuğa, çocuk cerrahına götür bi göster belki sünnet diyebilir" dedi...
öğleden sonra cerraha göstericem şimdi uyuttum. bahaneyle sünnet oluyomuşuz bide eyvahedigeldismile amaniiiin
Ya arkadaşlar benim kafam karıştı şimdi. Hem takip ettiğim kitaptan hem de çevreden duyduğum kadarıyla sünnet derisiyle oynanmaz, geri çekilmez diye biliyorum. Ben Can'ın altını ılık su ve pamukla temizliyorum. Her seferinde yıkanmış oluyor böylece. Bu güne kadar da hiç derisini itip temizlemeye çalışmadım. Sorun olmadı hiç ama şimdi kafam karıştı, bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba:1shok:
canım az önce çocuk doktoruna gösterdim, "sağ testisi inmemiş bir yaşına kadar inmesi lazım" dedi,o şişliğe "normal bişey yok" dedi. "pipisiyle oynadınmı sen" dedi evet dedim açtırmaya çalıştım "oynama açtırsan bile yine kapanır yazık çocuğa, çocuk cerrahına götür bi göster belki sünnet diyebilir" dedi...
öğleden sonra cerraha göstericem şimdi uyuttum. bahaneyle sünnet oluyomuşuz bide eyvahedigeldismile amaniiiin
Buketcim Kaan nasıl oldu... çocuk cerrahına gitiniz mi ne dedi????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?