öfff benimde kafam karıştı ama sünneti çooook sonraya erteleme fikri daha ağır basıyo artık. şimdi bezliyken zor olacak bizimki yüzükoyun yatıyo genelde kendini koruyamaz beni en çok düşündüren de oydu.. büyüyünce kollaması daha kolay olur kendisi dikkat eder en azından hemde lokal anesteziyle olduda bitti maaşallah der geçeriz.
öfff benimde kafam karıştı ama sünneti çooook sonraya erteleme fikri daha ağır basıyo artık. şimdi bezliyken zor olacak bizimki yüzükoyun yatıyo genelde kendini koruyamaz beni en çok düşündüren de oydu.. büyüyünce kollaması daha kolay olur kendisi dikkat eder en azından hemde lokal anesteziyle olduda bitti maaşallah der geçeriz.
valla varya hepinizden daha cesurmuşum :)) he çok ağladım onu ameliyathaneye götürdüklerinde. ama sonrasında hep soğukkanlıymışım her şeye hazırlanmışım psikolojimi. çok şükür hiç bir sorunda çıkmadan atlattım. Kaan da deli yatar yüz üstü- yan - kafasıını gömer - bazen kollarını yatağının altından çıkatırım o uyurken :) sünnet olunca pipiye köpük barrdak yapıştırdım çok rahat ettim istediği gibi yattı ıh bile demedi hiç bir gece. ama büyükkende sünnet olmanın avantajjarı vardır belki hiç olmazsa kapris çekmedim acıyo diye :)) yinede hayırlısı olsun bacım. sağlıkları yerinde olsunlar da yeter bize demi boshayallersmile
Buğrahanda çok hareketli uyurken bazen ters dönmüş olarak falan buluyorum yüzüstü uyumaya bayılıyor... Buketcim canlarının acısını biliyolar Buğrahan dizlerini kırıp yüzüstü yatıyodu pipisini uykusunda bile hiç değirmedi yere... ılknurcum haklısın san katlıyorum bende o kadar korkularıma rağmen sünnet oldu bitti bile çok şükürzemuszemuszemuszemus
Buğrahanda çok hareketli uyurken bazen ters dönmüş olarak falan buluyorum yüzüstü uyumaya bayılıyor... Buketcim canlarının acısını biliyolar Buğrahan dizlerini kırıp yüzüstü yatıyodu pipisini uykusunda bile hiç değirmedi yere... İlknurcum haklısın san katlıyorum bende o kadar korkularıma rağmen sünnet oldu bitti bile çok şükürzemuszemuszemuszemus
eee şekerim bize de işin eğlence kısmı kalıyo eziyet yok dert yok. pipi şişti , derisi yapıştı, oynasammı oynamasammı dertlerimiz kalmadı oldu da bittiiii maşallah :))) e artık büyüsünlerde şöle dillere destaaan düğünlerini yapalım allahın izni ile sağlıklı olsunlarda zemuszemus
eee şekerim bize de işin eğlence kısmı kalıyo eziyet yok dert yok. pipi şişti , derisi yapıştı, oynasammı oynamasammı dertlerimiz kalmadı oldu da bittiiii maşallah :))) e artık büyüsünlerde şöle dillere destaaan düğünlerini yapalım allahın izni ile sağlıklı olsunlarda zemuszemus
kızlar oğlumun pipisinin alt tarafında ucuna doğru deri altında bi beyazlık oluştu... bu nedir bilen var mı yarın doktora götürmeyi düşünüyorum yavrum doktordan korkuyo artık yaa :çok üzgünüm:
kızlar oğlumun pipisinin alt tarafında ucuna doğru deri altında bi beyazlık oluştu... bu nedir bilen var mı yarın doktora götürmeyi düşünüyorum yavrum doktordan korkuyo artık yaa :çok üzgünüm:
o beyazlık neden biliyomusun pipisinin altını temizleyemiyoruz ondan hiç gitme doktora benimkide aynı durumda ağlasa da bağırsa da iyi temizle altını pipinin. bizde bugün bağırış çağırıs temizledik aynen beyazlık oluştu çünkü elletmiyo ki deli gibi bağırıyo acıyo diye :)) halbuki artık acımıyo geçti iyileşti çoktan. banyo ettirirken de o köpüklerle oynarken ben pipinin altını temizliyorum bezini değiştirirrkende temiz su ile temizleyip pişik kremi sürüyorum o beyazlık yok artık bizde.
sağol İlknurcum o günden sonra sorun olmadı çok şükür... bize doktor özellikle söyledi 2 gün sonra ılık suya oturtun diye ama ben genede 5 gün sonra oturttum açılma olur diye... dediğin gibi nasıl bağırıyo silmek istediğimde:çok üzgünüm: çok zorlanıyorum artık altını temizlerken bezini bağlarken... ama o beyazlık geçmiş sabah sivilce patlar ya hani öyle olmuş sanki... tek sağlıklı olsunlar yavrularımız... bende Kaanı çok öptüm canımopuyorumnanaktan
ben de yaz sonu sünnet ettirmeyi düşünüyorum.bir an önce yaptıralım da kurtulalım dedik.kerdeşim 8 yaşında oldu ve kıyametler koptu.ö yüzden hatırlamaması daha iyi gibi geliyor bana