nE KADAR KALABALIK BUGÜN MAŞALLAH DİYİM NAZAR DEĞMESİN HASTAYIM İZİN ALDIM GELDİM ÖKSÜRÜKTEN KONUŞAMIYORUM.ALLAHTAN TÜRKO İYİ.
CERENCİM SENİN OĞLAN SÜPER MAŞALLAH YERİM BEN ONU YA KOCA ADAM OLMUŞ KIZ
BURCU GEÇMİŞ OLSUN HAVA DEĞİŞİMİDİR DİKKAT ET.
CEYLİNİM SANADA GEÇMİŞ OLSUN YA İYİ KÖTÜ Bİ ŞEY OLMAMIŞ ALLAH KORUMUŞ.
DÜNÜRÜM GÜLHAN BORA NASIL OLDU İYİMİ
ESEN SANIRIM YATIYOR KAYNANA GELDİMİ KIZ
BEYAZ HADİ GÖZÜN AYDIN MİNİĞİ GÖRMÜŞSÜN
TÜLAY İLGİN BÖCEK BİGUDİ PINAR NASILSINIZ KIZLAR
PINAR SAKİNLEDİNMİ BİRAZ
BEN HALA ŞU MEKTUPTAYIM NOLDU Kİ
kızlar, dediğim gibi eşim geldi hemen çıktım. 1 saat filan dolandım çarşıda öyle. eve geldim. eşim ne dedi biliyor musunuz?
yemek yapmadıysan dışarı çıkalım,balık yiyelim. hem oğlan da hava almış olur dedi:sm_cool: tamam dedim. dışarıda bir işi varmış. çıktı şimdi. birazadan gelicek yemeğe gidicez. beni bekleyin anacığımkaydirigubbakcemile3
kızlar, dediğim gibi eşim geldi hemen çıktım. 1 saat filan dolandım çarşıda öyle. eve geldim. eşim ne dedi biliyor musunuz?
yemek yapmadıysan dışarı çıkalım,balık yiyelim. hem oğlan da hava almış olur dedi:sm_cool: tamam dedim. dışarıda bir işi varmış. çıktı şimdi. birazadan gelicek yemeğe gidicez. beni bekleyin anacığımkaydirigubbakcemile3
:lepi: :lepi: :lepi:
aferimmm ayşe durmak yok yola devam:)) afiyet olsun canımm:lepi:
kız benim kemiklerim normaldede incedir zaten topu degil anacım bacaklarım sızlıyor resmen sanki tüm gün yol yürümüşüm gecen günpazarda bide kramp gibi bişi girdiki ölcem sandım sanki kaydı dizimnurten uykuya dalamama problemı bızdede var uyumak ıstemıyo sallamaktan benımde topuklarım agrıyo ama normalmıs kımle konusyosam herkezde var bu problem ben kundak yapıyorum kapıyorumda yuzunu aglayarak uyuyo ölee napayım baska turlu uyumuyoohaoldumsmile
tubacım kocana verdıgın hazır cevaplara bayıldım boyle devam etmenı tavsıye ederım ben artık yoruldum cevap vermekten nasılsa uste cıkıyo dıye donup arkamı baska bıseyle ılgılenıyorum o bana laf sölerken guclubacismile
kız benim kızımda öyleydi akşam 10olmasada 12-1 gibi yatar sabah 11de kalkar ama songünler böyle oldu uykuya dalamıyo problem bu şekerim... ama fikir hoşuma gitti gönderttim gitti:))nurten allah yardımcın olsun canım. uykusuzluk zor.
benim kızım 3. ayından itibaren sabaha kadar deliksiz uyur. geçen ay bir kaç gün çok sık uyanıp oyun istiyordu çıldıracak gibi oluyordum. sonra düzeldi. akşam 10'da uyur sabah 8'de kalkar. gündüz de iki defa 2'şer saat uyur. maşallah çok uykucu benim meleğim. anasına çekmiş kaydirigubbakcemile3
defne'yi gönder bize ceylin'den uyku bulaşsın biraz olmaz mı :uhm:
kız hamarat hatun seni biz etli yapmayız canım o yüzden yardımcı olamayacagım kolay gelsin:))Selam bacılar a.s.
Annem gitti az önce. Evimi temizledim her zamanki gibi. Çamaşır yıka, as hep aynı şeyler. Sonra kuzumu yıkadık, ben yıkandım ve size geldim.
Bu akşam için ilk defa beyaz lahana dolması yapıcam etli. Su kaynasın da yaprakları haşlayayım. İçini normal etli dolma içi gibi yapıyoruz dimi ya anneme sormayı unuttum :uhm:
Dün akşamki sıkıntım için destek olan herkese çok tşk ederim kızlar a.s. Eşim hatasını anlamış belli. Az önce aradı pek bi sakin ve yumuşak konuştu. Bakalım akşam gelince ne olacak :uhm:
Bu arada kuzum 7.dişini de çıkardı bugün. Alt yan kesici çıktı. Diğer tarafta çıkmak üzere belli a.s
Burcu'cum çok geçmiş olsun canım. Tatil diye gittiniz ne oldu kuzucuğuma ya :çok üzgünüm:
Nurten'cim Defne'yi de uyutuyorum ama kısa süre sonra uyanıyor. Hadi emziriyorum yine yarım saat sonra uyanıyor. Bi sıkıntıları var kuzuların ama :uhm:
Özlem'cim doktora gitmişsin. Herşey yolundaymış çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin a.s.
Banu'cum kolay gelsin. İnşallah izninde bi sorun çıkmaz a.s.
Ayşe'cim sakin davranmakla iyi yapmışsın. İnşallah en kısa sürede halledersiniz sorununuzu a.s. Oğluşumda pek bi tatlı olmuş maşallah a.s.
Ferda'cım yardımcınız hayırlı olsun. İnşallah alışırsınız hemen birbirinize a.s.
Ceren'cim okudum doğum hikayeni. Çok güzel yazmışsın a.s.
Ceylinim Ayşe çok geçmiş olsun canım ya valla ucuz atlatmışsın :çok üzgünüm:
Tuba'cım hoşgeldin canım a.s. Valla eşine iyi cevap vermişsin. Ketumluk demek hepsinde var benimkine özgü değil. Anam ben sağa dönsem eşime anlattığım için adamdan da aynı şeyi bekliyorum ama boşunaymış anladım :1no2:
Atladığım arkadaşlarım varsa kusuruma bakmayın hepinizi öpüyorum kocaman a.s.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz ŞenizNurten le mutaharaya küstüm beni unutmuşlar işte
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytkızlar, dediğim gibi eşim geldi hemen çıktım. 1 saat filan dolandım çarşıda öyle. eve geldim. eşim ne dedi biliyor musunuz?
çok begendimbu arada yeni yıl hediyeleri başlığına koydum ama, buraya yazmamışım. oğluşum üzerindeki ciciler ferda tetemizin hediyesiopuyorumnanaktan
kızlar hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.
pınar'cım beyaz lahana dolmasına sumak çok yakışıyor. eğer varsa ayrı bir kapta biraz sumak kaynat suyunu dolmanın üzerine dök. nefis oluyor.
nE KADAR KALABALIK BUGÜN MAŞALLAH DİYİM NAZAR DEĞMESİN HASTAYIM İZİN ALDIM GELDİM ÖKSÜRÜKTEN KONUŞAMIYORUM.ALLAHTAN TÜRKO İYİ.
CERENCİM SENİN OĞLAN SÜPER MAŞALLAH YERİM BEN ONU YA KOCA ADAM OLMUŞ KIZ
BURCU GEÇMİŞ OLSUN HAVA DEĞİŞİMİDİR DİKKAT ET.
CEYLİNİM SANADA GEÇMİŞ OLSUN YA İYİ KÖTÜ Bİ ŞEY OLMAMIŞ ALLAH KORUMUŞ.
DÜNÜRÜM GÜLHAN BORA NASIL OLDU İYİMİ
ESEN SANIRIM YATIYOR KAYNANA GELDİMİ KIZ
BEYAZ HADİ GÖZÜN AYDIN MİNİĞİ GÖRMÜŞSÜN
TÜLAY İLGİN BÖCEK BİGUDİ PINAR NASILSINIZ KIZLAR
PINAR SAKİNLEDİNMİ BİRAZ
BEN HALA ŞU MEKTUPTAYIM NOLDU Kİ
kızlar hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.
pınar'cım beyaz lahana dolmasına sumak çok yakışıyor. eğer varsa ayrı bir kapta biraz sumak kaynat suyunu dolmanın üzerine dök. nefis oluyor.
Pınarcım aynı yapıyorsun ama ben etİ bİraz kavurup Öyle katıyorum.ÇİĞen koyunca nedense yİyemİyorum
kız hamarat hatun seni biz etli yapmayız canım o yüzden yardımcı olamayacagım kolay gelsin:))
PINARCIM HOŞGELDİN CANIM İYİSİN UMARIM DEFNEM NASIL? olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?