2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kiz ceylinim benimde canim balik cekti simdi bakk..cokacimcoook

bi prartik makarna tarifi vereyim özellikle calisan anneler icin cok basit..
makarna bol suda haslanir
sonra genis bir kaba alinir
uzerine sarmisakli yogurt yayilir
en uste ise kiyma,tuz ve az bi biber salcasi beraber kizartildiktan sonra eklenir
ohhhhhhhhh yemede yaninda yatt:lepi:

oh oh güle güle kullan cicilerini gülhancim :) helal olsun eşine :) benden de bi aferin aldi :)) tekrar nice mutlu yillara tatlim :)

aysecim tülaycim ne baliği yaf..ben daha baslamadim..yani minik minik atiyorum bazen agzinada ögün olarak hiç vermedim baliği :S ay kati kati yiyemezki bu kız yaaa

he şimdi bizim canimiz hiç makarna cekmedi kaydirigubbakcemile hele diyette olan biri olarak D

ben kiymasina salcayla soganda koyuyorum..birazda kimyon..

valla gülhancım benimki hala 1.sınıfta bir türlü 2 ye geçemiyor):)))

kaydirigubbakcemile3 Zorla bacım bunlara öğretmeden almıyor zaten kafaları.

gülhan eşine bravo valla alkisalkisalkis ne güzel bir doğum günü yaşatmış sana. allah mutluluğunuzu bozmasın. hediyelerini de güle güle kullan.

Çok saol canım.Güzeldi valla.Alah hepimizin mutluluğunu daim etsin.

Ayy bayılırım makarnaya ama kılolar nolucak kımafoldumben

ayy ne mutlu sana ,unutmamis neyseki,gule gule kullan hediyelerini,benim oglanda yikiyor telefonumu hergun..14 subati o yuzden iple cekiyorum belkim esim bana yeni bir tlf alir belki diye :sm_cool:

tuba ben uzun zamandır veriyorum balık. yumuşak oluyor zaten çok kolay yutar merak etme. sen de yap canım. mahrum bırakma kuzunu balığın faydalarından yerimseniben

hala kilo diyor alsanaalsanasmile kızım garezinmi var senin bana beee sen kilo diyorsan ben atayim kendimi burdan boshayallersmile

tuğba canım valla bende geçenlerde az verdim ama bugün akşam öğününde vericem. artık yemeleri lazım dr.ay başında artık başlayın demişti.bakalım ayşenin tarifi denicem yiyecekmi

sağol gülhancığım geldim cnm ....tekrar mutlu yıllarr

Sağol bıtanem.

Tesekkür ederim Tubışım.Şimdilik helal ama devamı gelmelı dı mı?

Bıde sen boşver bakma öyle makarna tarıflerine fılan.Hiç guzel değil zaten,yemem ben hıç sevmem.kaydirigubbakcemile3

he şimdi bizim canimiz hiç makarna cekmedi kaydirigubbakcemile hele diyette olan biri olarak D

Yok dedım makarna,pilav hatun.

canım evet bende 14 şubata kadar telefonumu seline parçalatmam lazım eşim ne gerek var diye geçiştiriyor hep:)))

gülhancım canım doğumgününün güzel geçmesine çok sevindim eşinle mutluluğunuz daim olsun :)))

tuba ben uzun zamandır veriyorum balık. yumuşak oluyor zaten çok kolay yutar merak etme. sen de yap canım. mahrum bırakma kuzunu balığın faydalarından yerimseniben

ay aslinda evet yumusak oluyor buglama olunca..ithal balik diyorlar ya tam cinsini bilmiyorum :kedi: ondan yapiyorum genelde..bi daha yapinca deniyim vermeyi

ceren'cim sevgilinin doğum hikayesini okudum. kusura bakma daha önce görmemiştim. allah sana bağışlasın inşallah hiç ayrılmayın sevgilinle opuyorumnanaktan

çok sağol canım allah kimseyi ayırmasın kuzusundan..

ayy gülhancım çok mutlu oldum senin adına benimki hayatta öyle kucak dolusu gülle gelmedi daha...aldığı oda ne zaman aldığını bile unuttum bir tek dal çiçek olur...
yemeğede gitsek kuru kuruya her zamankinden farksız bir yemek yer geliriz yani...
yok öyle romantiklikler..

Saol Banucum.

Valla verin veletlerin eline telefonları.Gelsin subatta yenıleri.Ben cok sevındım bu olaya.

Tubaaaaaaaaaa delirtme benı sana rahat yok bundan sonra.Tependeyın hep.Ben 54.5 oldum.

cicibici verdiğim tarif bebekler için tatsız tuzsuz bişey. nesini canın çekti kaydirigubbakcemile3

ceylin canim balik ceKti dedim bebek tarifi degil Hani balik sözkonusu olduya ondan dedm cnm

sorma cnm yaaa bende diyetteyim ama makarna hastasi oldugumdan 2 haftada bir canim cekio yapiom valla bu tarifi,domates salcasi ekliom biber slcasi olmadiginda,gsl oluyor öylede..

süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz ben geldim ben geldimmmmm :lepi::lepi::lepi:
nabersiniz şekerler özlediniz mi anacım beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

yok yok yok yok yok kaydirigubbakcemile2 ciz ciz ciz lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…