kiz ceylinim benimde canim balik cekti simdi bakk..cokacimcoook
bi prartik makarna tarifi vereyim özellikle calisan anneler icin cok basit..
makarna bol suda haslanir
sonra genis bir kaba alinir
uzerine sarmisakli yogurt yayilir
en uste ise kiyma,tuz ve az bi biber salcasi beraber kizartildiktan sonra eklenir
ohhhhhhhhh yemede yaninda yatt:lepi:
valla gülhancım benimki hala 1.sınıfta bir türlü 2 ye geçemiyor):)))
gülhan eşine bravo valla alkisalkisalkis ne güzel bir doğum günü yaşatmış sana. allah mutluluğunuzu bozmasın. hediyelerini de güle güle kullan.
kiz ceylinim benimde canim balik cekti simdi bakk..cokacimcoook
bi prartik makarna tarifi vereyim özellikle calisan anneler icin cok basit..
makarna bol suda haslanir
sonra genis bir kaba alinir
uzerine sarmisakli yogurt yayilir
en uste ise kiyma,tuz ve az bi biber salcasi beraber kizartildiktan sonra eklenir
ohhhhhhhhh yemede yaninda yatt:lepi:
Selam Kızlar,
Nabersınız bakayım?Bu gun bır gunluk bi bebeğim ben.Dun cok guzeldı.Esım sabah hatırlamamıştı ya.Bende kuaföre attım kendımı sıkıntıdan.Bı guzel bakım yaptırdım kendıme.Eve bır geldim kı kapıda cıcekcı.Kucak dolusu kırmızı guller getirmiş.
1 saat sonra üstünde adım ve resmım olan koca bı pasta geldi.Sonrada koçişim geldı.Borayı annemlere bırakıp yemeğe götürdü benı.Sonrada alışveriş merkezıne hedıyede karar verememış.Ben kendım sectım.
Tabı zararlı cıkan oydu.Bır suru sey aldım.İyidde oldu valla özlemişim kendıme bırseyler almayı.
Akşam 10 gıbı eve geldik ki.Patır patır mısafir döküldü.Arkadaslar,kuzenler hep birlikte pasta kestık.
Cok guzeldı anlıycanız.Tabı unutsa biliyo basına gelicekleri.
Ve benım yaramaz Borışım telefonumu yoğurtla yıkadı ve iflas tabı.Çalışmıyor.Bır hedıye işi daha cıktı şimdi Alp e.
İşte bızden manzaralar böyle.Sizde yaramazlık yoktur inşallah.
oh oh güle güle kullan cicilerini gülhancim :) helal olsun eşine :) benden de bi aferin aldi :)) tekrar nice mutlu yillara tatlim :)
aysecim tülaycim ne baliği yaf..ben daha baslamadim..yani minik minik atiyorum bazen agzinada ögün olarak hiç vermedim baliği :S ay kati kati yiyemezki bu kız yaaa
kaydirigubbakcemile3 Zorla bacım bunlara öğretmeden almıyor zaten kafaları.
Çok saol canım.Güzeldi valla.Alah hepimizin mutluluğunu daim etsin.
Ayy bayılırım makarnaya ama kılolar nolucak kımafoldumben
sağol gülhancığım geldim cnm ....tekrar mutlu yıllarr
oh oh güle güle kullan cicilerini gülhancim :) helal olsun eşine :) benden de bi aferin aldi :)) tekrar nice mutlu yillara tatlim :)
aysecim tülaycim ne baliği yaf..ben daha baslamadim..yani minik minik atiyorum bazen agzinada ögün olarak hiç vermedim baliği :S ay kati kati yiyemezki bu kız yaaa
he şimdi bizim canimiz hiç makarna cekmedi kaydirigubbakcemile hele diyette olan biri olarakD
ben kiymasina salcayla soganda koyuyorum..birazda kimyon..
tuba ben uzun zamandır veriyorum balık. yumuşak oluyor zaten çok kolay yutar merak etme. sen de yap canım. mahrum bırakma kuzunu balığın faydalarından yerimseniben
ceren'cim sevgilinin doğum hikayesini okudum. kusura bakma daha önce görmemiştim. allah sana bağışlasın inşallah hiç ayrılmayın sevgilinle opuyorumnanaktan
Selam Kızlar,
Nabersınız bakayım?Bu gun bır gunluk bi bebeğim ben.Dun cok guzeldı.Esım sabah hatırlamamıştı ya.Bende kuaföre attım kendımı sıkıntıdan.Bı guzel bakım yaptırdım kendıme.Eve bır geldim kı kapıda cıcekcı.Kucak dolusu kırmızı guller getirmiş.
1 saat sonra üstünde adım ve resmım olan koca bı pasta geldi.Sonrada koçişim geldı.Borayı annemlere bırakıp yemeğe götürdü benı.Sonrada alışveriş merkezıne hedıyede karar verememış.Ben kendım sectım.
Tabı zararlı cıkan oydu.Bır suru sey aldım.İyidde oldu valla özlemişim kendıme bırseyler almayı.
Akşam 10 gıbı eve geldik ki.Patır patır mısafir döküldü.Arkadaslar,kuzenler hep birlikte pasta kestık.
Cok guzeldı anlıycanız.Tabı unutsa biliyo basına gelicekleri.
Ve benım yaramaz Borışım telefonumu yoğurtla yıkadı ve iflas tabı.Çalışmıyor.Bır hedıye işi daha cıktı şimdi Alp e.
İşte bızden manzaralar böyle.Sizde yaramazlık yoktur inşallah.
cicibici verdiğim tarif bebekler için tatsız tuzsuz bişey. nesini canın çekti kaydirigubbakcemile3
he şimdi bizim canimiz hiç makarna cekmedi kaydirigubbakcemile hele diyette olan biri olarakD
ben kiymasina salcayla soganda koyuyorum..birazda kimyon..
kaydirigubbakcemile3 Zorla bacım bunlara öğretmeden almıyor zaten kafaları.
Çok saol canım.Güzeldi valla.Alah hepimizin mutluluğunu daim etsin.
Ayy bayılırım makarnaya ama kılolar nolucak kımafoldumben
ayyy vermissin zaten kilocuklari sen bugunde ziyafet eyle nolcakki bayanssulusmile
[/QU
Sağol bıtanem.
Tesekkür ederim Tubışım.Şimdilik helal ama devamı gelmelı dı mı?
Bıde sen boşver bakma öyle makarna tarıflerine fılan.Hiç guzel değil zaten,yemem ben hıç sevmem.kaydirigubbakcemile3
Yok dedım makarna,pilav hatun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?