yok cnm aşkolsun..birtek ceren bana slm vermişşşş unutuldummu ben bilmiyorumkismile
selam kızlar bi geçmişe bakayım dedim ne mümkün
gülşahcım geçmiş olsun canım inşallah bi an önce düzelir kardeşin
birsen sen unutulacak kız mısııın:)
bütün bebişleri öptüm notları teslim ettim umarım girebirim buraya artık rahatça
ayşe ceylin için balık buğulamayı nasıl yapıyorsun.eşime akşama güveçte yapıcam kızımada yapayım somon almıştım.ama tarif yok bebek için elimde(
oy balık nasıl yicek ben daha peynir yediremiyorum nasıl veriyosun canım ya bende deneyim.ayşe ceylin için balık buğulamayı nasıl yapıyorsun.eşime akşama güveçte yapıcam kızımada yapayım somon almıştım.ama tarif yok bebek için elimde(
çok güzel canım çekti.ha bir de üzerini kapatmayı unutma canım. buharı içinde kalsın.
ayşecim saolasın.fırında yaparım nasılsa eşime yaaprken fırın kullanıcam çok saol canım.bide ben cts aldım balığı derin dondurucuya koydum bişey olmaz sanırım.çorbasını muhalelbisini meyvesini günlük hzırlıyorum ya balıkta takıldım kaldım benya(((
ayşecim saolasın.fırında yaparım nasılsa eşime yaaprken fırın kullanıcam çok saol canım.bide ben cts aldım balığı derin dondurucuya koydum bişey olmaz sanırım.çorbasını muhalelbisini meyvesini günlük hzırlıyorum ya balıkta takıldım kaldım benya(((
gülşahcım geçmiş olsun canım.
selam kızlar bi geçmişe bakayım dedim ne mümkün
gülşahcım geçmiş olsun canım inşallah bi an önce düzelir kardeşin
birsen sen unutulacak kız mısııın:)
bütün bebişleri öptüm notları teslim ettim umarım girebirim buraya artık rahatça
Gülşah canım aman iyi bari tek iltihap olsun böbrek diyince korktum bende valla...
onunla geçmiş olsun...
gülşah geçmiş olsun kardeşine. neyseki ciddi bişeyi yokmuş.
Selam Kızlar,
Nabersınız bakayım?Bu gun bır gunluk bi bebeğim ben.Dun cok guzeldı.Esım sabah hatırlamamıştı ya.Bende kuaföre attım kendımı sıkıntıdan.Bı guzel bakım yaptırdım kendıme.Eve bır geldim kı kapıda cıcekcı.Kucak dolusu kırmızı guller getirmiş.
1 saat sonra üstünde adım ve resmım olan koca bı pasta geldi.Sonrada koçişim geldı.Borayı annemlere bırakıp yemeğe götürdü benı.Sonrada alışveriş merkezıne hedıyede karar verememış.Ben kendım sectım.
Tabı zararlı cıkan oydu.Bır suru sey aldım.İyidde oldu valla özlemişim kendıme bırseyler almayı.
Akşam 10 gıbı eve geldik ki.Patır patır mısafir döküldü.Arkadaslar,kuzenler hep birlikte pasta kestık.
Cok guzeldı anlıycanız.Tabı unutsa biliyo basına gelicekleri.
Ve benım yaramaz Borışım telefonumu yoğurtla yıkadı ve iflas tabı.Çalışmıyor.Bır hedıye işi daha cıktı şimdi Alp e.
İşte bızden manzaralar böyle.Sizde yaramazlık yoktur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?