2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayşe ceylin için balık buğulamayı nasıl yapıyorsun.eşime akşama güveçte yapıcam kızımada yapayım somon almıştım.ama tarif yok bebek için elimde(

ceren'cim sevgilinin doğum hikayesini okudum. kusura bakma daha önce görmemiştim. allah sana bağışlasın inşallah hiç ayrılmayın sevgilinle opuyorumnanaktan

birtek ceren bana slm vermişşşş unutuldummu ben bilmiyorumkismile
yok cnm aşkolsun..

ohh sevindim rahatladığına cnm..

ayşe ceylin için balık buğulamayı nasıl yapıyorsun.eşime akşama güveçte yapıcam kızımada yapayım somon almıştım.ama tarif yok bebek için elimde(

canım küçük bir tavaya balıkları diziyorum.istersen kılçıklarını çıkarıp öyle de dizebilirsin. üzerine bir kaç halka soğan, bir kaç dilim domates (yazın derin dondurucuya attığım domateslerden), bir diş sarımsak. bir halka dilim limon diziyorum. azıcık su ve zeytinyağı döküp ocakta veya fırında pişiriyorum. piştikten sonra balık ve domatesleri yediriyorum. diğerlerini tadını versin diye koyuyorum. umarım anlatabilmişimdir opuyorumnanaktan

oy balık nasıl yicek ben daha peynir yediremiyorum nasıl veriyosun canım ya bende deneyim.

ha bir de üzerini kapatmayı unutma canım. buharı içinde kalsın.
çok güzel canım çekti.
Herkese meraba nabersiniz bugün

ayşecim saolasın.fırında yaparım nasılsa eşime yaaprken fırın kullanıcam çok saol canım.bide ben cts aldım balığı derin dondurucuya koydum bişey olmaz sanırım.çorbasını muhalelbisini meyvesini günlük hzırlıyorum ya balıkta takıldım kaldım benya(((

tutkuncum merhaba.valla ben patlıcan hariç herşeyi veriyorum.balıkta cts verdim ama çok azdı.ayşeden buğulama tarifi aldım. akşam yapıcam canım sen niye peynir vermiyorsunki?

Son düzenleme:

ben sureklı alır buzluga koyar daha sonra yerım balıgı hıcbıseyde olmadı merak etmeolumunekankayizsmile

afiyet olsun selinime. derin dondurucuda hiçbir şey olmaz balığa. hiç çekinmeden yapabilirsin. ben de bazen aldığımız gün yapamıyorum.

gülşahcım geçmiş olsun canım.

a.s.

a.s.saolasın canım bayadır denk gelemıyoduk karnelerıde verınce artık daha sık takılırsın ınsallah denız kaan nasıl?varmı askerden haber bilmiyorumkismile
şafak kaç kaldıCADIARZU

Gülşah canım aman iyi bari tek iltihap olsun böbrek diyince korktum bende valla...

onunla geçmiş olsun...

çok saol canım annem hastaneye yatırdık falan deyınce panık oldum bende cok şükürr

gülşah geçmiş olsun kardeşine. neyseki ciddi bişeyi yokmuş.

a.s.

Selam Kızlar,

Nabersınız bakayım?Bu gun bır gunluk bi bebeğim ben.Dun cok guzeldı.Esım sabah hatırlamamıştı ya.Bende kuaföre attım kendımı sıkıntıdan.Bı guzel bakım yaptırdım kendıme.Eve bır geldim kı kapıda cıcekcı.Kucak dolusu kırmızı guller getirmiş.
1 saat sonra üstünde adım ve resmım olan koca bı pasta geldi.Sonrada koçişim geldı.Borayı annemlere bırakıp yemeğe götürdü benı.Sonrada alışveriş merkezıne hedıyede karar verememış.Ben kendım sectım.
Tabı zararlı cıkan oydu.Bır suru sey aldım.İyidde oldu valla özlemişim kendıme bırseyler almayı.
Akşam 10 gıbı eve geldik ki.Patır patır mısafir döküldü.Arkadaslar,kuzenler hep birlikte pasta kestık.
Cok guzeldı anlıycanız.Tabı unutsa biliyo basına gelicekleri.

Ve benım yaramaz Borışım telefonumu yoğurtla yıkadı ve iflas tabı.Çalışmıyor.Bır hedıye işi daha cıktı şimdi Alp e.

İşte bızden manzaralar böyle.Sizde yaramazlık yoktur inşallah.

Hee bu arada Seherim Semoş fena hasta olmuş.Dün görüştüm 40 derece atesle yatıyordu.ığne ilaç vermişler inşallah toparlar azıcık.Haberiniz ola.

Birso gelmiş hoşgelmiş.

ne mutlu guzel gecmesıne sevındım umarım bu yıl basladıgı gıbı gecer aferın kocişine :lepi:bu haftanın aferını ona gııdyorrrrrr:hooray: bızımkıler sınıfta kaldı buara:asigim:

Gulsah,Tulay sağolun kızlar.Yaw benımkıde sınıfta kalanlardandı da bakmayın tırsmıştır benden ondan bu kıbarlık.

gülhan eşine bravo valla alkisalkisalkis ne güzel bir doğum günü yaşatmış sana. allah mutluluğunuzu bozmasın. hediyelerini de güle güle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…