hülyacığım hoşgeldin bakalım
bursa yaradımı sana bakimmm
offf kızlar diyet yapayım dedim ama imkansız çok açlık hissediyorum
ne olacak bu halim ya....sporda yapamıyorum....balkon buzzz gibi ha sokak ha benim balkon sadece rüzgar yok....hasta olurum diye eşim hayır diyo ....hasta olursam yine anneme gidermişiz o da bunu istemiyormuşş pöffff
B]
heeee hee yakalandım :) valla
fırsat bulamıyorum yazmaya okuyorum tam yazacm bişey cıkıoo..
nasılsınız?
ŞenizŞenizŞenizŞeniz h.b canımmmmm bende sizleri özledimm çokkk ŞenizŞeniz
kuzuşum iyi hamdolsun senin yakışıklı kuzuda iyidir inş ??
Allah kolaylık versin cnm Şeniz
valla dişlerden olmasa bile ben alıştım bu kızın yememe durumuna o yüzden artık pek takılmamaya karar verdim dert ettikçe daha çok üzülüyorum stresim onada yansıyor oda iyice inatlaşıyor o yüzden ağzını açmadığı an bırakıyorum
cerencim öyle valla bu ara ve bundan sonraki aralar yoğun olacağım
yıllık iznimde iptal oldu((((((((((((((
birsen canım ssen nasılsın paşalar nasıl
tülaycım selinimi öp benim için kokulu kokulu
aa çok sevindim cnm iyi geçmesine..aferin eşine bak düşünceliymiş seninkide..Selam Kızlar,
Nabersınız bakayım?Bu gun bır gunluk bi bebeğim ben.Dun cok guzeldı.Esım sabah hatırlamamıştı ya.Bende kuaföre attım kendımı sıkıntıdan.Bı guzel bakım yaptırdım kendıme.Eve bır geldim kı kapıda cıcekcı.Kucak dolusu kırmızı guller getirmiş.
1 saat sonra üstünde adım ve resmım olan koca bı pasta geldi.Sonrada koçişim geldı.Borayı annemlere bırakıp yemeğe götürdü benı.Sonrada alışveriş merkezıne hedıyede karar verememış.Ben kendım sectım.
Tabı zararlı cıkan oydu.Bır suru sey aldım.İyidde oldu valla özlemişim kendıme bırseyler almayı.
Akşam 10 gıbı eve geldik ki.Patır patır mısafir döküldü.Arkadaslar,kuzenler hep birlikte pasta kestık.
Cok guzeldı anlıycanız.Tabı unutsa biliyo basına gelicekleri.
Ve benım yaramaz Borışım telefonumu yoğurtla yıkadı ve iflas tabı.Çalışmıyor.Bır hedıye işi daha cıktı şimdi Alp e.
İşte bızden manzaralar böyle.Sizde yaramazlık yoktur inşallah.
aa valla özlettin güzelim nerelerdeydin sen ya?süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz ben geldim ben geldimmmmm :lepi::lepi::lepi:
nabersiniz şekerler özlediniz mi anacım beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
somon verdim Dağhan' kustu..hiç sevemedi..:gitme:bengicim ben somon vericem.önce levrek vermiştim.
hamsiyi dağhanda seviyor..Birsoooo koptum kız.Evdeydım ben gelseydın bana.Kandıramadın bı kocanı bee.
Hulyaaaaaaa naber bacım.Hadı gel yıne Birsoyu alıp.
Bengi saol arkadasım.
Bende akşama buğlama hamsı yaptım kendımıze.Bora ya vericem bakalım yerse tabı.
iyi akşamlar cnm..kızlar ben kaçtım.boynum ve başım felaket ağrıyor
eşine bualkisalkisalkisEşim özrünü diledi, saçmaladım son zamanlarda haklısın ama sende beni anla biraz falan filan dedi. Barıştım ama bundan sonraki davranışlarına göre belli olacak herşey dedim kabul etti a.s.
pendik canım hala yok ya kaynana gelince soğuk ve karda gelecek eve iyice tıkılacakhangi semttesin sen cnm?burda hala yağıyor heryer bembeyaz,ben ümraniyedeyim..ama yakındır her yere yağacakmış bekle
sorma valla mısırda patlattım çok güzel oldu..zemuszemus
ayy biz kızlar çok mu kaprisliyiz ne?zemuszemus neyse sen en iyisini bilirsin cnm :))
benim kızda zor uyuyor eşim isyanlardaTubacım saol tatlım iyiyim ay süper cevap veriyon eşline yawkaydirigubbakcemile3
Ay ne oluyo bu cadılara ya bizde uyyacak zaman bulamıyoz anacım benimkide zor bela uyuturum yatğına koyarım pat uyanır hayır anlamadığım gündüz uykularında hemen yatıyo gece ne oluyosa bunlaralmaz:
Afferin Ceylinime tatlı kuzuşşopuyorumnanaktan
Bacım çok geçmiş olsuna.s.
Süpperr alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Sumaklımı bayılırımmmcokacimcoook
maşallah kuzuya ya babada diyor süper Türko anne diyorGünaydın hanımlar Nabersiniz?a.s.
Defne iyice çıldırdı ya kızı oturtamıyorum illa ayakta durcak haspam koltukların kenarında gezicekmiş zilliikaydirigubbakcemile3
Bu arada kızlar Defne dünden beri baba diyo çok komik ya ama öyle boşa demiyo akşam yemek yerken kızım yürüteçdeydi gidiyo babasının koluna sarılıp diyooo kandırmayı biliyo walla babasınıkaydirigubbakcemile3
okuduk tatlım çok duygulandım darısı 2. lere cesaretinede hayranımvalla bi doğum hikayemi okumadınız yorum bekliyorum bende öyle
küstüm size...:umursamaz:
merhaba talım nasılsın senin oğlanların bu gün işyerinde facede gezerken arkadaşım fotolarını gördü oda bebek istiyor bak dedim inşallah böyle yakışıklı ikiz oğluşların olur.slm kızlar nihayet geldim netimde sorn vardı
ama tlf pirizi bozulmuş eşim onu yaparken
kablosuz nete geçelim dedi
dün almış modem ama bu seferde şifre işini yapamadım
bir bilgisayarcı ile görüştüm...olmadı modemin destek ekibini aradım neyseki hallettim
aman tek başımayken netsiz olmuyor yaa
çocuklarda yine diş çıkarıyor anam ağlıyor neyse bugün daha iyiler
evi süpürdüm çocuklara kahvaltı ver alt değiştir
kaç saat tlfda modeme uğraş...meyve yedir
sesizken çocuklar duşa girdim....koltuk örtülerini kaldırdım...
şimdi tavuk çorbası yapacam çocuklara onu ocağa koydum
sonra aygazı silerim bulaşık makinasını çalıştıracağım...
lavoboyı yıkarım...of yaa iyiki yemek var heee
herkes umarım iyidir kızlar
maşallah ya benim kız yemiyor pek.peyniri alınca ağzına ezik halde tabi bi irkiliyor çok zor yicek benim kız bunları yatutkuncum merhaba.valla ben patlıcan hariç herşeyi veriyorum.balıkta cts verdim ama çok azdı.ayşeden buğulama tarifi aldım. akşam yapıcam canım sen niye peynir vermiyorsunki?
vay dünür süpersin eşinde süper yapmış tebrik ediyorumSelam Kızlar,
Nabersınız bakayım?Bu gun bır gunluk bi bebeğim ben.Dun cok guzeldı.Esım sabah hatırlamamıştı ya.Bende kuaföre attım kendımı sıkıntıdan.Bı guzel bakım yaptırdım kendıme.Eve bır geldim kı kapıda cıcekcı.Kucak dolusu kırmızı guller getirmiş.
1 saat sonra üstünde adım ve resmım olan koca bı pasta geldi.Sonrada koçişim geldı.Borayı annemlere bırakıp yemeğe götürdü benı.Sonrada alışveriş merkezıne hedıyede karar verememış.Ben kendım sectım.
Tabı zararlı cıkan oydu.Bır suru sey aldım.İyidde oldu valla özlemişim kendıme bırseyler almayı.
Akşam 10 gıbı eve geldik ki.Patır patır mısafir döküldü.Arkadaslar,kuzenler hep birlikte pasta kestık.
Cok guzeldı anlıycanız.Tabı unutsa biliyo basına gelicekleri.
Ve benım yaramaz Borışım telefonumu yoğurtla yıkadı ve iflas tabı.Çalışmıyor.Bır hedıye işi daha cıktı şimdi Alp e.
İşte bızden manzaralar böyle.Sizde yaramazlık yoktur inşallah.
sağol şimdi bu saatte makarna yapıcam bakkiz ceylinim benimde canim balik cekti simdi bakk..cokacimcoook
bi prartik makarna tarifi vereyim özellikle calisan anneler icin cok basit..
makarna bol suda haslanir
sonra genis bir kaba alinir
uzerine sarmisakli yogurt yayilir
en uste ise kiyma,tuz ve az bi biber salcasi beraber kizartildiktan sonra eklenir
ohhhhhhhhh yemede yaninda yatt:lepi:
ne haber canım diyet nasıl gidiyorhe şimdi bizim canimiz hiç makarna cekmedi kaydirigubbakcemile hele diyette olan biri olarakD
ben kiymasina salcayla soganda koyuyorum..birazda kimyon..
hoşgeldin tatlım özledik gel gelsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz ben geldim ben geldimmmmm :lepi::lepi::lepi:
nabersiniz şekerler özlediniz mi anacım beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
selam kızlar...
canım fena sıkkın hiç sormayın!!ne olur bana yardımcı olun???
Akşam 4 gibi kayınvalidemle kayınpederim geldi,oturduk,çay filan içtik,ayy çok uykum var dedim,kayınvalidem dediki hadi sen git yat biraz biz Dağhan'a bakarız dedi neyse yattım saat 5 de!bi uyandım saat 6.30 Anıl gelmiştir dedim garibim odaya bile girmemiş uyanmıyım diye..kalktım mutfaktalar,Anıl Dağhan'a yoğurt yedirmeye çalışıyoo ama Dağhan huysuz belliki uykusu gelmiş,ağlıyor.^e 20 vardı uyandığında çünkü,kayınvalidem dediki bu bişey yemicekmi çorba yapıyorum dedi,,bende dedimki ben şimdi onu emziririm uyucak çünkü dedim,yemicekmi yanii filan dedi,zaten yese bile hazırda çorba var dedim ama çocuk ağlıyo aldım odasına götürüyorum uyutucam hemen arkamda "üfff anlamıyorum artık çok sıkıldım ben ama" demezmii.. eşimde sana noluyoo yaa neyi anlamıyosun sen dedi tamam artık karışma dedi...ama ben bir bozuldum bir üzüldüm ki anlatamam size..Güya ben çocuğa bakamıyorum yedirmiyorum,aç bırakıyorum,çoocuk ondan huysuz...ondan ağlıyoo,sanki yedi de ben yedirmedim..ya kızlar artık doğumdan beri yetti ..daha Dağhan bir haftalıktı çok ağlayınca biz doktora gittik doktor gaz sancısı dedi eve geldikki eltim kaynım arayıp bulmuşlar nöbetçi eczaneden bi kutu mamayla bide biberon almışlar ama öyle bi tepki gösterdimki poşetten bile çıkaramadılar,Ve bu böyle devam etti bu zaman oldu hala doymadığına inanıyor benim iyi bakamadığımı düşünüyorlar sanırım eltimde o da..oo lohusalık dönemimde sütümün kalitesiz olduğumu kalmadı, az olduğumu kalmadı neler yaşadım neler,ama o günlerde bunlar o kadar üzüyorduki beni halada üzmeye devam ediyor,ben bişey yerken "ayy cnm istiyor1diyoo halbuki alakasız bişey,şeker tuz vermiyorum diye kızıyoo,çıldırıcam kızlar yaa.ben onu annem gibi gördüm burda öyle arkamdan konuşması çok zoruma gitti,şimdi nasıl yarın gelip bakıcak yüzüme bilmiyorum...
ben Dağhanı uyutup gelince eşim yüzümden anladı ne ohh uyumuşsun dedi keşke uyumasaydım dedim niye,ne oldu dedi bişey yok dedim,gel ben seni öpmedim gelince dedi sonra öpersin dedim(adamın ne suçu varsa)sonrs o da uyudu biraz o da bana alındı,bizimki uyanıncada masayı hazırladım ama Dağhan nasıl huysuz onada yansıdı olaylar tabii,üzüntümü hissetti çocuk..Dağhanada ıspanak hazırladım dur oğlum seni aç bırakıyoruz bakalım biraz dedim eşim dediki senin derdin omuydu anlaşıldı dedi,ben başladım ağlamaya ama Anıl artık yetti dedim neler yaşadığımı biliyosun dedim o da ben sana takmıcaksın duymucaksın demiyormuyum dedi,yaa insan nasıl duymaz söylerisiniz..eğer bu sütüm şimdiye kadar kesilmediyse Allahın lütfu dedim...o kadar üzdülerki..tabii Anılda üzüldü sonra,Dağhan da yemedi ıspanağı.o da gördü yemiyoo çocuk yoksa ben yedirmezmiyim hiç!!Ağlaya ağlaya babası uyuttu yine uykusu vardı..
ve son eşim geldi beni öptü,seni çok seviyorum dedi opuyorumnanaktan (biraz özel oldu ama),Allahtan gönlümü aldı ama ona kızmadımki ben..Bide kazandibi ısmarlattım kendime canım çok çektide..zemuszemus
Ayy bakmayın güldüğüme hala sinirliyim doğrusuu..
cnm şimdi yazacaktım bu kayınvalidenler neden her aksam sende diye
şimdi dağahan bebekken seni zorluyo olabilir ama sen ve o artık birbirinize alıştınız
artık rahat olmalısın....sanırımda dnege kurulmuş
ama kayınvaliden olayı idrak edemiyor....sanırım sende onu yakın gördüğünden
dağahan huysuz ,ağladı ,bu gece uyumadı vs. gibi şeyleri dile geitiriyorsan
buda ee herşey tam bu çocuk aç diye düşünüyor.....
benim anladığımı yazıyorum cnm.....kaynana anne konusuna gelince
benim öz annem yanından ayrılırken bana dediği şu sanki sen eve gidince çocuklara bakmayacakmışın gibi geliyor bana diyor...düşünn ..kaynanam neler düşünüyor onu bilemiyorum çünki görüşmüyorum...
ben doğru anladıysam cnm dağahanla ilgili negatif şeylerden bahsetme kaynana
aksine bu gece çok rahat geçirdik artık düzende vs. de böyle deki oda hımm desin
kese belki sana gelmeye ....bak ben iki çocuk bakıyorum tek kaynanam etmediğini koymadı...ben herkese evet bakabiliyorum diyorum...ben hiç zorlanmıyormuyum .çokkk bunalıma giriyorum çocuklarıma yeri geliyor gıcık oluyorum ama geçici oluyor
gece uyumuyolar biri uyusa diğeri kalkıyor...gündüz aynı aynı anada ağlamaar açıkmalar biri kaka yapar biride moklu bezi çeker.vs.vs.vs. bu sıralama böyle gider ama inan bana ne annemi nede kaynanamı bazen olamdığı için yanımda şanslı sayıyorum çünki onların sürekli komut vermesi hiç çocuk bakmasını bilmiyorum gibi davranması ali ile ömerin huysuzluğunan bin beter...
kocişe gelince klasik erkek duymayacaksın ,görmeyeceksin yok annem yaşlı
bunlar hep aynı cnm boşver ve adama kızma biliyorum elinde değil annesine çatamadığın için ona patladın ama olsun ona patla kaynana patlarsan inan bana kocan şuanki sıkıntıdan daha büyük sıkıntı üzüntü yaşarolumunekankayizsmile
cnm çok haklısın aslında hata bende bidaha hiçbişey demicem..
kayınvalidem eltimin kızına bakıyor iki üç sokak aşağıda evleri o yüzden hergün banada geliyor..ama sana hak veriyorum bidaha yok anlatmıcam yiyor dicem uyudu dicem.bak o açıdan hiç düşünemmeiştim ama yakın bulduğum için..salak kafam!!bide 15 tatilde hep bizde kalacak yandımm :1no2:
neyse ben yatıyım çok uykum geldi hepinize iyi geceler..
selam kızlar...
canım fena sıkkın hiç sormayın!!ne olur bana yardımcı olun???
Akşam 4 gibi kayınvalidemle kayınpederim geldi,oturduk,çay filan içtik,ayy çok uykum var dedim,kayınvalidem dediki hadi sen git yat biraz biz Dağhan'a bakarız dedi neyse yattım saat 5 de!bi uyandım saat 6.30 Anıl gelmiştir dedim garibim odaya bile girmemiş uyanmıyım diye..kalktım mutfaktalar,Anıl Dağhan'a yoğurt yedirmeye çalışıyoo ama Dağhan huysuz belliki uykusu gelmiş,ağlıyor.^e 20 vardı uyandığında çünkü,kayınvalidem dediki bu bişey yemicekmi çorba yapıyorum dedi,,bende dedimki ben şimdi onu emziririm uyucak çünkü dedim,yemicekmi yanii filan dedi,zaten yese bile hazırda çorba var dedim ama çocuk ağlıyo aldım odasına götürüyorum uyutucam hemen arkamda "üfff anlamıyorum artık çok sıkıldım ben ama" demezmii.. eşimde sana noluyoo yaa neyi anlamıyosun sen dedi tamam artık karışma dedi...ama ben bir bozuldum bir üzüldüm ki anlatamam size..Güya ben çocuğa bakamıyorum yedirmiyorum,aç bırakıyorum,çoocuk ondan huysuz...ondan ağlıyoo,sanki yedi de ben yedirmedim..ya kızlar artık doğumdan beri yetti ..daha Dağhan bir haftalıktı çok ağlayınca biz doktora gittik doktor gaz sancısı dedi eve geldikki eltim kaynım arayıp bulmuşlar nöbetçi eczaneden bi kutu mamayla bide biberon almışlar ama öyle bi tepki gösterdimki poşetten bile çıkaramadılar,Ve bu böyle devam etti bu zaman oldu hala doymadığına inanıyor benim iyi bakamadığımı düşünüyorlar sanırım eltimde o da..oo lohusalık dönemimde sütümün kalitesiz olduğumu kalmadı, az olduğumu kalmadı neler yaşadım neler,ama o günlerde bunlar o kadar üzüyorduki beni halada üzmeye devam ediyor,ben bişey yerken "ayy cnm istiyor1diyoo halbuki alakasız bişey,şeker tuz vermiyorum diye kızıyoo,çıldırıcam kızlar yaa.ben onu annem gibi gördüm burda öyle arkamdan konuşması çok zoruma gitti,şimdi nasıl yarın gelip bakıcak yüzüme bilmiyorum...
ben Dağhanı uyutup gelince eşim yüzümden anladı ne ohh uyumuşsun dedi keşke uyumasaydım dedim niye,ne oldu dedi bişey yok dedim,gel ben seni öpmedim gelince dedi sonra öpersin dedim(adamın ne suçu varsa)sonrs o da uyudu biraz o da bana alındı,bizimki uyanıncada masayı hazırladım ama Dağhan nasıl huysuz onada yansıdı olaylar tabii,üzüntümü hissetti çocuk..Dağhanada ıspanak hazırladım dur oğlum seni aç bırakıyoruz bakalım biraz dedim eşim dediki senin derdin omuydu anlaşıldı dedi,ben başladım ağlamaya ama Anıl artık yetti dedim neler yaşadığımı biliyosun dedim o da ben sana takmıcaksın duymucaksın demiyormuyum dedi,yaa insan nasıl duymaz söylerisiniz..eğer bu sütüm şimdiye kadar kesilmediyse Allahın lütfu dedim...o kadar üzdülerki..tabii Anılda üzüldü sonra,Dağhan da yemedi ıspanağı.o da gördü yemiyoo çocuk yoksa ben yedirmezmiyim hiç!!Ağlaya ağlaya babası uyuttu yine uykusu vardı..
ve son eşim geldi beni öptü,seni çok seviyorum dedi opuyorumnanaktan (biraz özel oldu ama),Allahtan gönlümü aldı ama ona kızmadımki ben..Bide kazandibi ısmarlattım kendime canım çok çektide..zemuszemus
Ayy bakmayın güldüğüme hala sinirliyim doğrusuu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?