2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz ben geldim ben geldimmmmm :lepi::lepi::lepi:
nabersiniz şekerler özlediniz mi anacım beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

cok özledik cokkkkkkkkkk daha 2 saniye olmustu gerci ama neyse Şeniz Şeniz

7774fulya, Cerennn+, ceylinim2009+, cicibici, civciv1981+, dırımkızı+, incihan+, kokteyl, mutahhara

bugün kalabalık burası ne güzel nasılsınz kızlar artık fazla giremiyorum

hülyacım ben çok özledim seni ve prensesini:)))

Ceren olsun azda olsa alıyormuş işte esin.Benım kı bıraz ayarsızdır da ondan.Ben kucaklayamayınca hoşuna gıdıyor.Gecen bı papatya surusu almışVazo ya sığması imkansız.Bende kullanmadığım çöp kovası vardı ona koydum.Gercı bıraz bozuldu ama napalım.kaydirigubbakcemile3

Saol Banucum.

Valla verin veletlerin eline telefonları.Gelsin subatta yenıleri.Ben cok sevındım bu olaya.

Tubaaaaaaaaaa delirtme benı sana rahat yok bundan sonra.Tependeyın hep.Ben 54.5 oldum.

yuh 54.5 muuuu kızım sende et diye bişi kalmadi muhtemelen sadece kemikler okadar gelir be laelaelaelaelae

tamam cicim benim için hava hoş diyetimde sporumda süper gidiyor maşaAllah kaydirigubbakcemile2 sadece zamana iş kaliyor

kizlar ben kaciyorum size tatli sohbetlerr..
daha hic bisi yapamadim evim savas alani gibi,oglum da uyandi acikmistir...

hosgeldin civciv..boncuk kizin iyidir umarim..

mutahhara bi tek benle sen kaldik galiba tombul 2009 anneleri basligi altinda..:1ninca:

cok özledik cokkkkkkkkkk daha 2 saniye olmustu gerci ama neyse Şeniz Şeniz

sen suss be şişkooo alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

cnm bende sizi çokk özledim iyisiniz inş??

millet hasret kalır bulanda çöp kavasına koyar :dilcikar::dilcikar:

h.b canım iyiyiz çok şükür Şeniz
bocuk kız çokk yaramaz oldu yteyzesii çok 2 dk mıçının üstünde oturmuyor Çok üzgünüm çoook

hülyacımm hoşgeldinnnnnnnn nasılsın...gazel nasıl?

h.b bitanem saol sen nasılsın??
gazel iyi çok şükür 2 gündür açlık grevinde ama sanırım dişlerden kaynaklanıyor :çok üzgünüm:

sağol banucum iyiyiz...
evet canım bu ara yoğun olduğun belli ...

ilahi seni kısssss

güle güle canımmm

civcivimmmmm ooooooooooooooooooooo hoşgeldin

valla özlettin kendini nasılsın iyisin umarım kuzuşun nasıl?

hülyacım valla ben yoğun tempoyla çalışıyorum.şimdi ara verdim dinleniyorum.dişlerden olabilir.geçer inşallah kısa sürede.

hülyacığım hoşgeldin bakalım
bursa yaradımı sana bakimmm

offf kızlar diyet yapayım dedim ama imkansız çok açlık hissediyorum
ne olacak bu halim ya....sporda yapamıyorum....balkon buzzz gibi ha sokak ha benim balkon sadece rüzgar yok....hasta olurum diye eşim hayır diyo ....hasta olursam yine anneme gidermişiz o da bunu istemiyormuşş pöffff

civcivimmmmm ooooooooooooooooooooo hoşgeldin

valla özlettin kendini nasılsın iyisin umarım kuzuşun nasıl?

ŞenizŞenizŞenizŞeniz h.b canımmmmm bende sizleri özledimm çokkk ŞenizŞeniz
kuzuşum iyi hamdolsun senin yakışıklı kuzuda iyidir inş ??

hülyacım valla ben yoğun tempoyla çalışıyorum.şimdi ara verdim dinleniyorum.dişlerden olabilir.geçer inşallah kısa sürede.

Allah kolaylık versin cnm Şeniz
valla dişlerden olmasa bile ben alıştım bu kızın yememe durumuna o yüzden artık pek takılmamaya karar verdim dert ettikçe daha çok üzülüyorum stresim onada yansıyor oda iyice inatlaşıyor o yüzden ağzını açmadığı an bırakıyorum

bende varımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…