2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın cnm !!valla hepsi aynı özelliklede bilg.la uğraşıyorsam imkanı yok yerde durmasının koltuk kenarında yalvarıyo benide al diye kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız??
sağol cnm iyiy sen nasılsın?
Allah kolaylık versin çalışmak hem güzel hem zor..bende istiyorum aslında başlamayı ama nasıl olur bilmiyorum Dağhan'la..
geçmiş olsun cnm..küsmez cnm ama kızlar babaya düşkün oluyoo biraz benimkide bana yapıyor aynısını..

günaydın cnm ne zordur o ağrı bilirim .ben daha hasta olmadım bakalım ne zaman olacak..
maşallah ne akıllı oğlun var yaa..

selam herkese a.s.

kimse yok öğle arası tatili sanırım..

bende oğlum uyurken bi bakıyım dedim kızlar..yine 7 de uyandık biz aslında uykum var ama uyumanın zamanı değil..iyice kötü oluyorum sonra..biraz vvakit geçiriyim barii burda
hepinizi öptüm..

ferdacım çalışmak hem güzel hemde zor dediğin gibi sorumluluğun artıyor bak az önce ayağa kalktım patron demesin mi misafirim geliyor buradan ayrılma diye zaten yerimden kalkmıyorum ki hiç sayesinde ( adam utanmasa cebinde taşıyacak asistanlık mı bir daha yapmayacağım bir meslek çok sıkıcı ve kasvetli
sen nasılsın bebişin nasıl tatlım

ferdacım iyiyim canım SAOLASIN. banucum valla bende kendi mesleğim içni diyorum nefret ettim artık muhasebeden.

koy cayı ocaga yanınada kahvaltılık bıseyler hazırla bitti gitti işteopuyorumnanaktan

aa ben okudum hatta cokta duygulandım dıye yazdım yaa küsme banaa
aklinialirimsmile

kolay gelsın canıma.s.

yok gülşahcım sana küsmedim canım okumayanlara küstüm ben....

canım çok geçmiş olsun görüyormusun...
allah iyiliğini versin inşallah

hoşgeldin birsommmm
bizde iyiyiz sağol canım..

hoşgeldin ferdacım..
bizde seni öptük...

CERENCİM-ayşecim sende hoşgeldin canım alıntı yapmayı unutmuşum seni..

kızlar sonunda doğum hikayemi yazmayı başardım.... kaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...n-normal-dogum-oykusuhosgeldin-dunyamiza.html

Cerencim hikayeni okudum o günlere döndüm walla iğne falan olmuşsun ama nese sonunda kuzucuğun oldu bende kuzumu kucağıma verdiklerini hatırladımda gerçekten anne olmayan o duyguyu anlayamaz rabbim olmayanlara da versin ve bizim yavrularımızada hayırlı uzun ömür versin:Saruboceq:

Canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum a.s.

Geçmiş olsun biraz ağrıların hafifleyince yaparsın dinlen canım aferin Kağana opuyorumnanaktan

Selam canım uykusuzluk zor ya benimkide bugün 6 da dikildi ayağaakannehir aynen benimde uykum var ama yapacak şeyler bitmiyoki:hulya:

Bende çalışmak istiyorum artık hamileliğimin 6.ayında ayrılmıştım işten ama kuzuma bakacak kimse yokk:sinifsinif:

amin.....:Saruboceq:

sağol canım okuduğun için...opuyorumnanaktan

ceren canım benne okudum yorum yazdım galiba ayy kafam o kadar yoğunki bazen buraıs bile açık kalıyor pc de. zaten işlerden dolayı yemeğe bile vakit bulamıyorumya(

kardesımı cıkarmıslar hastaneden ıdrar yolları ıltıhaplanmıs meger ama agrısı bıseye benzemıyordı dıyo evde yatıcakmıs aman allah beterınden sakınsın

bırsencım hoşgeldınnn ıyı olmus kablosuzun olması artık eskısı gıbı faal olursun inşalah
tülay banu ceren ayse spapatya hepınıze kolay gelsın kızlar

merhaba kizlar nasilsinizşakkıdı

kar daha ugramamis oralara demek,walla burda dizboyu..disari adim atamiyoruz...camdan izlemek guzel ama yolllarda kaymak kötu hehe,o yuzden kis mevsimini hic sevmemsırnaşık şey

ayrica fotolara baktim baya buyumus bebisler, benim oglum daha yerlerde yuvarlaniyorr..masallah hepsine cok tatlilar yaa..

ceren canım benne okudum yorum yazdım galiba ayy kafam o kadar yoğunki bazen buraıs bile açık kalıyor pc de. zaten işlerden dolayı yemeğe bile vakit bulamıyorumya(

evet tülaycım senide biliyorum canım sağolllll a.s.

teşekkür ediyorumm opuyorumnanaktan

selam kızlar bi geçmişe bakayım dedim ne mümkün
gülşahcım geçmiş olsun canım inşallah bi an önce düzelir kardeşin
birsen sen unutulacak kız mısııın:)
bütün bebişleri öptüm notları teslim ettim umarım girebirim buraya artık rahatça

Gülşah canım aman iyi bari tek iltihap olsun böbrek diyince korktum bende valla...

onunla geçmiş olsun...

haklısın cnm her işin bir zorluğu var emin ol..bizde iyiyiz çok şükür sağol..
ferdacım iyiyim canım SAOLASIN. banucum valla bende kendi mesleğim içni diyorum nefret ettim artık muhasebeden.
sende mi?? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…