banucum sorun değil canım ararasın aramasanda cuma akşama görüşürüz nasılsa.o zaman duru hanım yakında emekler selinde önce adım attı koltukalrda sıraladı şimdi emekliyor ama evde girmediği delik yok.
günaydın cnm !!valla hepsi aynı özelliklede bilg.la uğraşıyorsam imkanı yok yerde durmasının koltuk kenarında yalvarıyo benide al diye kaydirigubbakcemile3Günaydın hanımlar Nabersiniz?a.s.
Defne iyice çıldırdı ya kızı oturtamıyorum illa ayakta durcak haspam koltukların kenarında gezicekmiş zilliikaydirigubbakcemile3
Bu arada kızlar Defne dünden beri baba diyo çok komik ya ama öyle boşa demiyo akşam yemek yerken kızım yürüteçdeydi gidiyo babasının koluna sarılıp diyooo kandırmayı biliyo walla babasınıkaydirigubbakcemile3
sağol cnm iyiy sen nasılsın?günaydın kızlar nasılsınız??
Allah kolaylık versin çalışmak hem güzel hem zor..bende istiyorum aslında başlamayı ama nasıl olur bilmiyorum Dağhan'la..tatlım sıkkın biraz acayip yoğun ve yıllık izine çıkanları geri çağırdı patron hadi neyse onu geçtimde benim bölümüm acayip yoğunlaştı yemeğe bile çok zor gittim ve bu böyle devam eder bundan sonra mesailerde uzar bakalım nasıl olacak son durum canım
geçmiş olsun cnm..küsmez cnm ama kızlar babaya düşkün oluyoo biraz benimkide bana yapıyor aynısını..uyku bastırdı benıde hava soguk iş yok bugun kardesımıde bobreklerınden hastaneye yatırmıslar adapazarında aklım orda kuş olsamda gıtsem eskıden olsa bın gıt sımdı cocukla nereye gıdeyım hafta sonuda kar yagıslıymışmafoldumben
duruda saolsun dun gece 12de uyudu bana küsmüşmü nedır anlamadım ne kucagıma gelıyo ne bana guluyomafoldumben ama babasını görünce yuzunde gülücükler bı işveler cilveler hemen al benı pozısyonuna gırıyo duzelır ınsallah bugun
günaydın kızlar. karnım ve belim çok ağrıyoradet oldum. yatıyorum. bir sürü de iş güç var! cuma günü yola çıkılacak, bir sepet dolusu çamaşır var, yıkasam ancak kururlar ama kötüyüümmsenağlama aksi gibi Özay'da nöbetçi bugün,geç gelicekboshayallersmile neyseki akıllı kuzum üzmüyor beni. yerde oyuncaklarıyla oynuyor kendi kendine:teselli:
ferdacım iyiyim canım SAOLASIN. banucum valla bende kendi mesleğim içni diyorum nefret ettim artık muhasebeden.
koy cayı ocaga yanınada kahvaltılık bıseyler hazırla bitti gitti işteopuyorumnanaktan
aa ben okudum hatta cokta duygulandım dıye yazdım yaa küsme banaa
aklinialirimsmile
kolay gelsın canıma.s.
uyku bastırdı benıde hava soguk iş yok bugun kardesımıde bobreklerınden hastaneye yatırmıslar adapazarında aklım orda kuş olsamda gıtsem eskıden olsa bın gıt sımdı cocukla nereye gıdeyım hafta sonuda kar yagıslıymışmafoldumben
duruda saolsun dun gece 12de uyudu bana küsmüşmü nedır anlamadım ne kucagıma gelıyo ne bana guluyomafoldumben ama babasını görünce yuzunde gülücükler bı işveler cilveler hemen al benı pozısyonuna gırıyo duzelır ınsallah bugun
slm kızlar nihayet geldim netimde sorn vardı
ama tlf pirizi bozulmuş eşim onu yaparken
kablosuz nete geçelim dedi
dün almış modem ama bu seferde şifre işini yapamadım
bir bilgisayarcı ile görüştüm...olmadı modemin destek ekibini aradım neyseki hallettim
aman tek başımayken netsiz olmuyor yaa
çocuklarda yine diş çıkarıyor anam ağlıyor neyse bugün daha iyiler
evi süpürdüm çocuklara kahvaltı ver alt değiştir
kaç saat tlfda modeme uğraş...meyve yedir
sesizken çocuklar duşa girdim....koltuk örtülerini kaldırdım...
şimdi tavuk çorbası yapacam çocuklara onu ocağa koydum
sonra aygazı silerim bulaşık makinasını çalıştıracağım...
lavoboyı yıkarım...of yaa iyiki yemek var heee
herkes umarım iyidir kızlar
selam herkese a.s.
kimse yok öğle arası tatili sanırım..
bende oğlum uyurken bi bakıyım dedim kızlar..yine 7 de uyandık biz aslında uykum var ama uyumanın zamanı değil..iyice kötü oluyorum sonra..biraz vvakit geçiriyim barii burda
hepinizi öptüm..
kızlar sonunda doğum hikayemi yazmayı başardım.... kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...n-normal-dogum-oykusuhosgeldin-dunyamiza.html
uyku bastırdı benıde hava soguk iş yok bugun kardesımıde bobreklerınden hastaneye yatırmıslar adapazarında aklım orda kuş olsamda gıtsem eskıden olsa bın gıt sımdı cocukla nereye gıdeyım hafta sonuda kar yagıslıymışmafoldumben
günaydın kızlar. karnım ve belim çok ağrıyoradet oldum. yatıyorum. bir sürü de iş güç var! cuma günü yola çıkılacak, bir sepet dolusu çamaşır var, yıkasam ancak kururlar ama kötüyüümmsenağlama aksi gibi Özay'da nöbetçi bugün,geç gelicekboshayallersmile neyseki akıllı kuzum üzmüyor beni. yerde oyuncaklarıyla oynuyor kendi kendine:teselli:
selam herkese a.s.
kimse yok öğle arası tatili sanırım..
bende oğlum uyurken bi bakıyım dedim kızlar..yine 7 de uyandık biz aslında uykum var ama uyumanın zamanı değil..iyice kötü oluyorum sonra..biraz vvakit geçiriyim barii burda
hepinizi öptüm..
ferdacım çalışmak hem güzel hemde zor dediğin gibi sorumluluğun artıyor bak az önce ayağa kalktım patron demesin mi misafirim geliyor buradan ayrılma diye zaten yerimden kalkmıyorum ki hiç sayesinde( adam utanmasa cebinde taşıyacak asistanlık mı bir daha yapmayacağım bir meslek çok sıkıcı ve kasvetli
sen nasılsın bebişin nasıl tatlım
Cerencim hikayeni okudum o günlere döndüm walla iğne falan olmuşsun ama nese sonunda kuzucuğun oldu bende kuzumu kucağıma verdiklerini hatırladımda gerçekten anne olmayan o duyguyu anlayamaz rabbim olmayanlara da versin ve bizim yavrularımızada hayırlı uzun ömür versin:Saruboceq:
ceren canım benne okudum yorum yazdım galiba ayy kafam o kadar yoğunki bazen buraıs bile açık kalıyor pc de. zaten işlerden dolayı yemeğe bile vakit bulamıyorumya(
kardesımı cıkarmıslar hastaneden ıdrar yolları ıltıhaplanmıs meger ama agrısı bıseye benzemıyordı dıyo evde yatıcakmıs aman allah beterınden sakınsın
bırsencım hoşgeldınnn ıyı olmus kablosuzun olması artık eskısı gıbı faal olursun inşalah
tülay banu ceren ayse spapatya hepınıze kolay gelsın kızlar
haklısın cnm her işin bir zorluğu var emin ol..bizde iyiyiz çok şükür sağol..ferdacım çalışmak hem güzel hemde zor dediğin gibi sorumluluğun artıyor bak az önce ayağa kalktım patron demesin mi misafirim geliyor buradan ayrılma diye zaten yerimden kalkmıyorum ki hiç sayesinde( adam utanmasa cebinde taşıyacak asistanlık mı bir daha yapmayacağım bir meslek çok sıkıcı ve kasvetli
sen nasılsın bebişin nasıl tatlım
sende mi?? :))ferdacım iyiyim canım SAOLASIN. banucum valla bende kendi mesleğim içni diyorum nefret ettim artık muhasebeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?