2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım ya okuyunca üzüldüm doğrusu. ama ne yapcan atsan atılmazlar satsan satılmazlar..
allahtan eşin yanında. ya tersi olsa birde öyle düşün. seni yalnız bıraksa annesigilin karşısında..daha kötü olurdu...
böylede kötü ama söylediklerini duyma çünkü başka türlü sadece kendine ediyorsun.
akşam senden başka morali bozulan oldumu bak hemen eşine bile kötü yansıttın iyiyken bir anda kavga edebilirdiniz...
dediğim gibi zor ama takmamaya çalışmalısın...:teselli:

AY BEN TUTKUNADA YAZACAKTIM ONU YAZMADA FERDAYA YAZMIŞIM TEK kaydirigubbakcemile3

TUTKUNCUM TEŞEKKÜR EDERıM CANIM AMA BENDE CESARETıN C Sı YOK

NASIL YAPTIM BENDE ANLAMADIM ıNANKı

HERŞEY BıR ANDA BANA SORULMADAN GELıŞTı YANı..:hulya:

cerencim günaydın canım nasılsın evet programımızı ona göre yapmıştık yarın yağmurun doğumgünü için hazırlık yapacaktım izinli olunca kolay olacaktı artık bugünden başlarım

ay canım şimdi ne kadar heyecanlıdır...ne alıcaksın karar verdinmi banucum?

günaydın kızlar a.s.

bebişlerinize ve size güzel bir gün diliyorum...

günaydın canım

canım benim çok heyecan yaptın tabi herşeyin yolunda olmasına çok sevindim:)

[özlemcim bi problem olmamasına çok sevindim tatlım.
]

Özlemcim bak korkacak bişey yokmuş herşey güzel olacak üzülme sakın..
...

hadı gozun aydın doktorun guzel seyler soylemıs sınav,hamılelık,zeynep yorulucaksın bıraz ama allah kolaylıgını verır canım

:
saağolun kızlara.s.
kızlar sonunda doğum hikayemi yazmayı başardım.... kaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...n-normal-dogum-oykusuhosgeldin-dunyamiza.html
okumaya başladım bileŞeniz
özlem doktor kontrolün iyi geçmiş. hadi gözün aydın boş yere o kadar sıkıntı yapmışsın. sağlıkla gelsin bebişin...

.
sağol cnma.s.
geçmiş olsun cnm yaa.s.
Özlemcim gözün aydın herşey yolunda bak allah devemına erdirsin inşallaha.s.

Günaydın Ayşecim nasılsın Ceylinim nasıl?a.s.

dönecek sen ogunu bekle
özlemcim canim herşeyin yolunda olmasina cok cok sevindim :) minikin kaç tane ablasi kac tane abisi oldu şimdiden :) sinavlarinda da basarilar canim :)

]

sağolun kızlar,evet mutahhara ya ,yeni miniğime çilek ismini koydum, neden bilmem içimden öyle geldi,çileğim çok şanslı çokkhihoyyythihoyyyt

özlem iyi haberlerle gelmişsin şimdide herkese söyleme stresi sarar seni ne tepkiler gelecek çok merak ediyorum..a.s.

evet cnm güzel haberlerle döndüm,söylediğimiz herkes tebrik etti,aa çok erken falan diyen olmadı şimdilik,olsun ikiz gibi büyürler sonra rahat edersin dediler,sonrasını da görücez bakalım
maşallah kızına ya bende zeynebi göndersem kabul müopuyorumnanaktan
oy maşallah defneye ne çok çıkardı,zeynepte hala 2 tane var,hayırlı olsun cnm inciniz
sağol cnma.s.
BEYAZ HADİ GÖZÜN AYDIN MİNİĞİ GÖRMÜŞSÜN
sağol tatlım,görünce inandım artık,pıtpıt atıyordu çileğim
Yİne kİmse yok tekrar mı hamİle kalsak ne ozaman vızır vızırdık en gÜzelİnİ beyaz yaptı yanİ baktı monotonlaŞıyoruz renk kattı hayatına....
evet çok renkli olacak hayatım tutkun,gökkuşağı gibikaydirigubbakcemile3
Eşim özrünü diledi, saçmaladım son zamanlarda haklısın ama sende beni anla biraz falan filan dedi. Barıştım ama bundan sonraki davranışlarına göre belli olacak herşey dedim kabul etti a.s.
eşin hatasını anlamış ne güzel
süper bir doğum günü geçirmişssin ,cicilerini güle güle kullan.Boraya da aferin annesine yeni hediye aldırmışkaydirigubbakcemile3
Hee bu arada Seherim Semoş fena hasta olmuş.Dün görüştüm 40 derece atesle yatıyordu.İğne ilaç vermişler inşallah toparlar azıcık.Haberiniz ola.

Birso gelmiş hoşgelmiş.
aaa geçmiş olsun semaya,inş şimdi daha iyidir.
süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz ben geldim ben geldimmmmm :lepi::lepi::lepi:
nabersiniz şekerler özlediniz mi anacım beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
nerelerdesin sen?
eşin sana destek olmuş ne güzel,kıymetini bil ferda,birsen çok güzel cevaplamış,valla aynen katılıyorum bende
BU ARADA HERKESLERE GÜNAYDINNNNNNNNNN a.s.
günaydın cnmŞeniz
oo çok işin olacak kolay gelsin cnm,yağmurun doğum günü kutlu olsun şimdiden
günaydın kızlar a.s.

bebişlerinize ve size güzel bir gün diliyorum...
günaydın cnm
özlem'cim zeynep nasıl oldu canım? sınavların iyi geçti mi?

zeynep daha iyi cnm şimdi,en azından sesi düzeldi,pişiği de geçti baya,sınavlarımda fena sayılmazdı,3 tane vardı 2 tanesini geçtim,birini bekliyom bakalım,inş vermişimdir.
sen naıslsın cnm,ceylin nasıl?

Günaydın kızlar hepinize,
geçmiş okuyayam dedim,çok yamışssınız anca bugüne döndüm
zeynepde mızmızlandı uyuttum ama çok uyumadı
açımm bende kahvaltı etmedim
ne yesem diye düşünüyorum
midem bulanıyor fenalardayım
dünde berbattı,nerdeyse inecektim otobüsten sınavım olmasaydı,akşamda bişey yiyemedi,atıştırdım gibi bişey,çok açım,ne yapsam diye düşünüyorum
zeynepde bu kadar olmamıştım
eşim diyo hani streslisin ondan da artıyordur diye bakalım
zeynebim daha iyi sınavlarım bitti,bebk stresi de kalktı herkese söylemey başladım
çok rahatladım çokkkkk:lepi::lepi::lepi:

özlemcim zeynebin iyi olmasına çok sevindim canım sen nasılsın

ceylin günaydın canım

özlemcim ceylinim teşekkür ederim kızlar :))))))

bakalım yarına eğer herkes gelirse baya kalabalık olacak dün akşamdan pasta siparişini verdik inşallah güzel geçerde kuzucum mutlu olur

Tülay nerelerdesin,sana ne jadar teşekkür etsem az valla ,Allah razı olsun cnm,söyledğim kremden aldım zeynebe 2 günde geçti nerdeyse,baya az kaldı kızarıklığı falan gitti,bi kaç güne geçer sanırım,evde johnsons baby nin sabunu vardı arada onunla yıkadım,sebamede gerek kalmadı,geçmeseydi,onu da alacaktım,çok teşekkür ederim cnm tekrar.a.s.

özlemcim zeynebin iyi olmasına çok sevindim canım sen nasılsın

ceylin günaydın canım
sağol cnm,bende iiyim ne olsun,mide bulantılarıyla uğraşıyorum,sen naıslın cnm?

bakalım yarına eğer herkes gelirse baya kalabalık olacak dün akşamdan pasta siparişini verdik inşallah güzel geçerde kuzucum mutlu olur

kendisine ait özel bir gün olduğu için çok sevinecektir bence cnm,inş çokgüzel tam istediğiniz gibi bir parti olur.

günaydın canım hoşgeldin...
sağol okuduğun için....

cerencim eşofman takımı ve iki badi aldım :)) inşallah beğenir

beğenir annesi inşallah... ne güzel benim oğluşumunda doğum günü olsaydı bir...

güzel geçer umarım herşey istediğin gibi olur inşallah canım..

Günaydınlar Herkese,olumunekankayizsmile

Ben buaralar baya koptum ya okuyup okuyup kaçmak zorunda kalıyorum tam yazıcam bişey çıkıyo çıldırıcam.3 gündürde Çok özlüyorum valla burayı.

Semroşum hastaymı çok geçmiş olsun.

Ferdacım arkadaşların yazdıklarında farklı bişey söyleyemiycem bende.Herşeyiyle sen ilgilen ne kadar mükemmel bir anne olduğunun farkına varsın.Eşinide takdir ettim.Hiç boşuna eşinide kırma.

Gülhancım çokkkkkkkkkkk çok özür dilerim valla ben yoğunluktan senin doğum gününü kutlayamadım.Nice mutlu huzurlu senelere.

Yağmurumunda yarın doğum günüymüş umarım herşey çok güzel geçer çok mutlu olur.

Tubiş beni sormuşsun alttan alttan geliyorum şimdi 55 demem pek mümkün değil ama ilerleme var öle diyim istediğim sonuca geliyimöyle yazıcam.

Cerencim doğum hikayeni yazmışsın sanırım gün içinde muhakkak okumaya çalışıcam :)

Tutkuncum beni sormuşsun canım arkadaşım saol yoğunluktan bir türlü fırsat bulamıyorum.Eve gidince pestilim çıkıyor bilgisayardan fenalık geliyor gün içinde zaten hiç açasım gelmiyor.

Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar..
boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…