2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar,
akşamdan beri uyuyamadam şu gdo melesi yüzünden.
Bebelac kullanıyorum ve çoğunuzun kullandığını biliyorum.Bebelac ta gdo var mı acaba?araştıran varmı?Çok huızursuz oldum kıza mama vermeye çekiniyorum..

hoşgeldin sibelcim...
Yağız paşa da iyidir umarım canım...
Tamam canım yorumunu bekliyorum bak unutma

Günaydın Hatunlarrrrrr,

Sibelcim hıç önemli değil.Çok tesekkür ederim canım.Sen de cok yoğunsun ya kıyamam.

Banu izin işi kötü olmuş ya.Yağmurunda doğumgunu kutlu olsun.Allah mutlu üzün ömürler versın.

Özlem rahatlamışsın canım.Sevındim kendını ıyı hissetmene.

Ferdaaaaaa üzme tatlı canını.Malesef cocuktan sonra hepsıne bı haller oldu.Ama kızlara katılıyorum olumsuz konuşma Dağhan için.Zor olduğunuda biliyorum ama at bıraz içine.Bize anlat burda öyle rahatla.

Bize gelelim.Oğluş 7 de kalktı bende bayram yaptım.Şimdide kuzenlerim kahveye gelicek.Dedıkodu cevırelım azıcık.Ay ben bunalıyorum evde ya.Kendımı boş hissediyorum.Bazen vakıt geçmiyor,bazende oturmaya fırsat kalmıyor.Cok izole oldum herseyden.Şu yaz bı gelsede atsam kendımı sokaklara.

günaydin kizlar a.s.

ay bu kizin kabizliği beni delirtcek kizlar yaaa :S erikmiş kayisiymiş brokoliymiş z.yagiymiş vs vs hepsi gecici cözüm oluyor yaa..birakinca gene kabiz gene kabiz..ee anam sürekli de meyve olarak erik-kayisi-armut,corba olarak ispanak-brokoli,herşeyine z.yagimi koycam :s patates,pirinç,muz hiç vermiyorum :S herşeyi nerdeyse sulu veriyorum..işin kötü tarafi artik zorla kusmaya basladi..bi yerde okumustum..sürekli kabizlik yasayan cocuklarda kusmada görülürmüş..dişari cikamadigi için kusuyormus..serrada da öyle gibime geliyor..cünkü resmen zorla kusturuyor kendini 2-3 gündür :S

bu aksam doktora gidicez bakalim ne dicek :S sabahleyinde aglaya aglaya yapti kakasini,ben yardim ettim :S korkuyorum hemoroid felan olcak diye :S püff inşaAllah doktor düzenleyici bi ilaç verir..demir ilacida kullanamiyorum..hepten tikanip kaliyor cocuk..onuda sorcam :S

CNM BENDE İZLEDİM HABERLERİ BENDE BEBLAC VERİYORUM,SAKIN VERMEYİN DİYOR AMA BİR ÇÖZÜMDE ÖNERMİYOR NE YAPAYIM AÇ MI KASLSIN ÇOCUK ARADA VERİYORUM
sağol cnm ,çok rahatladım valla,haftasonu eşimle evi temizliycez,iş arkadaşları geleck oturmaya,sonra benim arkadaşlarım gelecek bi gün,apartmandakileri almam lazım bi gün,bi arkadaşl grubu daha var onları yemekli alıcam hee bi de eşim ananesini getirecekmiş bizde klasın diye bir hafta.çok sitem etmiş geçenlerde hiç gelmişyonu z falan diye anlaşılan bana dinlenme yok yine

cnm ya neden oluyor ki yavrum götür bakalım bi ya,demir ilacını kullanıyorumben kabız yapmadı zeynebi,aslında ben hep kabızımdır bunun zeynebe geçmemesine sevindim
inş bi çözüm bulursunuz cnm ya

bende kendime menemen yaptım yiyem de gelem hala bişey yemedim

canim sakin ol yahu :) bencede sende kabahat..kimseye bişeyini anlatma..sen şikayet ettikçe suclu sen olursun..ac bu cocuk olaylarini hepimiz yasadik maalesef..sirf bu yuzden lohusaliğimi 5.günde bitirdim ben :) düşün yani okadar dayanabildim ogunden itibaren serra hakkinda kimseye şikayette bulunmadim..agladiginda muhakkak bi bahanem oldu..inan birsenin dedigi gibi tek formul bu..sen şikayet ettikçe,"acaba" dedikçe millette senaryo bitmiyor :S

BU ARADA HERKESLERE GÜNAYDINNNNNNNNNN a.s.

günaydin cerencim :)

günaydın kızlar a.s.

bebişlerinize ve size güzel bir gün diliyorum...

günaydin aysecim sana ve güzel kizinada hayirli günler a.s.

canim cok sevindim rahatlamana inşaAllah biran önce bulantilarinda gecer ya :S bişeyler yemege caliş..

cerencim eşofman takımı ve iki badi aldım :)) inşallah beğenir

oy ablamizin dogumgünüymüş yarinn :) canim şimdiden yagmurcugumun dogumgünü kutlu mutlu olsunn a.s.

bak bak bakkk :) demek istedign sonuca gelince soylicen he cadi seni basarilar tatlim :) biran önce kurtulalim su kilolardan inşaAllahhh :)

canim biz o gdo meselesinde gerektigi kadar stres,panik yapip etüt ettik geçen aylarda DDD kütüphaneye kaldirdik bu konuyu oyuzden sende rahat ol :) ben süt kullaniyorum..hazir hiçbirşeyde kullanmiyorum..bebelac zaten 2-3 kere flan kullandim..mamada aptamil,muhallebilerde hero babay organics yada hipp kullaniyordum..onlarda gdo yok yani organic muhallebilerde..mamalari bilmiyorum..ama zaten içlerindeki gdo yok denecek kadar az..bi zarari yok diye biliyorum..yogun bi şekilde almiyorlar cünkü..

Nurtennnnnnnn,Tubaaaaaaaa nabersınız?

günaydin tatlim a.s. cok sukur şu kızın kabizliği dişinda süperim :) sporumu yaptim..şimdide temizlige baslicam..ev götürcek yoksa DD sen nasilsin? boracik nasil?

afiyet olsun özlemcim :) bakalim ne dicek doktor :)

ben temizliğe girişeyim..önce kizcemin armutunu yedireyim..uyucak yoksa..öptüm hepiniziii kizçelerrr a.s.

sağol tatlım inşallahkaydirigubbakcemile5

sağol bitanem

BİŞeyler atıtırayım ÖlÜcem aÇlıktan

afiyet olsun tatlım

sibelcim merhaba canım nasılsın yağız nasıl teşekkürler teyzesi inşallah

canım duruya bizde bebelac veriyoruz mecburen

evet canım izin işi kötü oldu inşallah yetiştiririm hazırlıkları

,canım kabızlık çok kötü oluyor bebekte çok huzursuz keyifsizoluyor kuzular inş doktor işe yarar bir ilaç verirde rahatlar yiyenim

ben temizliğe girişeyim..önce kizcemin armutunu yedireyim..uyucak yoksa..öptüm hepiniziii kizçelerrr a.s.

kolay gelsin tatlım

tünaydınlar
bende kalktım çocuklar acıkmış hemen biberon maması kaptırdım o arada alt temizliği yaptım...
üzerini değiştireyim dedim alişin aman yaaa valla çocukları giydirmek çok zorlaştı istemiyolar giyinmek
soğuk diye kaında giydiriyoruım....alişi zorla paket ettim ömeri alam dedim çocuk 2 dk.kaka yapmış
onu değiştiriyorum ali üzeirme asılıo saçımı çekiyorr derken kustu ömerle benim üzerime o kadar sallnırsa olacağı o ömerin çorabına geldi değiştirdim...onu zorla giydirdim ....alişi birdaha değiştirdin
onlar oynarken oturma odasının koltuk örtülerini düzelttim oyuncakları topladım ...bulaşıkları makinaya atıyordum odadan biberon almaya geldim bakim sizlere dedim...yoğun başladım şimdi kalkacam makinaya bulaşık atmaya devam edeceğim...onu çalıştıracağım evi süpüreceğim....bugün yemek yok
kızartma yapacam...balkonda kurumuş çamaşırım var onları alacam yenisini asacağım....kurumuşları katlarım..yerleştiriirim...tabiiiii çocuklarlada uğraşacağım yaklaşık 30 dk.sonra ali eee ninniii diyecek bacağıma yapışacak :)))benden böyle kızlarrr

geçmişe baktım özlemciğim zeynep iyi olmuş çok sevindim
siboş yoğunmuş ve zayıflıyormuş ohhhh süper bide bana gerek
ama ben diyetisyene vs.gidemiyorum sanırımben baya bir süre dobiş gezeceğim
ne yapalım evde yediklerime dikkat ediyorum ama acıkıyorum
neysee böle gidecek........çokta uğraşamaacağım...çocuklar yetiyor..

banucuğum yağmurun doğumgünü kutlu olsun cnm
aklımda kalanlarr bunlarr

sağol şekerim,inş bi çözüm bulur cnm dr.bende merak ettim

hoşgeldin Birsen maşallah valla sana,bende umarım becerebilirim snein gibi olmayı,anlattıkların bi an gözümde canlandı valla,saçınıbacağını çekmeleri falan,inan yıllrdır tanıyormuşum gibi seni,kolay gelsin cnm
geçmiş olsun dileklerin için sağol cnma.s.

zeynep oyuncaklarıyla oynuyor sanırım kaka yaptı 2.kez
bi yandan da tv izliyor
az oynasın öyle alayım altını yoksa yine bana yapışıp kalacak
ne yemek apsam diyorum sanırım bişey yapamayacağım eşim 3 te gelecek,midem de kötü,olmazsa atıştırmalık bişeyler yaparız belki
evi bi süpüreyim haftasonuna kadar idare etsin başka da bişey yapmıycam sanırım bugün
eşim gelince bide zeynebi yıkayayım,banyo mutfak tuvalet ovayım güzelce o işler bitsin di mi ama?

Az önce bebelac ı aradım.yurtdışında üretilen bi markaymış.Agrupa birliği ülkelerinde üretiliyomuş.Hiçbirşekilde gdo yok dedi.Hatta milupa ve hipp gibi markalarda avrupa üretiliyo onlarda da yok dedi.İçiniz rahat olsun.Bebelac sayfasında da tarım ve köy işleri bakanlığından onaylarını yayınlamışlar.İçim bi nebze rahatladı.

valla ne dir bu kayınvalidelerden çektiğimiz bilmem akşam netten konuşuyoruz
bana hala emiyo dimi diyo kaynata da yanında yok dedim niye emzirmedin 1,5 2 yaşına kadar diyo
olsa zaten emzirecektim anne sütüm yok dedim,sen verseydin sütün olurdu diyo ya,bende tersledim kusura bakmasın
yanında eşide var ill açık çaık anlatayım mı eşimde yanımdaydı ağzını açıp bişey diyemedi
neden böyle yapıyorlar anlamıyorum bende mi böyle olucam acaba
hanile olduğumu bilmiyorlar daha bugün görümcem söyleyecek süpriz olsun istedik onlara da
birazdan arayayım bakalım yolculuk nasıl geçmiş

Selam kızlar a.s.nasılsınız ?

Kızlar çok mutluyum çok memleketten anneciğim geldi hihoyyyt Defne tabi şaşkın şaşkın bakınıyo kim diyeekaydirigubbakcemile3Annemle hasret gideriyoruz çok özlemişim ya keşke hep yanımda olsaopuyorumnanaktan

Geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah hepinizi öptüm sonra görüşürüz

kızlar merhaba nasılsınız? sevgicim gözünaydın ana gibi yar olmaz diye boşa dememişler valla.özlem canım valla iyi gelmesine sevindim canım.bu arada umarım mide bulantılşarın ben gibi sürekli sürmez( banucum merak etme iyi olur herşey.birsenciim kolay gelsin canım yoğun tempoya devam

kızlar sabahtan beri bebelac iki msj çekti kesinlikle mamalarımızda gdo yoktur diye arayın vs. diyolar

offf kızlar süt için binbir kelam ediliyor cerrahpaşa kesinlikle keçi sütü önermiyor
zaten benim çocuklarım gece devam sütü alıyolar gündüz hep yemek yediriyorum ben onlara
o yüzden 1 yaşa kadar devam zaten aliye süt verdim içmedi eşşek içine şeker atıp deneyeceğim bakimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…