günaydınlar herkese,olumunekankayizsmile
ben buaralar baya koptum ya okuyup okuyup kaçmak zorunda kalıyorum tam yazıcam bişey çıkıyo çıldırıcam.3 gündürde çok özlüyorum valla burayı.
Semroşum hastaymı çok geçmiş olsun.
Ferdacım arkadaşların yazdıklarında farklı bişey söyleyemiycem bende.herşeyiyle sen ilgilen ne kadar mükemmel bir anne olduğunun farkına varsın.eşinide takdir ettim.hiç boşuna eşinide kırma.
Gülhancım çokkkkkkkkkkk çok özür dilerim valla ben yoğunluktan senin doğum gününü kutlayamadım.nice mutlu huzurlu senelere.
Yağmurumunda yarın doğum günüymüş umarım herşey çok güzel geçer çok mutlu olur.
Tubiş beni sormuşsun alttan alttan geliyorum şimdi 55 demem pek mümkün değil ama ilerleme var öle diyim istediğim sonuca geliyimöyle yazıcam.
Cerencim doğum hikayeni yazmışsın sanırım gün içinde muhakkak okumaya çalışıcam :)
tutkuncum beni sormuşsun canım arkadaşım saol yoğunluktan bir türlü fırsat bulamıyorum.eve gidince pestilim çıkıyor bilgisayardan fenalık geliyor gün içinde zaten hiç açasım gelmiyor.
Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar..boshayallersmile
CNM BENDE İZLEDİM HABERLERİ BENDE BEBLAC VERİYORUM,SAKIN VERMEYİN DİYOR AMA BİR ÇÖZÜMDE ÖNERMİYOR NE YAPAYIM AÇ MI KASLSIN ÇOCUK ARADA VERİYORUMmerhaba arkadaşlar,
akşamdan beri uyuyamadam şu gdo melesi yüzünden.
Bebelac kullanıyorum ve çoğunuzun kullandığını biliyorum.Bebelac ta gdo var mı acaba?araştıran varmı?Çok huızursuz oldum kıza mama vermeye çekiniyorum..
sağol cnm ,çok rahatladım valla,haftasonu eşimle evi temizliycez,iş arkadaşları geleck oturmaya,sonra benim arkadaşlarım gelecek bi gün,apartmandakileri almam lazım bi gün,bi arkadaşl grubu daha var onları yemekli alıcam hee bi de eşim ananesini getirecekmiş bizde klasın diye bir hafta.çok sitem etmiş geçenlerde hiç gelmişyonu z falan diye anlaşılan bana dinlenme yok yineGünaydın Hatunlarrrrrr,
Sibelcim hıç önemli değil.Çok tesekkür ederim canım.Sen de cok yoğunsun ya kıyamam.
Banu izin işi kötü olmuş ya.Yağmurunda doğumgunu kutlu olsun.Allah mutlu üzün ömürler versın.
Özlem rahatlamışsın canım.Sevındim kendını ıyı hissetmene.
Ferdaaaaaa üzme tatlı canını.Malesef cocuktan sonra hepsıne bı haller oldu.Ama kızlara katılıyorum olumsuz konuşma Dağhan için.Zor olduğunuda biliyorum ama at bıraz içine.Bize anlat burda öyle rahatla.
Bize gelelim.Oğluş 7 de kalktı bende bayram yaptım.Şimdide kuzenlerim kahveye gelicek.Dedıkodu cevırelım azıcık.Ay ben bunalıyorum evde ya.Kendımı boş hissediyorum.Bazen vakıt geçmiyor,bazende oturmaya fırsat kalmıyor.Cok izole oldum herseyden.Şu yaz bı gelsede atsam kendımı sokaklara.
günaydin kizlar a.s.
ay bu kizin kabizliği beni delirtcek kizlar yaaa :S erikmiş kayisiymiş brokoliymiş z.yagiymiş vs vs hepsi gecici cözüm oluyor yaa..birakinca gene kabiz gene kabiz..ee anam sürekli de meyve olarak erik-kayisi-armut,corba olarak ispanak-brokoli,herşeyine z.yagimi koycam :s patates,pirinç,muz hiç vermiyorum :S herşeyi nerdeyse sulu veriyorum..işin kötü tarafi artik zorla kusmaya basladi..bi yerde okumustum..sürekli kabizlik yasayan cocuklarda kusmada görülürmüş..dişari cikamadigi için kusuyormus..serrada da öyle gibime geliyor..cünkü resmen zorla kusturuyor kendini 2-3 gündür :S
bu aksam doktora gidicez bakalim ne dicek :S sabahleyinde aglaya aglaya yapti kakasini,ben yardim ettim :S korkuyorum hemoroid felan olcak diye :S püff inşaAllah doktor düzenleyici bi ilaç verir..demir ilacida kullanamiyorum..hepten tikanip kaliyor cocuk..onuda sorcam :S
selam kızlar...
canım fena sıkkın hiç sormayın!!ne olur bana yardımcı olun???
Akşam 4 gibi kayınvalidemle kayınpederim geldi,oturduk,çay filan içtik,ayy çok uykum var dedim,kayınvalidem dediki hadi sen git yat biraz biz Dağhan'a bakarız dedi neyse yattım saat 5 de!bi uyandım saat 6.30 Anıl gelmiştir dedim garibim odaya bile girmemiş uyanmıyım diye..kalktım mutfaktalar,Anıl Dağhan'a yoğurt yedirmeye çalışıyoo ama Dağhan huysuz belliki uykusu gelmiş,ağlıyor.^e 20 vardı uyandığında çünkü,kayınvalidem dediki bu bişey yemicekmi çorba yapıyorum dedi,,bende dedimki ben şimdi onu emziririm uyucak çünkü dedim,yemicekmi yanii filan dedi,zaten yese bile hazırda çorba var dedim ama çocuk ağlıyo aldım odasına götürüyorum uyutucam hemen arkamda "üfff anlamıyorum artık çok sıkıldım ben ama" demezmii.. eşimde sana noluyoo yaa neyi anlamıyosun sen dedi tamam artık karışma dedi...ama ben bir bozuldum bir üzüldüm ki anlatamam size..Güya ben çocuğa bakamıyorum yedirmiyorum,aç bırakıyorum,çoocuk ondan huysuz...ondan ağlıyoo,sanki yedi de ben yedirmedim..ya kızlar artık doğumdan beri yetti ..daha Dağhan bir haftalıktı çok ağlayınca biz doktora gittik doktor gaz sancısı dedi eve geldikki eltim kaynım arayıp bulmuşlar nöbetçi eczaneden bi kutu mamayla bide biberon almışlar ama öyle bi tepki gösterdimki poşetten bile çıkaramadılar,Ve bu böyle devam etti bu zaman oldu hala doymadığına inanıyor benim iyi bakamadığımı düşünüyorlar sanırım eltimde o da..oo lohusalık dönemimde sütümün kalitesiz olduğumu kalmadı, az olduğumu kalmadı neler yaşadım neler,ama o günlerde bunlar o kadar üzüyorduki beni halada üzmeye devam ediyor,ben bişey yerken "ayy cnm istiyor1diyoo halbuki alakasız bişey,şeker tuz vermiyorum diye kızıyoo,çıldırıcam kızlar yaa.ben onu annem gibi gördüm burda öyle arkamdan konuşması çok zoruma gitti,şimdi nasıl yarın gelip bakıcak yüzüme bilmiyorum...
ben Dağhanı uyutup gelince eşim yüzümden anladı ne ohh uyumuşsun dedi keşke uyumasaydım dedim niye,ne oldu dedi bişey yok dedim,gel ben seni öpmedim gelince dedi sonra öpersin dedim(adamın ne suçu varsa)sonrs o da uyudu biraz o da bana alındı,bizimki uyanıncada masayı hazırladım ama Dağhan nasıl huysuz onada yansıdı olaylar tabii,üzüntümü hissetti çocuk..Dağhanada ıspanak hazırladım dur oğlum seni aç bırakıyoruz bakalım biraz dedim eşim dediki senin derdin omuydu anlaşıldı dedi,ben başladım ağlamaya ama Anıl artık yetti dedim neler yaşadığımı biliyosun dedim o da ben sana takmıcaksın duymucaksın demiyormuyum dedi,yaa insan nasıl duymaz söylerisiniz..eğer bu sütüm şimdiye kadar kesilmediyse Allahın lütfu dedim...o kadar üzdülerki..tabii Anılda üzüldü sonra,Dağhan da yemedi ıspanağı.o da gördü yemiyoo çocuk yoksa ben yedirmezmiyim hiç!!Ağlaya ağlaya babası uyuttu yine uykusu vardı..
ve son eşim geldi beni öptü,seni çok seviyorum dedi opuyorumnanaktan (biraz özel oldu ama),Allahtan gönlümü aldı ama ona kızmadımki ben..Bide kazandibi ısmarlattım kendime canım çok çektide..zemuszemus
Ayy bakmayın güldüğüme hala sinirliyim doğrusuu..
BU ARADA HERKESLERE GÜNAYDINNNNNNNNNN a.s.
günaydın kızlar a.s.
bebişlerinize ve size güzel bir gün diliyorum...
Günaydın kızlar hepinize,
geçmiş okuyayam dedim,çok yamışssınız anca bugüne döndüm
zeynepde mızmızlandı uyuttum ama çok uyumadı
açımm bende kahvaltı etmedim
ne yesem diye düşünüyorum
midem bulanıyor fenalardayım
dünde berbattı,nerdeyse inecektim otobüsten sınavım olmasaydı,akşamda bişey yiyemedi,atıştırdım gibi bişey,çok açım,ne yapsam diye düşünüyorum
zeynepde bu kadar olmamıştım
eşim diyo hani streslisin ondan da artıyordur diye bakalım
zeynebim daha iyi sınavlarım bitti,bebk stresi de kalktı herkese söylemey başladım
çok rahatladım çokkkkk:lepi::lepi::lepi:
cerencim eşofman takımı ve iki badi aldım :)) inşallah beğenir
Günaydınlar Herkese,olumunekankayizsmile
Ben buaralar baya koptum ya okuyup okuyup kaçmak zorunda kalıyorum tam yazıcam bişey çıkıyo çıldırıcam.3 gündürde Çok özlüyorum valla burayı.
Ferdacım arkadaşların yazdıklarında farklı bişey söyleyemiycem bende.Herşeyiyle sen ilgilen ne kadar mükemmel bir anne olduğunun farkına varsın.Eşinide takdir ettim.Hiç boşuna eşinide kırma.
Gülhancım çokkkkkkkkkkk çok özür dilerim valla ben yoğunluktan senin doğum gününü kutlayamadım.Nice mutlu huzurlu senelere.
Tubiş beni sormuşsun alttan alttan geliyorum şimdi 55 demem pek mümkün değil ama ilerleme var öle diyim istediğim sonuca geliyimöyle yazıcam.
Cerencim doğum hikayeni yazmışsın sanırım gün içinde muhakkak okumaya çalışıcam :)
Tutkuncum beni sormuşsun canım arkadaşım saol yoğunluktan bir türlü fırsat bulamıyorum.Eve gidince pestilim çıkıyor bilgisayardan fenalık geliyor gün içinde zaten hiç açasım gelmiyor.
merhaba arkadaşlar,
Bebelac kullanıyorum ve çoğunuzun kullandığını biliyorum.Bebelac ta gdo var mı acaba?araştıran varmı?Çok huızursuz oldum kıza mama vermeye çekiniyorum..
Nurtennnnnnnn,Tubaaaaaaaa nabersınız?
sağol cnm,bende iiyim ne olsun,mide bulantılarıyla uğraşıyorum,sen naıslın cnm?
kendisine ait özel bir gün olduğu için çok sevinecektir bence cnm,inş çokgüzel tam istediğiniz gibi bir parti olur.
günaydın canım hoşgeldin...
sağol okuduğun için....
beğenir annesi inşallah... ne güzel benim oğluşumunda doğum günü olsaydı bir...
güzel geçer umarım herşey istediğin gibi olur inşallah canım..
BİŞeyler atıtırayım ÖlÜcem aÇlıktan
Günaydınlar Herkese,olumunekankayizsmile
Ben buaralar baya koptum ya okuyup okuyup kaçmak zorunda kalıyorum tam yazıcam bişey çıkıyo çıldırıcam.3 gündürde Çok özlüyorum valla burayı.
Ferdacım arkadaşların yazdıklarında farklı bişey söyleyemiycem bende.Herşeyiyle sen ilgilen ne kadar mükemmel bir anne olduğunun farkına varsın.Eşinide takdir ettim.Hiç boşuna eşinide kırma.
Gülhancım çokkkkkkkkkkk çok özür dilerim valla ben yoğunluktan senin doğum gününü kutlayamadım.Nice mutlu huzurlu senelere.
Tutkuncum beni sormuşsun canım arkadaşım saol yoğunluktan bir türlü fırsat bulamıyorum.Eve gidince pestilim çıkıyor bilgisayardan fenalık geliyor gün içinde zaten hiç açasım gelmiyor.
merhaba arkadaşlar,
Günaydın Hatunlarrrrrr,
Sibelcim hıç önemli değil.Çok tesekkür ederim canım.Sen de cok yoğunsun ya kıyamam.
Banu izin işi kötü olmuş ya.Yağmurunda doğumgunu kutlu olsun.Allah mutlu üzün ömürler versın.
Özlem rahatlamışsın canım.Sevındim kendını ıyı hissetmene.
Ferdaaaaaa üzme tatlı canını.Malesef cocuktan sonra hepsıne bı haller oldu.Ama kızlara katılıyorum olumsuz konuşma Dağhan için.Zor olduğunuda biliyorum ama at bıraz içine.Bize anlat burda öyle rahatla.
Bize gelelim.Oğluş 7 de kalktı bende bayram yaptım.Şimdide kuzenlerim kahveye gelicek.Dedıkodu cevırelım azıcık.Ay ben bunalıyorum evde ya.Kendımı boş hissediyorum.Bazen vakıt geçmiyor,bazende oturmaya fırsat kalmıyor.Cok izole oldum herseyden.Şu yaz bı gelsede atsam kendımı sokaklara.
günaydin kizlar a.s.
ay bu kizin kabizliği beni delirtcek kizlar yaaa :S erikmiş kayisiymiş brokoliymiş z.yagiymiş vs vs hepsi gecici cözüm oluyor yaa..birakinca gene kabiz gene kabiz..ee anam sürekli de meyve olarak erik-kayisi-armut,corba olarak ispanak-brokoli,herşeyine z.yagimi koycam :s patates,pirinç,muz hiç vermiyorum :S herşeyi nerdeyse sulu veriyorum..işin kötü tarafi artik zorla kusmaya basladi..bi yerde okumustum..sürekli kabizlik yasayan cocuklarda kusmada görülürmüş..dişari cikamadigi için kusuyormus..serrada da öyle gibime geliyor..cünkü resmen zorla kusturuyor kendini 2-3 gündür :S
bu aksam doktora gidicez bakalim ne dicek :S sabahleyinde aglaya aglaya yapti kakasini,ben yardim ettim :S korkuyorum hemoroid felan olcak diye :S püff inşaAllah doktor düzenleyici bi ilaç verir..demir ilacida kullanamiyorum..hepten tikanip kaliyor cocuk..onuda sorcam :S
canim sakin ol yahu :) bencede sende kabahat..kimseye bişeyini anlatma..sen şikayet ettikçe suclu sen olursun..ac bu cocuk olaylarini hepimiz yasadik maalesef..sirf bu yuzden lohusaliğimi 5.günde bitirdim ben :) düşün yani okadar dayanabildimogunden itibaren serra hakkinda kimseye şikayette bulunmadim..agladiginda muhakkak bi bahanem oldu..inan birsenin dedigi gibi tek formul bu..sen şikayet ettikçe,"acaba" dedikçe millette senaryo bitmiyor :S
günaydin cerencim :)
günaydin aysecimsana ve güzel kizinada hayirli günler a.s.
canim cok sevindim rahatlamanainşaAllah biran önce bulantilarinda gecer ya :S bişeyler yemege caliş..
oy ablamizin dogumgünüymüş yarinn :) canim şimdiden yagmurcugumun dogumgünü kutlu mutlu olsunn a.s.
bak bak bakkk :) demek istedign sonuca gelince soylicen he cadi senibasarilar tatlim :) biran önce kurtulalim su kilolardan inşaAllahhh :)
canim biz o gdo meselesinde gerektigi kadar stres,panik yapip etüt ettik geçen aylardaDDD kütüphaneye kaldirdik bu konuyu oyuzden sende rahat ol :) ben süt kullaniyorum..hazir hiçbirşeyde kullanmiyorum..bebelac zaten 2-3 kere flan kullandim..mamada aptamil,muhallebilerde hero babay organics yada hipp kullaniyordum..onlarda gdo yok yani organic muhallebilerde..mamalari bilmiyorum..ama zaten içlerindeki gdo yok denecek kadar az..bi zarari yok diye biliyorum..yogun bi şekilde almiyorlar cünkü..
teşekkür ediyoruz teyzesiopuyorumnanaktan
günaydin tatlim a.s. cok sukur şu kızın kabizliği dişinda süperim :) sporumu yaptim..şimdide temizlige baslicam..ev götürcek yoksaDD sen nasilsin? boracik nasil?
afiyet olsun özlemcim :) bakalim ne dicek doktor :)
ben temizliğe girişeyim..önce kizcemin armutunu yedireyim..uyucak yoksa..öptüm hepiniziii kizçelerrr a.s.
sağol şekerim,inş bi çözüm bulur cnm dr.bende merak ettimafiyet olsun özlemcim :) bakalim ne dicek doktor :)
ben temizliğe girişeyim..önce kizcemin armutunu yedireyim..uyucak yoksa..öptüm hepiniziii kizçelerrr a.s.
tünaydınlar
bende kalktım çocuklar acıkmış hemen biberon maması kaptırdım o arada alt temizliği yaptım...
üzerini değiştireyim dedim alişin aman yaaa valla çocukları giydirmek çok zorlaştı istemiyolar giyinmek
soğuk diye kaında giydiriyoruım....alişi zorla paket ettim ömeri alam dedim çocuk 2 dk.kaka yapmış
onu değiştiriyorum ali üzeirme asılıo saçımı çekiyorr derken kustu ömerle benim üzerime o kadar sallnırsa olacağı o ömerin çorabına geldi değiştirdim...onu zorla giydirdim ....alişi birdaha değiştirdin
onlar oynarken oturma odasının koltuk örtülerini düzelttim oyuncakları topladım ...bulaşıkları makinaya atıyordum odadan biberon almaya geldim bakim sizlere dedim...yoğun başladım şimdi kalkacam makinaya bulaşık atmaya devam edeceğim...onu çalıştıracağım evi süpüreceğim....bugün yemek yok
kızartma yapacam...balkonda kurumuş çamaşırım var onları alacam yenisini asacağım....kurumuşları katlarım..yerleştiriirim...tabiiiii çocuklarlada uğraşacağım yaklaşık 30 dk.sonra ali eee ninniii diyecek bacağıma yapışacak :)))benden böyle kızlarrr
geçmişe baktım özlemciğim zeynep iyi olmuş çok sevindim
siboş yoğunmuş ve zayıflıyormuş ohhhh süper bide bana gerek
ama ben diyetisyene vs.gidemiyorum sanırımben baya bir süre dobiş gezeceğim
ne yapalım evde yediklerime dikkat ediyorum ama acıkıyorum
neysee böle gidecek........çokta uğraşamaacağım...çocuklar yetiyor..
banucuğum yağmurun doğumgünü kutlu olsun cnm
aklımda kalanlarr bunlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?