kızlar merhaba nasılsınız? sevgicim gözünaydın ana gibi yar olmaz diye boşa dememişler valla.özlem canım valla iyi gelmesine sevindim canım.bu arada umarım mide bulantılşarın ben gibi sürekli sürmez( banucum merak etme iyi olur herşey.birsenciim kolay gelsin canım yoğun tempoya devam
ay canım ne güzel,gözün aydın,konuşun dertleşin sizSelam kızlar a.s.nasılsınız ?
Kızlar çok mutluyum çok memleketten anneciğim geldi hihoyyyt Defne tabi şaşkın şaşkın bakınıyo kim diyeekaydirigubbakcemile3Annemle hasret gideriyoruz çok özlemişim ya keşke hep yanımda olsaopuyorumnanaktan
Geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah hepinizi öptüm sonra görüşürüz
umarım cnm ya,öyle olursa işim zor valla,ne yaparım bilmemkızlar merhaba nasılsınız? sevgicim gözünaydın ana gibi yar olmaz diye boşa dememişler valla.özlem canım valla iyi gelmesine sevindim canım.bu arada umarım mide bulantılşarın ben gibi sürekli sürmez( banucum merak etme iyi olur herşey.birsenciim kolay gelsin canım yoğun tempoya devam
afiyet olsun cnmBen yemeğe gidiyorummmm
kızlar sabahtan beri bebelac iki msj çekti kesinlikle mamalarımızda gdo yoktur diye arayın vs. diyolar
offf kızlar süt için binbir kelam ediliyor cerrahpaşa kesinlikle keçi sütü önermiyor
zaten benim çocuklarım gece devam sütü alıyolar gündüz hep yemek yediriyorum ben onlara
o yüzden 1 yaşa kadar devam zaten aliye süt verdim içmedi eşşek içine şeker atıp deneyeceğim bakimm
canım ya kıyamam ne zordur o kabızlık. inşallah doktor kalıcı bir çözüm bulur derdinize. geçmiş olsun.günaydin kizlar a.s.
ay bu kizin kabizliği beni delirtcek kizlar yaaa :S erikmiş kayisiymiş brokoliymiş z.yagiymiş vs vs hepsi gecici cözüm oluyor yaa..birakinca gene kabiz gene kabiz..ee anam sürekli de meyve olarak erik-kayisi-armut,corba olarak ispanak-brokoli,herşeyine z.yagimi koycam :s patates,pirinç,muz hiç vermiyorum :S herşeyi nerdeyse sulu veriyorum..işin kötü tarafi artik zorla kusmaya basladi..bi yerde okumustum..sürekli kabizlik yasayan cocuklarda kusmada görülürmüş..dişari cikamadigi için kusuyormus..serrada da öyle gibime geliyor..cünkü resmen zorla kusturuyor kendini 2-3 gündür :S
bu aksam doktora gidicez bakalim ne dicek :S sabahleyinde aglaya aglaya yapti kakasini,ben yardim ettim :S korkuyorum hemoroid felan olcak diye :S püff inşaAllah doktor düzenleyici bi ilaç verir..demir ilacida kullanamiyorum..hepten tikanip kaliyor cocuk..onuda sorcam :S
tünaydınlar
bende kalktım çocuklar acıkmış hemen biberon maması kaptırdım o arada alt temizliği yaptım...
üzerini değiştireyim dedim alişin aman yaaa valla çocukları giydirmek çok zorlaştı istemiyolar giyinmek
soğuk diye kaında giydiriyoruım....alişi zorla paket ettim ömeri alam dedim çocuk 2 dk.kaka yapmış
onu değiştiriyorum ali üzeirme asılıo saçımı çekiyorr derken kustu ömerle benim üzerime o kadar sallnırsa olacağı o ömerin çorabına geldi değiştirdim...onu zorla giydirdim ....alişi birdaha değiştirdin
onlar oynarken oturma odasının koltuk örtülerini düzelttim oyuncakları topladım ...bulaşıkları makinaya atıyordum odadan biberon almaya geldim bakim sizlere dedim...yoğun başladım şimdi kalkacam makinaya bulaşık atmaya devam edeceğim...onu çalıştıracağım evi süpüreceğim....bugün yemek yok
kızartma yapacam...balkonda kurumuş çamaşırım var onları alacam yenisini asacağım....kurumuşları katlarım..yerleştiriirim...tabiiiii çocuklarlada uğraşacağım yaklaşık 30 dk.sonra ali eee ninniii diyecek bacağıma yapışacak :)))benden böyle kızlarrr
geçmişe baktım özlemciğim zeynep iyi olmuş çok sevindim
siboş yoğunmuş ve zayıflıyormuş ohhhh süper bide bana gerek
ama ben diyetisyene vs.gidemiyorum sanırımben baya bir süre dobiş gezeceğim
ne yapalım evde yediklerime dikkat ediyorum ama acıkıyorum
neysee böle gidecek........çokta uğraşamaacağım...çocuklar yetiyor..
banucuğum yağmurun doğumgünü kutlu olsun cnm
aklımda kalanlarr bunlarr
allah yardımcın olsun canım. ben okurken yoruluyorum sen nasıl altından kalkıyorsun bunca şeyin valla maşallah
gözün aydın canım. hasret giderin anneciğinle bol bol. darısı başıma. bir aksilik olmazsa benim annem de şubat sonu gelecek inşallah :Saruboceq:Selam kızlar a.s.nasılsınız ?
Kızlar çok mutluyum çok memleketten anneciğim geldi hihoyyyt Defne tabi şaşkın şaşkın bakınıyo kim diyeekaydirigubbakcemile3Annemle hasret gideriyoruz çok özlemişim ya keşke hep yanımda olsaopuyorumnanaktan
Geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah hepinizi öptüm sonra görüşürüz
merhaba canım. selin yedi mi balığını dün akşam?kızlar merhaba nasılsınız? sevgicim gözünaydın ana gibi yar olmaz diye boşa dememişler valla.özlem canım valla iyi gelmesine sevindim canım.bu arada umarım mide bulantılşarın ben gibi sürekli sürmez( banucum merak etme iyi olur herşey.birsenciim kolay gelsin canım yoğun tempoya devam
ayşecim merhaba.evet canım yedi teşekkür ederim tarif için. sevdide hem):) banucum evet gelicem herhangi bir şey olmassa.
aman ya çamaşır astım topladım bi kısmını katladım bulaşıkları çıkardım . yerleştirim makinaya çamaşır attım kahvaltı edeceğim daha saat 2 olmuş bee
özlemez olurmuyuz ayşecim canım güle güle gidin yolunuz açık olsun...
kızlar merhaba hepinize. 2 gündür giremedim. eşimle sulh yaptık, ama pc başında çok vakit geçirmemden şikayetçi oldu. bende dün tarlamı bile ekmedim, o kadar yani!kaydirigubbakcemile3 zaten yarın cuma namazından sonra yola çıkacağız. 15 gün yokum. döndüğümde de işe başlayacağım. hem iş,hem ev,hem Melih Kaan, hemde internet bir arada götüremem sanırım. yani anlaşılan sizi çok özleyeceğimboshayallersmile siz de beni özleyin olur mu?:çok üzgünüm:
ayşecim güle güle gidin. evet ya selinde günde 1 kere mama yiyor oda 120 bazen anca bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?