2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tülaycım nasılsın geliyorsun demi yarınopuyorumnanaktan

ay canım ne güzel,gözün aydın,konuşun dertleşin siz
umarım cnm ya,öyle olursa işim zor valla,ne yaparım bilmem
Ben yemeğe gidiyorummmm
afiyet olsun cnm

bana da gelsi şimdi 2 tane
aralarda veriyorum bazende süt verelim benim ki sorun etmemişti sütü,şu gdo perişan ediyo valla herkesi

kzılar ya rüyada altın görmek ne demek acaba,annemlerdeymişim,tam ve yarım 4-5 tane ltın gördüm anneminmiş,unutmuş onları koyduğu yerde bulunca çok seviniyoruz falan keşke gerçek olsaydı:kedi:

canım ya kıyamam ne zordur o kabızlık. inşallah doktor kalıcı bir çözüm bulur derdinize. geçmiş olsun.

gözün aydın canım. hasret giderin anneciğinle bol bol. darısı başıma. bir aksilik olmazsa benim annem de şubat sonu gelecek inşallah :Saruboceq:

merhaba canım. selin yedi mi balığını dün akşam?

zeynebi uyuttum çamaşırları attım makinaya çıksın asayım zeynep uynasın biraz markete gidelim ordan da eşimi karşılamaya gideriz hava çok güzel bugün soğuk galiba biraz ama değişiklik olsun sıkıldım
BıM de tül beyazlatıcı varmış annem beyaz çamaşırlrda kullanıyormuş çok güzel dedi bi alayım bakalım çamaşır suyundan bıktım kokoyor ya ne kadar vernel koysam da belki bu işe yarar BıM in bazı malları çok kaliteli gerçekten

aman ya çamaşır astım topladım bi kısmını katladım bulaşıkları çıkardım . yerleştirim makinaya çamaşır attım kahvaltı edeceğim daha saat 2 olmuş bee

ayşecim merhaba.evet canım yedi teşekkür ederim tarif için. sevdide hem):) banucum evet gelicem herhangi bir şey olmassa.

aman ya çamaşır astım topladım bi kısmını katladım bulaşıkları çıkardım . yerleştirim makinaya çamaşır attım kahvaltı edeceğim daha saat 2 olmuş bee

daha kahvaltı etmein mi hemen et işleini sonra yap gücün kalmaz ki Birsen

zeynebim kalktı biz hazırlanıp çıkıyoruz
herkese iyi günlera.s.

kızlar merhaba hepinize. 2 gündür giremedim. eşimle sulh yaptık, ama pc başında çok vakit geçirmemden şikayetçi oldu. bende dün tarlamı bile ekmedim, o kadar yani!kaydirigubbakcemile3 zaten yarın cuma namazından sonra yola çıkacağız. 15 gün yokum. döndüğümde de işe başlayacağım. hem iş,hem ev,hem Melih Kaan, hemde internet bir arada götüremem sanırım. yani anlaşılan sizi çok özleyeceğimboshayallersmile siz de beni özleyin olur mu?:çok üzgünüm:

bu arada,bebelac ve milupa'dan mesaj geldi GDO yoktur diye. zaten miniklerimiz de bayağı büyüdü. mamayı azalttılar sanırım. gerçi habire mesaj geliyor günde en az 500ml mama verin diye ama vakit kalmıyorki? benim oğlum sadece sabah erken kalkarsa 150cc içiyor. geç kalkarsa o da yok. yani hiç içmediği gün bile oluoyr. kahvaltı,meyve,çorba,makarna,yoğurt,muhallebi derken vakit kalmıyor gerçekten mamaya. ee gecede kalkmıyor zaten. ne zaman vericem mamayı?
(Özay yokken evde, accuk yaziim:))

ayşecim güle güle gidin. evet ya selinde günde 1 kere mama yiyor oda 120 bazen anca bitiyor.

slm kızlar dırekt daldım ama ben recepe 6.aydan berı pınarın ılk adım ınek sutuyle kahvaltı ve muhallebı verıyorum cok sevıyor bıryere gıdersenm dırek sut olarakta ıcırıyorum ama gecenler yoktu evde normal kutu sutle yaptım tadnı begenmöedı yemedı naıl alıstırcamkı ben bunu normal sute bıde araladada emzırıyorum

yolunuz açık olsun canım. iyi tatiller bayanssulusmile

ayşecim güle güle gidin. evet ya selinde günde 1 kere mama yiyor oda 120 bazen anca bitiyor.

peki süt veriyor musun tülaycım? sağlık bakanlığının verdiği beslenme takviminde de günde 500ml süt ve süt ürünleri verin diyor.

kahvaltısını sütle hazırlıyorum. muhallebisini de sütle hazırlıyorum. az da yoğurt yiyor. 1 kere de mama içiyor işte. ancak 500 ml ediyordur diye düşünüyorum. ama hiç biberona koyup da süt vermedim.CADIARZU

kızlar bıde hala emzırmeyen annelere bır sorum var benım goguslerım cok buyuk hala emdıgı ıcın sanırım emmeyı bırakınca normale doner dımıherseyı gectım onlara taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…