canım bir süre bende ondan verdim. sonra düşündüm, o aromalı ve az da şekerli. onu verene kadar pınar'ın normal sütlerinden alıp kendim aromasını eklerim diye düşündüm,hem daha doğal olur. artık muhallebi ve kahvaltısını pınar süt ile hazırlıyorum. içine de meyve karışıtıyorum genelde.slm kızlar dırekt daldım ama ben recepe 6.aydan berı pınarın ılk adım ınek sutuyle kahvaltı ve muhallebı verıyorum cok sevıyor bıryere gıdersenm dırek sut olarakta ıcırıyorum ama gecenler yoktu evde normal kutu sutle yaptım tadnı begenmöedı yemedı naıl alıstırcamkı ben bunu normal sute bıde araladada emzırıyorum
yolunuz açık olsun canım. iyi tatiller bayanssulusmile
aysecım hayırlı yolculuklar sımdıden belkı gıremem sonra olumunekankayizsmile
canım bir süre bende ondan verdim. sonra düşündüm, o aromalı ve az da şekerli. onu verene kadar pınar'ın normal sütlerinden alıp kendim aromasını eklerim diye düşündüm,hem daha doğal olur. artık muhallebi ve kahvaltısını pınar süt ile hazırlıyorum. içine de meyve karışıtıyorum genelde.
sağol canımopuyorumnanaktan
aysuncum nasılsın tatlım receb nasıl
bende sadece kahvaltısını sütle hazırlıyorum bazen ıhlamurla sadede veriyordum ama artık mama içiyor
cnm saol ıyı olmaya calısıyorum recep suara cok haraketlı pesınde dolanmakatan evde bıseyde yapamıyorum bıde dunden berı oglumun burnu su gıbı akıp hapsırıyor ıns hastalanmaz
sen nasılsın banucum burayada pek sık ugrayamadım
bu arada facede gordum senı fıstık gıbısın masallahh
seninkilere de maşallah canım,iyi yiyorlarmış yemeseler daha da zor olurdu senin için çocuk bakmak.ayşeciğim cnm güle güle nereye gidiyon sen yine yawww?
ve melih geceleri kalkmıyor demişsin benim çocuklar ne yerlerse yesinler gece mamaya kalkıyolar ya
hiç yoksa 1 kere kalkıyolar bu gece birer kere kalktılar sonra sabah ben daha yataktayken uyandıklarında ...kahvaltı yerine biberon maması verdim...şimdi meyve yediler peynir yediler..
öğlende çorba vereceğim...
maşallah melihe yani...biz aksamda birer posta meyve veriyoruz çocuklara bide ömer bir portakaldan bir iki dilim bırakacak kadar yiyor ...oburix diyeceğim çocuklara ama öle şişkoda değiller....
aysun cnm bende pınarın sütünü aldım ama içmedi ali...
ceren bacım geceleri devam sütü veriyorum ben bebelac 3 içiyolar valla
bizim herşeyimizde katkı maddesi var yaa ne yapimmm
kaç sene öncede tavuklarda sorun vardı şimdi çocuklara tavuk vermeyecekmiyiz
o tavukların yedikleri yem gdo suzmu
yani bi enterasanlar böyle bir gerçek var ama bu yeni çıkmadıki
şimdi dillendirip budaklandırıyolar
geçen bir prof çıktı domuz giribinide ilaç firmaları ayaklandırdı ,ilaçları satmak için dedi
yani bizim türkiye gündemimize bişiler gerek bulunuyorda....
özlem cnm kahvaltı yaptım cnm ...ne yapem cnm yaa yapamıyorum işe daldım evi topla çamaşır bulaşık çocuk derken ancak yedim...
şimdi oturma odası antere yatak odasını süpürdüm buraya geldim....çocukların odasını toplayacam çouk odasını ve mutfağımı süpüreceğim .....sonrada oturacapım yawww
sağol canım, yağmurumun da doğum günü kutlu olsun tatlım şimdiden!opuyorumnanaktanayşecim hayırlı yolculuklar size kendine ve yiyenime iyi bak:))) özlemezmiyiz hiç seni:)
benim oğlum da sevmiyor. bu sabah 150 yaptım,120 zorla içti, sıpa içmek istemedimi biberona üflüyorkaydirigubbakcemile3 hani çocuklar pipetle suya yaparlar ya,gulu gulu ses çıkar, onu biberonla yapmaya çalışıyorakannehirevet ayşecim pınarın sütüyle hergün muhallebi yapıyorum.ve yoğurtda hergün düzenli olarak veriyorum.direk süt vermedim hiç.allah kısmet ederse 12.ayını doldursa mamayı bırakıp direk süte geçicem gerçi bu gidişle mamayı kendi bırakıcak severek yemiyor çünkü.
ayşeciğim çocuklara sütlü ürünler değil direk süt yada devam sütünü 500 ml almalılarmış benimkiler en az 360 cc en fazlada 600 cc civarı içiyolar
kızlar kahvaltısını sütle hazırlıyorum diyorsunuzya ne sütü normal sütmü pınarın sütümü devam sütü mü?
hiç pastorize yada inek sütü direk içirdiğiniz yada bizküvisine muhallebisine kattığınız oldumu?
ben genelde pınarın 6-12 aylık sütlerini alıyorum. eğer o gün bitmiş olursa ki çok nadiren oluyor o zaman annem bazen pastorize sütü yarı yarıya sulandırıp muhallebi yapıyor
bazen kızıyorum bende anneme o zaman...
sizlere bi sorayım dedim ?
[/URL][/IMG]
TÜLAY cnm tekrardan NİCE MUTLU YILLARA CNM
kızlar kahvaltısını sütle hazırlıyorum diyorsunuzya ne sütü normal sütmü pınarın sütümü devam sütü mü?
hiç pastorize yada inek sütü direk içirdiğiniz yada bizküvisine muhallebisine kattığınız oldumu?
ben genelde pınarın 6-12 aylık sütlerini alıyorum. eğer o gün bitmiş olursa ki çok nadiren oluyor o zaman annem bazen pastorize sütü yarı yarıya sulandırıp muhallebi yapıyor
bazen kızıyorum bende anneme o zaman...
sizlere bi sorayım dedim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?