2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben çok taktım bu süt meselesine
eskiden köylerde pınarın 6-12 aylık sütlerimivarmış acaba
ordaki çocuklar inek sütüyle büyümemişlermi dimi
ama ben veremiyorum oğluma kesinlikle 1 yaşından önce yasak diye. pastorize bile vermedim

TÜLAYCIM canım doğum gününmü bugün senin?

AyŞecım onlarda Şeker yok bıldıĞım kadarıyla.ama onların artık sadelerı ÇıkmıŞ ben dırek onlardan kullanıyorum.

kızlar bi anket yapayım bebişine süt verenler kimler?

sütü muhallebi,kahvaltı da verenler: CERENCİM

biberona koyup verenler:

hiç vermeyenler:

ay kızlar moralim çok bozulduya.şimdi bizim ofiste 2 tane işyeri var. yemeği falan birlikte yiyioruz.ben genelde yemem.geçiştiririm yada birlikte yapar yeriz.bugün ıspanak yapmıştık burdaki kızla.neyse tabağa flana koydum ben arkadaşda içerdeydi onun kızı vardı.sordum yetermi sana diye kızına oda yeter dedi neyse yoğurt falan verdim çocuk yemeğini yiyor.arkadaş geldi kend,ne yemek kattı.sonra kızına ben az yesemde olur sen çok ye diyip tabağındakin,i boşalltt.sonra hışımla kaşığı falan lavaboya fırlattı.sonra elindeki tencereyi noldu anlamadım bile.sonra yoğurt aldı kendine b8u sefer o kaşığıda fırlatıp tabağını aldı gitti odasına.boğazıma dizildi resmen lokmalarya bende tabi yemedim kalktım. ayy çok şaşırdımya bide gelmiş özürdiliyor.bende yaptığın çok ayıp hiç hoş değil özre gerek yok konuşmayada dedim.(

ben pınarın sutlerınden kullandım ceren ama normal sutte verdım 6 aydan berı
sut cok onemlı ama sade sut yada sut urunu olması onemlı degıl kadır tugcuda okumustum

canım benim doğum günü kutlu olsun o zaman nice mutlu yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

boşver canım takma arkadaşın gel git akıllı herhalde...kaydirigubbakcemile3

ben pınarın sutlerınden kullandım ceren ama normal sutte verdım 6 aydan berı
sut cok onemlı ama sade sut yada sut urunu olması onemlı degıl kadır tugcuda okumustum

aysuncum pastorize mi verdin canım
direk biberonamı koyur içirdin birde?
yada hiç öyle içirdinmi?

yani ben şimdi 6-12 sütü olmazsa bazen pastorize sütü direk biberona koyup vereyim mi ya

kafam karıştı gerçektennn üffffff bilmiyorumkismile

ceren canım saolasın. ben bu konuda bişey diyemicem( çünkü 1 yaşında başlıcam süte direk dr.lada öyle konuştuk.

TÜLAYCIM NıCE YILLARA BıTANEM ıYıKı DOĞDUN ıYıKı VARSIN ıYıKı TANIMIŞIM SENı:))

cerencım normal paastorıze sutu denedım zar zor ıcırdım ama dıgerıne alıstıgı ıcın tadını begenmedı ama dısarıya cıktıgım zaman bıberona dolduruyorum ılk adım sutunu ıcırıyorum hem ılk adımda ınek sutu zaten

arkadaşlar merhaba..
sormak istediğim birşey var.doğum sonrası lohusa döneminde mide şikayeti olan varmıydı aranızda..benim şiddetli mide ağrım oldu iki kere..sırtımada vuruyor ve tutuldu sırtım.ne yürüyebildim ne oturabildim nede yatabildim.acile gidip ağrı kesici olduktan sonra geçti ama onun korkusu kaldı bende ya yine olursa diye.bir sürü ilaç kullanıyorum şimdi.stresten sütüm gitti.çok zor durumdayım.lütfen bilgisi olan varsa cvp yazsın.şimdiden teşekkürler.

canım öncelikle geçmiş olsun stres yapmamaya çalış bebeğini düşün benimde doğumdan sonra mide ağrım oldu belime kadar vurdu ama benimki ameliyattan sonra yaşanabiliyormuş vücud kendini toparladıkça geçti tatlım inşallah seninde biran önce geçer

canım geçmiş olsun.bendede olmuştu.ama öncelikle yediklerine dikkat et mutlaka.bide ben sürekli a.s.şekerli su içerdim hep mide ağrımı kesiyordu. stres yapmamaya çalış

kızlar sağolun yaaa

demekki arada sırada direkte versem olurmuş

kafam rahatladı valla

zaten 6-12 ay kullanıyorum bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…