kızlar sağolun yaaa
demekki arada sırada direkte versem olurmuş
kafam rahatladı valla
zaten 6-12 ay kullanıyorum bende...
kızlar bıde hala emzırmeyen annelere bır sorum var benım goguslerım cok buyuk hala emdıgı ıcın sanırım emmeyı bırakınca normale doner dımıherseyı gectım onlara taktım
kızzlar sorum araya kkaynadı kımse cvp vermemıs
canım benim hakkaten kaynamış kusura bakma...
evet canım emzirme bittikten sonra küçülüyor. ben 5 ay emzirdim iriydi o zaman göğüslerim. şimdi eski haline döndü . toparlanıyor yani kafanı takma....
aysun ya benim işle çok ya ben işlere arada buraya bakıyorum derken sorunu görmemişim. evet canım küçülüyorlar..benim eski halini aldı bile.
yaa, geçmiş olsun canım yaa. bi süre, ilk kullanmaya başladığımızda bizde de kabızlık yapmıştı süt. bir ara bıraktık. düzeldi. ama sonra yeniden başladık. bidaha olmadı ama. yani tabi hala var kaabızlık ama,eskisi gibi değil. hergün yapıyor az da olsa, bide çok zorlanmıyor.a.sslm kizlar a.s.
doktordan geldik..nurtencim ve cerencimin tahmin ettiği maalesef sütten kaynaklaniyormus serranin kabizliği((( doktor kabiz yapan seyleri söyledi..ben onlarin hiçbirini vermiyorum..geriye bitek süt kaliyor bakalim bi süre sütü kesip aptamil conformil kullancam süt yerine..hazir muhallebileride yapabilirmişim..cok canim sıkıldı bildiginiz gibi diil :S he doktor dediki bide sen süt vermek istiyorsun sanirim dedi..evet dedim..yogurt ver ozaman bolbol dedi..ayni kalsiyumu alir ama kabiz yapmaz dedi o açidan biraz rahatladim sanki..serrada yogurdu pek sevmiyor..ama ayran seklinde bi denicem yarin..su gibi bolbol vereyim diyorum :S anca öyle mutmain olcam aksi takdirde ac kalcak gibime geliyor nedense :S muhallebilerede izin verdi..suyla yapilanlari yada mamayla yapilanlari yani..eski hale döndük yani :S üff su yogurdu vereyim bolbolda içim rahat etsin yaaa :S
böyle işte haberler..
he hülyacim gazelin iştahsizliğinida sordum cicim..diştendir dedi..
ay bu arada serrada böyle kusmak istiyor gibi hareketler yapiyordu..idrar tahlili istedi ne alakaysa :S ay izim kiz bi türlü çişini yapamadi..okadar su içirdim..tam yapti bu sefer o zimbirti kaymiş..ay sinirlendim ciktik..akalim yarin gündüz takicam gene..böyle işte..bunun kolay oylunu bilen varmi yaaa???
hayirli geceler kizlar a.s. öptüm hepiniziiii
ohhh konuşun bakem. ben öyle ciddi konulara gelemiyorum şekerim. strese girerimkaydirigubbakcemile3İyi geceler kızlar a.s.
Dün sabahtan beri kayınvalidemlerdeydim o yüzden yazamadım size. Sabah kahvaltıya gittim. Akşamda eşimle dışarı çıktık. Bugünde kuaföre falan giderim diye kaldık orda. Akşam yemeğinden sonrada geldik a.s. Neyseki 2 gün bayağı dertleştik kayınvalidemle. Kırıldıklarımı, niye öyle davrandığını anlamadığım konuları sordum. Anladım ki benim kaynanam iyi niyetli ama çenesi durmuyor a.s Bundan sonra daha dikkatli olacağız birbirimize karşı a.s.
Defne arabada uyumuştu onu yatırdım ama 1 saat içinde 3 kere uyandı cadı. Emziriyorum uyuyor. Gerçi 5 dk emiyor sonra yalancı emzik niyetine kullanıyor beni ya :çok üzgünüm:
Bu arada ellememesi gereken bişey varsa yasak diyorum anında bırakıyor. Bide bana bakıp "yayak" diyor ya cadı. Telefonda babasına "baba del" diyor. Anneme "ayaye" diyor. Fena dillendi benim cadı. Eşimin kuzeninde şu Playskoll'un İlk Arabasından varmış. Al kullan, boşuna 1-2 ay için para verme dedi sağolsun. Defne bayıldı. Onunla yürüyüp duruyor.
Benden böyle bacılar a.s.
Gülhan'cım çok güzel i d.günü geçirmişsin çok sevindim. Eşine bravo. Hediyelerini de güzel günlerde kullan a.s.
Semra hastaymış çok geçmiş olsun ya :çok üzgünüm:
Tülay'cım doğum günün kutlu olsun tatlım. Nice senelere a.s.
Hülya'cım hoşgeldin tatlım özlettin valla a.s.
Banu'cum Yağmur'un d.günü şimdiden kutlu olsun canım a.s. Bizim yerimize kutla kuzumuzu a.s.
Ferda'cım kızlar herşeyi yazmışlar bencede. Yemiyor, uyumuyor dedikçe kendilerini söz sahibi hissedip boş boş konuşuyorlar. En iyisi söylememek. Bende senin gibi yapıp herşeyi iyi niyetimden söylerdim. Şimdi söylemiyorum a.s.
Tuba'cım inşallah doktor Serra kuzumun kabızlığına bir çözüm bulur çok zordur yavrum için ya :çok üzgünüm:
Spapatya canım gözün aydın anneciğin gelmiş a.s.
Ayşe'cim iyi yolculuklar canım a.s.
Burcu canım Kağaniş'in burnu akmaya devam ediyormuş. Bencede ateşi yoksa verme şurup. Ihlamur falan ver iyi gelir a.s.
Nurten'cim Defne kuzum güzel günlerde giysin cicilerini a.s.
Birsom eve dönmüşsün bacım. Allah kolaylık versin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?