takıntı yapma kız sende oynuyo işte çocukinş.dediğin gibidir takıntı yaptım kendime.sen nasılsın bulantı varmı
canım geçmiş olsun bu ara hep hasta zuzular
aman Allah korumuş artık hareketliler dikkat......
sağol tatlımkız neçok şey yapmışsın dikkat et bak maşallah diyim sana
iyiyiz valla işe gittim geldim yemek Türkiz uyurken bkayım dedim eşimde pc yi kapmadan tabi yeni ciciler gelmiş güle güle giyin
iyi akşamlar tatlımherkese iyi akşamlar öpüldünüz kızlar ve tatlı kuzularım
canım hoşgeldin seni görmek ne güzelmerhaba kızlar uzun zamandır yoktum çünkü benim net yoktu biz toplu net kullanıyoduk şimdi değiştik şükürler olsun ki artık sorunsuz bir net kullanıcam 20 gündür bende sitres hat safhadaydı bir türlü özel günüme giremiyodum şükür ki girdim ayy ne zor şeymiş onun sitreside insanın bebeği küçükken geçen gün oğlumu beşiğine bırakmıştım 5 dk asansörünü kaldırmamışım bir baktım ki yerde beşikten düşmüş aklım gitti resmen kızlar sizde çok dikkat edin 2 dk 5dk diye bazen dikkatsiz davranabiliyoruz neyse alperen kayra bacağıma yapışmış bi bakayım ona sonra yine görüşürüz öptüm sizi
İyi akşamlar kızlar a.s.
Cumartesi sabah spor için bi çıktık evden dün gece girdik. Cumartesi spor gezme derken gece geç gelince kayınvalidemde kaldık. Dünde teyzemin kuzusunun doğum günü vardı. Önce ona hediye almaya gittik eşimle. O arada dayanamadım kızıma da bişeyler aldım. Neyse teyzeme gittim oturdum biraz. Sonra Defdef'i anneme bırakıp arkadaşlarla buluştuk. Eşimin çok yakın arkadaşı sevgilisine evlenme teklifi için süpriz hazırlamıştı. Çok süperdi. Deniz kenarında bi mekanda otururken tekne geçti, üzerinde pankartla. Sonra meşaleler falan. Çok romantikti yani opuyorumnanaktan Ordan da yemeğe gittik. Defdef'i alıp eve gelmemiz çok geç oldu. Yattık hemen...
Bu sabahta annem geldi. Bende evimi temizledim mis oldu. 2 makina Defdef'in, 2 makinede bizim çamaşırlarımızı yıkayıp astım. Sonra annem giderken onunla çıktık. Önce onu yolcu ettik, ordan markete gidip eksiklerimizi aldık. Sonra da parka götürdüm kuzumu. Sallanmaya bayılıyor zilli kaydirigubbakcemile3
Eve geldim yemek yap, ye, mutfak toparla, Defdef'i uyut derken bu saat oldu. En sonunda geçmiş bakabildim hihoyyyt
Öncelikle abim için güzel dileklerini ileten herkese çok tşk ederim kızlar a.s.
Özlem'cim Zeynep kuzuma geçmiş olsun. Defdef'de geçen gün hazır meyve kavanozlarından birini kırdı ödüm koptu benimde eyvahedigeldismile Dişinizde hayırlı olsun a.s. Yoğurtta yemeye başlamış kuzum maşallah a.s. Ama sen çok yoruyorsun kendini dinlen biraz a.s.
.
oo 2.hediye heezemuszemus
kız eşinede yapsaydın keşke ama onlar okadar dikkatli olamzlar dimialsanaalsanasmile
sagol cnm.. ayyy yaa sendede şans yok bee ama bişi diyimmi sen çok genç falan diyordun ya zaten benim bilem içime sinmemeişti hayırlısı böyle imiş daha iyi birisini bulursun inş. bak gör..
cnm sagolasın ohhh mis gibi olmuştur eminim aman iyi yapmışsın yağsada artık öyle yağmaz temiz dursun opuyorumnanaktan
nurtencim babasına da yapsaydın demişsin hiç güleceğim yoktu
kızın 32 tane dişi çıkar bizimki anca o zaman farkederdi herhaldekaydirigubbakcemile3
aysuncum bakıcı olayı kötü olmus tabi kadıncağızın gözü aydın ama recebime kim bakıcak şimdi
QUOTE=esen81;12106416]sellam kızlar gece misafirim vardı gittiler sabah metro markete gittik arkadaşlarla şimdi bize geldiler size bir bakayım dedim kaçıcam
günün haberiiiii
AHSENİN DİŞİ IKTI ŞÜKÜRRRRR AKŞAM BEN GÖRDÜMzemuszemus:lepi:hihoyyyt
o kadar sevinçliyim ki anlatamam dün çok duygulandım görünce:))
tabi sabah kayınvalidemler kahvaltıya gelmişlerdi söylemedim çıktığını ilk kayınvalidem gördü sanıyor hehe kıyafet alıcakmışkaydirigubbakcemile3
sağol canım inşallah geç.erde dert olmaz bize siz nasılsınız
hoşgeldin özledik valla bakıcın sevinyordur ama senin için kötü olmuş Allah onunda bebeğini sağlıkla kucağına versin oğlun uğurlu gelmiş bak
İyi akşamlar kızlar a.s.
Cumartesi sabah spor için bi çıktık evden dün gece girdik. Cumartesi spor gezme derken gece geç gelince kayınvalidemde kaldık. Dünde teyzemin kuzusunun doğum günü vardı. Önce ona hediye almaya gittik eşimle. O arada dayanamadım kızıma da bişeyler aldım. Neyse teyzeme gittim oturdum biraz. Sonra Defdef'i anneme bırakıp arkadaşlarla buluştuk. Eşimin çok yakın arkadaşı sevgilisine evlenme teklifi için süpriz hazırlamıştı. Çok süperdi. Deniz kenarında bi mekanda otururken tekne geçti, üzerinde pankartla. Sonra meşaleler falan. Çok romantikti yani opuyorumnanaktan Ordan da yemeğe gittik. Defdef'i alıp eve gelmemiz çok geç oldu. Yattık hemen...
Bu sabahta annem geldi. Bende evimi temizledim mis oldu. 2 makina Defdef'in, 2 makinede bizim çamaşırlarımızı yıkayıp astım. Sonra annem giderken onunla çıktık. Önce onu yolcu ettik, ordan markete gidip eksiklerimizi aldık. Sonra da parka götürdüm kuzumu. Sallanmaya bayılıyor zilli kaydirigubbakcemile3
Eve geldim yemek yap, ye, mutfak toparla, Defdef'i uyut derken bu saat oldu. En sonunda geçmiş bakabildim hihoyyyt
Öncelikle abim için güzel dileklerini ileten herkese çok tşk ederim kızlar a.s.
Nurten'cim Defne kuzumu doktora götürmüşsün keyfin kaçmış ama bence kilosu iyi ya çok tombiş olması önemli değil bence. Eksikliklerini de vitaminlerle hemen takviye edersiniz sıkma canını. Gayet iyi benim kuzum annesi a.s. Bilgisayara da ne oldu acaba ya :uhm:
Birsom sende gitmişsin doktora. Gerçi bugün telde konuştuk ama tekrar yazayım. Ben senin hem sağlığın hem de oğluşların için bunu başaracağına inanıyorum bacım a.s. Oğluşumda dediğin gibi dişten hasta oluyor her seferinde sanırım. Geçmiş olsun bacım a.s.
Esra'cım ben geçmişi okurken sen kaçmışsın canım a.s. Geçmiş olsun ya Türkiz'im düşmüş Allah korumuş a.s.
Hande'cim kuzuna geçmiş olsun canım a.s. Bence kullan ilacını ya düzelsin biran önce a.s.
Koşu bandınızda hayırlı olsun a.s. İnşallah güzelce yaparsın a.s.
Gülhan'cım oh bakımlar yapılmış ne güzel a.s. Bu tarafa geliyormuşsun. Yada geldin mi acaba :uhm: Haberleşelim mutlaka a.s.
Filiz'cim nasılda içine doğmuş tatlım. Çok geçmiş olsun. Allah korumuş anneciğini a.s. Doruk'un da iştahı açılmış çok sevindim. Banyo korkusuda geçmiş gözün aydın a.s.
Burcu tatlım Kağan kuzum 6.hastalık olmuş. Aman Allah beterinden korusun. Bununla geçmiş olsun inşallah a.s.
levestoriy21 canım hasta olmuşsun gözün aydın a.s. Ben spiral takdırdım memnunum a.s.
xxh.ydxx canım çok geçmiş olsun ya o nasıl doktormuş ya yazık kuzuma a.s. Bu arada emzirirken yeşil çayın zararı olduğunu sanmıyorum a.s.
Özlem'cim Zeynep kuzuma geçmiş olsun. Defdef'de geçen gün hazır meyve kavanozlarından birini kırdı ödüm koptu benimde eyvahedigeldismile Dişinizde hayırlı olsun a.s. Yoğurtta yemeye başlamış kuzum maşallah a.s. Ama sen çok yoruyorsun kendini dinlen biraz a.s.
Esennnnn Ahsen mercimeğimin dişi gelmiş hadi gözünüz aydın canım a.s. Ohhh iyi kandırmışsın kaynananı valla helal olsun alkisalkisalkis
Aysun'cum bakıcının gözü aydın ama senin için kötü olmuş ya. İnşallah hemen iyi bir bakıcı bulursun Recep'ime a.s.
Ceren'cim maşallah Berke Mirza'ma ne tatlı çıkmış a.s. Yatağını da güle güle kullansın kuzun a.s.
Banu'cum ohhh ne güzel yeni oturma grubu almışsınız. Güzel günlerde kullanın inşallah a.s.
Tuba'cım çok şey yapmıştın tabi kaldı dimi hepsi. Aman sakın yemeğe saldırma diyeti unutma a.s.
Seher'cim ya b12 eksikliği falan olmasın tatlım bi doktora görünsen :uhm:
Tülay'cım inşallah eşini ikna eder gönlüne göre bi yazlık alırsınız a.s.
neslihang canım geçmiş olsun kuzuna a.s.
iyi geceler cnm yat dinleniyi geceler kizlar misafirimvardi yoruldum epey erken yaticam
optum sizi ve kuzularimia.s.
kızlar sizlere bir şey danışıcam.bikaç haftadır canım çok sıkılıyor düşündükçe.gerçi çoğunuz daha bu evreleri yaşamadınız ama iki çocuklu anneler bilirler.
biliyosunuz yağmur haziran ayında 4 yaşında olucak dolu dolu.bebekliği hep sağlık problemleriyle geçti.onun sağlığıyla uğraşırken nasıl büyüdüğünü anlamadık.
ben çok düşkündüm yağmura.hala da öyleyim ama.
insan anne olunca hayatı tamamen değişiyor.önce bebekliği gazıydı mamasıydı dişiydi emeklemesiydi yürümesiydi derken.herşey geçer 2 yaş sendromuyla boğuşulur sonra.o dönemde geçer ki çok şükür biz hafif atlattık.hep uysal bir çocuktu hastalığı haricinde hiç zorluk yaşatmadı bize.dişi nasıl gelmiş anlamazdık.sadece bana düşkün olurdu.ozaman anlardık diş çıkaracağını.yağmuru 18imde kucağıma aldım.onunla birlikte büyüyoruz gibi bişey.ama korkuyorum.
ya onu doğru düzgün yetiştiremezsem diye.hep 3 yaşına girince kreşe yollamak istiyordum.ama olmadı.eşim ikinci çocukta acele etmeyelim desede hastalığım mecbur bıraktı.iyikide doğurmuşum.yağmura arkadaş şimdi.
doğum sonrası depresyonum üst üste gelen olaylar iyice içime kapanmıştım.bu sürede yağmuruda biraz aksattım.
çok şükür atlattım büyük ölçüde ilaçlara bağımlı kalmadan yenebileceğime inandım.belkide 2 çocuk birden ağır gelmişti.yani yağmurla tahatça herşeyi yapabiliyorduk.arada sırada yağmuru anneme bırakıp eşimle baş başa kalabiliyorduk.şimdi ise hep yanımda olmalarını istiyorum.doğumdan beri hep bi hırsız korkum vardı.eski evimiz demir parmaklıklı olduğu halde sabaha kadar uykusuz kalıyordum damlasuyu doğurduktan sonra.ya hırsız gelip kaçırırsa diye.eşimde gülüyordu.ama farkındaydım iyi olmadığımın.eşimede hep yanımda ol geçici bir dönem diyordum.7 ay sürdü bu korkular saçma sapan düşünceler.ama hep fevri davranmaktansa alttan almakta buldum çareyi.7 ay boyunca toplasanız 1 ay saat 12 yada 1 de uyumuşumdur.sabah 6da yatıp 9da uyanıyordum.bir aydır düzene girmişti uykumuz.bugünlerde yine başladı bu problem.sürekli düşün düşün nereye kadar.
eşimle bikaç haftadır hep aynı tartışmayı yaşıyoruz:sebep yağmuru şımartmam aslında şımartmıyorum sadece kıyamıyorum ağlamasına dayanamıyorum.bu ne olursa olsun.damlasuyu severken biraz ölçüüyü kaçırıyor damlasuda huysuz hemen sıkılıp ağlıyor.eşim yağmura kızıyor yada herhangi bi başka bişeyde yağmura bağırıyor.yağmurda ağlıyor babam bana bağırdı diyor.ben eşime kızıyorum oda sen yap böyle lerde görürsün diyor.geçen hafta sonu eşimin kuzenine gittiğimizde kocası yağmura bağırdı ok sert çıkıştım.sakın bidaha olmasın dedim.onların 10 senedir ocukları olmuyor.dede diye seviyor yağmur ışılın eşini.onlarda üstüme geldiler.15 yaşına gelince sen ağlıycaksın onun yüzünden dediler.yaptığım tek şey sarılmak.hatamı yapıyorum.kendi gençliğimi kıyasladığım zaman annemin yerinde olmak istemiyorum.ama üvey baba vardı yaptıklarıma sebep.en başta erkek gibi yetiştirildim.2 erkek kardeşimi verirlerdi elime git sokakta taso oynat cilli oynat.onları oyalamaktı görevim.ders çalışan ablam ben çocuk bakıcısıydım.artı şiddet ve küfürde eklenince.haliyle bazen asileşiyordum.
şimdi korkuyorum ya yağmurda benim gibi olursa diye.hep kendi açımdan düşünüyoorum.küçükken bana bağırıldığı zaman hep beni sevmiyorlar diye düşünürdüm ağlarken.oda böyle düşünür diyip onu düşündürmemek için sarılıyorum güzel sözler söylüyorum.bazen kızdığımda oluyor.ozamanda vicdan azabından duramıyorum.ablamın yağmurdan 6 ay büyük kızı var.çocuk için kavga ettiğimiz oldu ablamla.yiğenim yağmuru dövdüğü zaman ablamı kırdığım oldu.ama ablamda farkındaydı.hala daha bugün bana yağmurun hastalığı yüzünden böyle davrandığımı söylüyor.geçmişte takılıp kaldın yağmuru hala hasta bebek gibi seviyorsun üstüne toz kondurmuyosun diyor.ama kabul etmyorum bazende doğru söylüyor diyorum.çünkü onu bu yaşa getirene kadar en çok ben çektim.hastaneye her yatışımızda acaba yaşıycakmı nolur yaşaın diye ben dua ettim.o korku bambaşka.her öksürmeye başlayışında geceleri nöbet tutuyordum nefes alıyormu yaşıyormu diye burnunu sıkıyordum yada dudağını kıpırdanıyordum tepki versin diye.çok şükür rabbime bize bağışladı doktorların yaşamaz ölür dediği prensesim şimdi 4 yaşnda neredeyse.ama ben şimdi çok korkuyorumonu nsıl büyütücem nasıl davranmam gerektiğini tamamen bilemez bir haldeyim.çok kişi eşimin dediğini diyor bırakta birazkorksun ama kıyamıyorum.damlasuyu severken bilebazen bakışını yakalıyorum onunla daha çok ilgileniyorum.
bir meselemizde yağmurun hafızası.wacterl sendromu var yağmurda.şuanda omuriliğinde kist ve kafatasında büyüyen bi kemik var bazen bu kemiklemi alakalı diyorum.en basiti sayı sayma defalarca ama defalarca sayıyorum yazıyorum çiziyorum anlasın diye yok.1den 5e kadar sayıyorum önce aklında kalsın diye.başlıyoruz 1 2 3 4 5 diye beraberken sayıyor şimdi sen say diyorum 1 diyor gerisi gelmiyor.ellerini ovuyor elini ağzına götürüyor hep çekingen tavırları var sonra diyorum sonra diyor 12 diyorum gerisi gelmiyor yağmurdan.bazen sinirleniyorum dişlerimi sıkıyorum ona belli etmeden sonra bırakıyorum.yiğenim 1den 100e kadar sayıyordu yağmur yaşındayken dahada küçktü 5er li saymayı biliyor ezberi çok kuvvetli.yağmur hala sayamıyor konuşuyorum güzelce kızım bak seneye okula gidiceksin öğretmen sorucak ozamanda böylemi yapıcaksın diyorum konuşmuyor.kreşi bu yüzden çok istiyordum aktif bi çocuk olsun diye.evde tek çocuk.pek bi aktivitemiz yoktu parka götürmek yada arkadaş edinmek gibi.şimdi okula gidince neler bekliyor bizi tahmin bile etmek istemiyorum.
yanlış yaptığımın farkındayım ama ne yapmam lazımbukadar ana kuzusu büyütmemem lazım yarın birgün büyüyp dışarı çıkıcak nasıl bırakıcam ozamanda ters tepki olarak geri dönücek bu günler.anne olmak aile olmak bir insanın sorumluluğunu üstlenmek gerçektende çok zormuş.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.aile çok önemli iyi bir ailede yetişmek çok önemliymiş bu konularda ben sadece bunu anladım.eşiminde benimde aile hayatımız hiç denecek kadar azdı şimdi o yüzden zorlanıyorum.ama bu saatten sonra yapabileceğimiz bişey yok.bu saatten sonra kendi evlatlarımıza iyi anne baba olmak görevimiz.onların hayırlı evlatlar olması için çabalamak.iştetek korkum bu
gece gece içimi döktüm ama bikaç haftadır çok dolmuştum nolur kusura bakmayın kızlar.çevremde fikir alabileceğim kimse olmadığı için derdimi sizlere açtım.çok uzun oldu ama umarım bi akıl veren olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?