iyiyim tülaycım mesai başladı bakalım kaydirigubbakcemile3 alperenin oyuncakları vardı onları toparlıyorum ayağımıza takılıp düşecez mazallah.selin prenses nasıl keyfi yerindedir umarım:ecrin_bebek: yaa 1 sayfa önce arkadaş bişeyler yazmış çok uzun onu okuyordum çok üzüldüm.Allah yardımcısı olsun.tubanın fikirlerine bende katılıyorum[/QUOTE
aman dikkat et canım bide varya aniden basınca insanın ayağı felaket acıyor ya( selinimde iyi teyzesii.. evetya bende okudum allah yardımcısı olsun..tba evet doğru söylemiş ama bana klırsada bir çocuk psikoloğundan yardım alsa kendini daha iyi hissedebilir a.s.
cerencim geçmiş olsun tatlım tam geçiş dönemi havalar bir sıcak bir soğuk salgın var sanırım ne kadar dikkat edersek edelim hasta oluyorlar canım geçmiş olsun berkeme
günaydın kızlar a.s.
banu, ceren geçmiş olsun.
günaydın kızlar.banu ceren ayşe aynur nasılsınız??
banucum geçmiş olsun canım.ama artık bir müddet daha katlanıcaksın çünkü yağmur okulda sen ne kadar korusanda hasta olucaktır sıkma canını. az kaldı havalar ısınınca daha iyi olur cnaım merak etme.
benim kuzu artık sabah 7'de uyanıyor. gün içinde 3 defa uyuduğu için galiba. tabi o uykusunu alıyor ama geç yattığım için ben sersem gibiyim.
sütünü içti, kahvaltısını yaptı, kakasını da yaptı temizledim. şimdi uyudu tekrar prenses.
ben de ütü yapacağım biraz.
ay dün ne yorulmuşum akşam kollarım ağrıyordu.
dip köşe temizlik yaptım, bir sürü çamaşır yıkadım. mutfağın halısı kirlenmişti
halı yıkama makinesini açmaya üşendim elimle sildim.
arada ceyline çorba yap, bize yemek yap derken ana bi baktım akşam olmuş.
kızımı dışarı çıkaramadım dün. bugün çıkarız artık. hem gezeriz hem alışveriş yaparız. kızıma
ve kendime mevsimlik ciciler alıcam.
Günaydın kızlar,
bugün erkenciyim.duruşkom uyandı,Salladım uyudu.Mama yaptım içmedi kuzum.Ben de duşa girdim kahvaltımı yaptım.Size bakayım dedim.Her zaman ki gibi evde çok işim var.
Kızım idrar enfeksiyonu olmuş.Dün kan tahlili yaptık.İdrar kültürü perşembe çıkçak.Doktor başladı antibiyotiğe.Kanda enfeksiyon var dedi.Umarım çabuk atlatırız.Neden oldu hiç bilmiyorum.
Günaydın kızlar,
bugün erkenciyim.duruşkom uyandı,Salladım uyudu.Mama yaptım içmedi kuzum.Ben de duşa girdim kahvaltımı yaptım.Size bakayım dedim.Her zaman ki gibi evde çok işim var.
Kızım idrar enfeksiyonu olmuş.Dün kan tahlili yaptık.İdrar kültürü perşembe çıkçak.Doktor başladı antibiyotiğe.Kanda enfeksiyon var dedi.Umarım çabuk atlatırız.Neden oldu hiç bilmiyorum.
geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar,
sağol tülay'cım. selin'in iştahını düzelmesine çok sevindim.ayşecimm epey yorulmuşssun ama evin pırıl pırıl olmuş.gğle gğle kirlensin canım.kuzucunada afiyet olsun. bizde iyiyiz canım.mesai başladı.selinimde iyi teyzesi bugün azda olsa iştahı düzeldi gibi. bu aralar beni çok güldürüyor ya sabahları giyidirirken ayakkabılarımı giymek için onu yere koyuoyorum gelip anne ya adiiii adii dışarı çıkıcanı anlıyor sıpa:)))diyişi var valla bırakıp gelmek istemiyorum o an((
banucum aynı şeyleri ablamda yaşıyor yeğenlerim her ikiside okul yüzünden sürekli hasta( düşün biri üniversitede o bile her hafta grip faranjit (
ceren ,banu.ceylinim 2009 siz nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?