2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim tülaycım mesai başladı bakalım kaydirigubbakcemile3 alperenin oyuncakları vardı onları toparlıyorum ayağımıza takılıp düşecez mazallah.selin prenses nasıl keyfi yerindedir umarım:ecrin_bebek: yaa 1 sayfa önce arkadaş bişeyler yazmış çok uzun onu okuyordum çok üzüldüm.Allah yardımcısı olsun.tubanın fikirlerine bende katılıyorum

ceylinim tülaycım günaydın kızlar nasılsınz
öyle valla tülaycım artık alıştım doktorda ilk bir iki yıl böyle geçer bağışıklığı güçlenene kadar demiş

Günaydın kızlar,
bugün erkenciyim.duruşkom uyandı,Salladım uyudu.Mama yaptım içmedi kuzum.Ben de duşa girdim kahvaltımı yaptım.Size bakayım dedim.Her zaman ki gibi evde çok işim var.
Kızım idrar enfeksiyonu olmuş.Dün kan tahlili yaptık.İdrar kültürü perşembe çıkçak.Doktor başladı antibiyotiğe.Kanda enfeksiyon var dedi.Umarım çabuk atlatırız.Neden oldu hiç bilmiyorum.

ayşecimm epey yorulmuşssun ama evin pırıl pırıl olmuş.gğle gğle kirlensin canım.kuzucunada afiyet olsun. bizde iyiyiz canım.mesai başladı.selinimde iyi teyzesi bugün azda olsa iştahı düzeldi gibi. bu aralar beni çok güldürüyor ya sabahları giyidirirken ayakkabılarımı giymek için onu yere koyuoyorum gelip anne ya adiiii adii dışarı çıkıcanı anlıyor sıpa:)))diyişi var valla bırakıp gelmek istemiyorum o an((

cerencim geçmiş olsun tatlım tam geçiş dönemi havalar bir sıcak bir soğuk salgın var sanırım ne kadar dikkat edersek edelim hasta oluyorlar canım geçmiş olsun berkeme

günaydın kızlar a.s.

banu, ceren geçmiş olsun.

sağolun kızlar tşk ediyorum hepinize..opuyorumnanaktan

kolay gelsin...
iyi gezmeler canım...kaydirigubbakcemile2

çok geçmiş olsun canım allah iyiliğini versin...:Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun umarın çabuk atlatırsınız

geçmiş olsun canım.
sağol tülay'cım. selin'in iştahını düzelmesine çok sevindim.
sorma canım bu kuzular tam yemeklik oldu. acayip sevdiriyorlar kendilerini.
dün akşam çay içerken ceylin bardağıma uzanıp duruyordu. ben de hafifçe dokundurup cıs dedim.
ayy papağan gibi boyuna cış cış cış deyip durdu. eşimle gülmekten bayıldık.
ağzını yaya yaya cış deyince dişleri de bi şeker görünüyor ki cadının.
allahım herkese tattırsın ne güzel bişeymiş anne olmak,çok seviyorum kızımı.
rabbim acılarını göstermesin bize, hiçbir anneye...

evet ayşecim aynen bizimde 7.dişimiz var üstte 4 altta üç 8.de gelmek üzre çok komik görünüyorlarya.

güya ütü yapıyorum ha. bilgisayar açık hem yazıp hem ütüme devam ediyorum.
ne zaman bitecekse artık kaydirigubbakcemile3

banucum aynı şeyleri ablamda yaşıyor yeğenlerim her ikiside okul yüzünden sürekli hasta( düşün biri üniversitede o bile her hafta grip faranjit(

tülaycım ve diğer arkadaşlarım ben pek foto koymayı sevmiyorum kendiminde oğluşunda pek fotosunu koymuyorum çok nadir koyuyorum face paşamın fotosunu koydum bakmak isterseniz eğer.

merhaba herkese geçmişi okuyamıyorum
bugün yemeğe son partsii veriyoruz
böğrek açacam hatunlar gelecek
çok öptüm sizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…