2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar ne yaptınız???

birsom yemeğe son partisi ne ki ya rejime mi giriyorsunuz?

ay sabahtan beri işlerle boğuşuyorum neyseki toparladım. yine öğleden sonra sigprtaya gitme durumum varda o yüzden...bayanssulusmile
birde karnım cıktıki valla birazdan yemeğe gidicemmm cokacimcoook yemeğini yiyenlere yiyeceklere afiyet olsun...

handecim masal kuzu nasıl oldu canım öksürüğü geçtimi
berkede aynı öksürüyor öksürüyor sonra bulanıp kusuyor canım...

birsen cimm partiniz hayırlı olsun.bence kilo ver valla daha iyi hissedersin kendini.

Bu arada gülhandan haberiniz varmıdır ben mi görmüyorum yoksa girmiyormu kaç gündür?? :uhm: ?

kızlar pazartesi eşimin doğum günü.ona çok hoş bardak yaptırdım selini resimleri var üzerinde:) bide yaşpasta yaptırıyorum ailecek resmimiz olduğu bide yazlık dolabına bişeyler aldım:) gerçi o ben kadar düşünmemişti ama benden biraz romantiklik bulaşır belki ayy çok heyecanlıyım kızımla ona sürpriz yapcam:)))

tünaydın kızlar nasılsınız hastaolanlara geçmiş olsun
bizde 9da ignesini yaptırdık biraz uyudu allhtan bugün son ignesi hemşireleri görünce başlıya aglamaya anlıyo artık emdirmiştim şmidi kahvaltı vereyim dedim beya oldu emeli buralar hiç bişey yemek istemiyoya uykusuda var uyumuyo işde yaptırmıyo ayagımaltından hiç çekilmiyo

nekaar güzel düşünmüşsün erkekler biraz romantikolsa de mi ma hep kadınlar genelde romantik

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar.İnşallah çabuk atlatır kuzum.Bi daha da tekrarlamaz.Eltimin kızında da var ve sürekli tekrar ediyo.
Neden oldu anlamadım o kadar da dikkat ediyom.Geçer umarım.
kızlar bebeişleri yatırırken yastık kullanıyo musunuz?Ben gece yatarken koymuyom hala

aslıcım bende koymuyordum ama rtık selin yastıksız yatmak isyemiyor.kendi yastığı alıp koyuoypr kafasına demekki artık yastıkta rahat ediyor:)

tülaycım eşinin doğumgününü şimdiden kutlarım nice yıllara tatlım süprizinde çok hoş

tülaycım bence kesin beğenir çok ince bir hediye :))) erkekler malesef bizim kadar romantik değiller

merhaba kızlar. bugün erken çıktım okuldan, nete girmeye vakit buldum:) ne var ne yok?
tülay, claries,erzen kokteyl,banu nasılsınız arkadaşlar?
ya claries merak ettim seni,ne oldu bebek durumu?
tülay eşine mutlu yıllar tatlım,çok ince düşünmüşsünopuyorumnanaktan
son sayfada gördüklerim bunlar,az geçmişe bakayım yetiştirebilirsembilmiyorumkismile

aaa Ceren seni kaçırmışım( hafta sonu geliyoruz Kayseri'ye. inşallah uygun olursan görüşebiliriz:)) arayacaktım seni zaten birazdan ama sigortaya gidicem demişsin. akşama ararım inşallah.

KIVILCIM hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…