sağolasın canım ..ayşecim iyiyiz canım saol.asıl sen nasılsın oğluşun nasıl?
kızlar pazartesi eşimin doğum günü.ona çok hoş bardak yaptırdım selini resimleri var üzerinde:) bide yaşpasta yaptırıyorum ailecek resmimiz olduğu bide yazlık dolabına bişeyler aldım:) gerçi o ben kadar düşünmemişti ama benden biraz romantiklik bulaşır belki ayy çok heyecanlıyım kızımla ona sürpriz yapcam:)))
merhaba kızlar. bugün erken çıktım okuldan, nete girmeye vakit buldum:) ne var ne yok?
tülay, claries,erzen kokteyl,banu nasılsınız arkadaşlar?
ya claries merak ettim seni,ne oldu bebek durumu?
tülay eşine mutlu yıllar tatlım,çok ince düşünmüşsünopuyorumnanaktan
son sayfada gördüklerim bunlar,az geçmişe bakayım yetiştirebilirsembilmiyorumkismile
aaa Ceren seni kaçırmışım( hafta sonu geliyoruz Kayseri'ye. inşallah uygun olursan görüşebiliriz:)) arayacaktım seni zaten birazdan ama sigortaya gidicem demişsin. akşama ararım inşallah.
KIVILCIM hoşgeldin canım
Selamlar Kizlar,
Doruk uyanmak üzere, firsattan istifade edeyim bende.
Ya bu aralar ben cok stresliyim kizlar. Dorugun uyku düzeni cok kötülesti, gece cok uyaniyor ve sinirlerim öyle bozuk ki! Esime catip duruyorum her firsatta. O da hakediyor bazen. Dün söyle bir dolasip gelelim dedi, Doruk'da hava alir falan. Pek niyetim yoktu ama evde resmen kosturmaca yasiyoruz Dorugun pesinden, o stresten kurtuluruz hic degilse dedim. Aksamüzeriydi zaten, sen tut epeyce uzak bir yere götür bizi. Oyuncak magazasi varmista, belki degisik birseyler görürmüsüz. Eve dönüs haliyle cok uzadi, Doruk arabada gece uykusuna gecti emip. Getirip yatagina koyana kadar, arabayla ev arasindaki mesafede disarinin sogugundan etkilendi ve uyandi. Altinida degistireyim derken uykusu iyice acildi ve 4 saat onu uyatmaya calismakla gecti. Esim gece 03:00'de ise gidecegi icin, bir an önce uyumak istiyor ama ne mümkün. Off sabahin 06:00'sinda Doruk yine dikildi. Alismis ya o saatlerde kalkmaya, isterse gece 01:00'de uyusun, mutlaka kalkiyor ya o saatte cins. Simdi 2 saattir uyuyor ve acigini kapatiyor. Uykuya dalmasi cok zor artik kizlar ya, sizinkilerde öyle mi? Cok yorucu uykusu geldigi zamanlar...
Özlem'cigim, insallah sizde de yarar ise o yöntem. Hersey dert zaten, hic degilse birinden kurtulalim.
Nurten, bak sen su cadinin yaptigi ise. Insallah bozulmamistir laptopun.
Levestoriy, yazdiklarini pürdikkat okudum canim. Yasamini öncelikle cok zor ve cetin buldum. Yasin yanlisim yoksa, 22 olmali. Hele bu kadar genc bir yasta, onca sorun... Korkularini anliyorum ve bu korkularin disavurumuda senin kizina karsi asiri duyarlilik ve bazen takinti derecesinde sevgi göstermen. Ama olumlu birsey var: O da senin bu yanlislarinin bilincinde olman. Ihtiyacin olan, seni anlayacak ve yönlendirecek bir arkadas, bir uzman belki de. Tek basina üstesinden gelmen zor. Sana karsi cevrendekilerin yanlis yapiyorsun diye suclayici davranmalari, pek etkili olmuyor degil mi? Cünkü sende asiri korumaci Anne modelinin dogru olmadigini biliyorsun zaten ama baska türlü davranamiyorsun. Ben seninle deneyimlerimi, dostlugumu ve aklimin yettigince bilgimi paylasmaya hazirim. Buradan da yazisabiliriz, özeldende. Hatta ev telefonun varsa mesaj kutuma birakirsan, seni arayabilirimde.
Benim annemde senin gibi koruyucu bir melekti benim icin. Hala da öyledir. Bu öyle aci birsey ki! Insan yetiskinliginde kendini özürlü gibi hissediyor, kanat cirpip ucmak istiyorsun ama gücün yetmiyor ucmaya. Birak cocugun tökezlesin, düssün, cani yansin. Sende otur agla onun icin, yiprat kendini. Ama calma onun özgürlügünü. Hayatin icine saliver, seyret bir köseden. Bak nasil kendi deneyimleriyle, kendi yolunu cizecek. Müdahale etmen gerekecek yerler süphesiz olacak. Ama birak, üsüdügünde kendisi isinmayi ögrensin, cani yandiginda ilacini kendisi bulsun. Yazacaklarim bitmedi aslinda ama cikmaliyim.
Esim geldi, sonra yine yazmaya calisacagim. Öptüm hepinizi ve kuzularinizi kizlar...
aa döndün mü cerencim? canım biz cuma akşamından çıkacaz. arabamızı servise bırakacaz ya,adamlar akşamdan bırakın demişler. burdan bi öğretmen arkadaşımla gelecez. akşam onun evinde kalacaz. sana ne zaman uygunsa, cumartesi de olur,pazar da,nerde dersen görüşürüz. planımızı ona göre ayarlarız.
ama canım arabayı servise bırakacağımız için cumartesi aracımız olmayacak. eşim bir araba kiralayım 1 günlük dedi. sen eşine bi sorabilir misin, bize araba kiralayan bi yer bulabilir mi?
canım şimdi cumartesi gece nerde kalıcaksınız? bize gelmeyecemisiniz dışarıdamı görüşecez ? siz nereleri gezceksiniz özel bir yerlere gitmeyecekseniz yani akraba arkadaş filan babamlarda araba varda eğer onlar müsait olursa (bizde arada onlardan alırız işleri olmazsa) biz sizi gezdiririz ama yinede sorayım istiyorsan canım eşime?
ben cumartesi gündüz evdeyim bi akslilik çıkmazsa işe gelsem bile 1 de evde olurum.
eşimde 3-3,5 gibi geliyor eve.
iyiyim cerencim sen nasılsın galiba haftasonu gezmelere gidilecek :)
tülaycım çok incesin bardak yaptırmayı bende düşünmüştüm eşimin doğum gününde yaptırırım belki diye ama ona her kızdığımda vazgeçmiştim kaydirigubbakcemile3ama bakalım bi mayıs gelsinde hele düşünürüm yine ozaman :) bu arada eşininde doğum günü kutlu olsun ve senin gibi ince düşündeli bir eşe sahip olduğu içinde çok şanslı canımopuyorumnanaktan
evet gezecezsırnaşık şeyiyiyim cerencim sen nasılsın galiba haftasonu gezmelere gidilecek :)
tülaycım çok incesin bardak yaptırmayı bende düşünmüştüm eşimin doğum gününde yaptırırım belki diye ama ona her kızdığımda vazgeçmiştim kaydirigubbakcemile3ama bakalım bi mayıs gelsinde hele düşünürüm yine ozaman :) bu arada eşininde doğum günü kutlu olsun ve senin gibi ince düşündeli bir eşe sahip olduğu içinde çok şanslı canımopuyorumnanaktan
selam kızlar
oooo Ayşe ve ceren planlar yapılıyor bakıyorum süper yaa:)a.s.
levestory yazdıklarının hepsii gece okudu yorum yapmaya fırsat bulamadım ama filiz benim söyleyceklerime tercüman olmuş aynen katılıyorum arkadaşım bırak düşe kalka büyüsün özgürlüğünü elinden alma
öğrenme konusuna gelince biliyorsun ben ilkokul öğretmeniyim az çok tanıyorum çocukları her çocuğun ilgi yetenek ve kapasitesi farklıdır öğretmeye çalışman güzel ama sakın onu sıkacak dereceye getirme bu işi
bak sana bişe anlatacağım bir öğrencim vardı 1. sınıfları okuturken 6 yaşında yazdırmışlar biraz baktım durumuna yapamayınca ailesiyle konuştum alın diye almadılar bende mecbur sınıfta bırakmak zorunda kaldım
çocuk 1. sınıfın sonlarına doğru ancak kalem tutmaya başlayabildi kasları ancak izin verdi ve ertesi sene ilk okumaya gecen öğrencilerdendi
sonraki okuttuğum 1. sınıfta yine 6 yaşında bir çocuğum vardı o yapabildi
diyeceğim şu ki her çocuk bir olamaz sakın o yapıyor bu yapamıyor deme lütfen
soracağın bişey olursa bende yardıma hazırım her zaman özelden de burdan da yazabilirsin
selam kızlar
oooo Ayşe ve ceren planlar yapılıyor bakıyorum süper yaa:)a.s.
levestory yazdıklarının hepsii gece okudu yorum yapmaya fırsat bulamadım ama filiz benim söyleyceklerime tercüman olmuş aynen katılıyorum arkadaşım bırak düşe kalka büyüsün özgürlüğünü elinden alma
öğrenme konusuna gelince biliyorsun ben ilkokul öğretmeniyim az çok tanıyorum çocukları her çocuğun ilgi yetenek ve kapasitesi farklıdır öğretmeye çalışman güzel ama sakın onu sıkacak dereceye getirme bu işi
bak sana bişe anlatacağım bir öğrencim vardı 1. sınıfları okuturken 6 yaşında yazdırmışlar biraz baktım durumuna yapamayınca ailesiyle konuştum alın diye almadılar bende mecbur sınıfta bırakmak zorunda kaldım
çocuk 1. sınıfın sonlarına doğru ancak kalem tutmaya başlayabildi kasları ancak izin verdi ve ertesi sene ilk okumaya gecen öğrencilerdendi
sonraki okuttuğum 1. sınıfta yine 6 yaşında bir çocuğum vardı o yapabildi
diyeceğim şu ki her çocuk bir olamaz sakın o yapıyor bu yapamıyor deme lütfen
soracağın bişey olursa bende yardıma hazırım her zaman özelden de burdan da yazabilirsin
canım işte burdan bir öğretmen arkadaşım var, onlarda kalacaz. ama sizinle istediğiniz yerde görüşebiliriz. eşimle konuşmadım ama eve de gelebiliriz,dışarda da olabilir. akrabamız yok kayseri'de. işte amaç gezmek olsun:) biraz da alışveriş işimiz var. oğluma oto koltuğu filan alacam.
bebek arabasını filan yanımda getirmeyi düşünüyorum oğlumun, o da çok büyük. sanırım seninkiyle aynıydı, chicco'nun travel sistem. bide işte yanımızda getireceğimiz arkadaşımız da olacak,bir arabaya sığamayabiliriz. sen bi zahmet araba kiralama işini bir sor, sizde uygun olursanız 2 araba olur beraber gezebiliriz.kaydirigubbakcemile5 zaten cumartesi akşama arabamız çıkar servisten.
ceren canım saolasın.. ayy bende bazen çok uykum olunca seline sesimi yükseltiyorum:)) oda bana yüksek tonla anne yaaaaaaa diyo işte o zaman sarılıpp ısıra ısıra seviyorum:))
ceren bendeee gelcem kayseriye banane kıskandımm:))) bazlama yemeye:))
canım saolasınn valla keşke accuk daha yakın olsaydın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?