KIZLAR YARINDAN İTİBAREN BU DİYETE BAŞLIYORUMzemuszemus
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...57218-karbonhidrat-diyeti-deneyimlerimiz.html
ya banu sorma benimde fatura işkemekten başım çatlıyor resmen kuzumuda ösledimmm ya...
cerencim kolay gelsin:))aslında az ve sık yemek ekmek şeker ve tuzdan uzak durup bol su içtinmi zayıfliyorsun canım.ben ekim 63 yada 64 civarıydım tam hatırlamıyorum en son ocak başlarında 54 oldum ve kaldım:)) inş.mayısa kadar kızımın d.gününe kadar 50 olucam:)
kızlar işlerim yoğundu biraz giremedim az kaldı mesaim bitsinde gideyim
KIZLAR YARINDAN İTİBAREN BU DİYETE BAŞLIYORUMzemuszemus
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...57218-karbonhidrat-diyeti-deneyimlerimiz.html
kız dur pazartesiyi bekle, biz gelip gidelim de öyle başlasırnaşık şey
özelden cevapladım canım.
selam kızlar,,,a.s.
nabersiniz görüşmeyeli?? Hiç greçmişe bakamadan yazıyorum,özledim valla sizleri oğluş gelmeden yazıyım dedim,Nerdemi?Öğlende babaannesiyle gitti daha gelmediler,özledim valla ama birsürü işimi hallettim bende,,Aynur ablada gitti şimdi sen çık dedim bende kızlara bakıyım,ben yokken o da ütü yapmış toz almış beraber DAğhanın küçülenlerini kaldırdık,bişeyler atıştırıp geldim..
Pazar eşim geldi çok şükür,iyi geçmiş toplantı,Funda Arar varmış kokteylde.. Camdan Kalp'i dinlerken duygulanmış beni çok özlediğinden ..:roflol: neyse geldiya çok şükür.Dünde pazar filan derken bakamadım bi türlü.Bugünde burdayım,
Aaaa az kalsın en önemli şeyi söylemeyi unutuyordum.Dün doktor kontrolumuz vardı,gittik Dağhan paşam 600 gram civarı eksik çıktı sinirlerim bozuldu,kiloya taktı bu da ,hareketlerine baksana dedim yürüyor DAğhan dedim inanamadı ..maşallah dedi,geçen ay vereceği ilacı yazmayı unutmyş küçük bi kağıda yazmıştım diyo,yok öyle bişey dedim,neyse yazdı bu ay başlayalım dedi,kan testi yaptırdık kanı normal çıktı çok şükür,ben üzülünce Anılda dediki yaa 500 -600 gram ne ki Ferda ne üzülüyosun sağlıklı olsun yeter dedi.bu arada Dağhan 8900 grm çıktı,9500 civarı olması gerkiyormuş.neyse bu arada bıngıldağı kapanmış,başka da bi sorunu yok tatlı yicek olmaz dedi,Bende geli,r gelmez kahvaltı maması hazırladım iki kaşık verdiği tozdan koydum tıkıştıra tıkıştıra yedirdim,hiç sevmediğim bişeydi ama ne yapim..Sonrada çorba,sonra meyve sonra yoğurt akşamda yemek filan hepsini tastamam yedirdim dün demekki biraz zorlamakda gerkiyomuş..Neyse 4günde dört doz kullanıyoruz o tozdan adı fantomalt..enerji yapıcak heralde üstünde öyle yazıyor.vitaminlere kan damlasına devam..boyuda 73 cm.İşte böyle kızlar..
Bu arada pekmez yediremeyenler,ben Dağhanın suluğuna bir tatalı kaşığı karıştırıyorum anlamıyor,zaten günde iki kere boşaltıyor,o yüzden iyi oldu sizde deneyebilirsiniz.
Dağhanım gelmek üzeredir çok özledim.Ben geçmişe bakıyım azcık öptüm hepinizi..
canim öncelikle cok cok gecmiş olsun..gercekten zor olaylar yasamissin..
ama bende eşinle ayni fikirdeyim..sonradan cok cekersin..senin cekmende mesele degil aslinda..yagmur cok mutsuz bir cocuk olur..
yakin cevremde (cokcok yakin hemde) 2 kişi var böyle..biri 60 yasinda biri 18..onlarda cocukluklarinda büyük hastaliklar gecirmişler..ailesi hatta tüm sülalesi tarafindan cok simartilmişlar..ve suan sürekli mutsuzlar..
farkindaysan biri 60 yasinda dedim..düşün 60 yasina gelmiş torunlari bile var ama hala hastalik hastasidir sürekli şikayettedir..hayatida son derece lüks oldugu halde gene şikayet edecegi bişey muhakkak vardir..
digeri ise 18 yasinda..okul sorunlari ders sorunlari bitmiyor..şimariklik had safhada..aileside bazen cok üzülüyor bu haline..ama elden gelen işi yok..cok zor bu saatten sonra degistirmek..en büyük kabahatleride anne terbiye etmeye calişirken baba tarafinin simartmasi..
bu gözlemlerimden yola cikip sana nacizane tavsiyem su :
cocugunu elbet cok seviyorsun..bunu ona tabiki göster..ama sevgi göstermekle şimartmak arasinda cok ince bir cizgi var..örnegin babasi ona bagiridigi zaman asla ama asla babasina kizma..cek odaya orda kiz..ama bunu cocugun fark etmesin..ki babasini kaale alsin..cocugunuda hemen öpüp oksamak yerine babasinin neden böyle davrandigini acikla..
annemin bir lafi vardir..cocugu terbiye etmek onu sevmemek degil tam tersi onu cok sevmektir der hep..sen bunlari onun iyiliği için yapicaksin..dogruyu yanlisi ayirt etmeyi ögrenecek..neler yapip neler yapamayacagini ögrenecek..en önemlisi nerde nasil davranilacagini ögrenecek..görevlerini yerine getirmeyi ögrenecek..
sen gene sev yeri geldiginde doyasiya şimart..ama sürekli olmaz bu..bu ona yapabilcegin en büyük kötülük olur..ileriki hayatinda yagmurun hayatina cok kişi girecek..ve emin ol ki kimse onu senin kadar şimartmayacak..hatta bununla kalmayacak kimisi onun kalbini kiracak..ama bu kirilma oranini azaltmak senin elinde..sen bukadar el bebek gül bebek büyütürsen cok daha fazla kirilir..
tirtil kelebek hikayesini bilirsin..sen kelebege yardim etmek için,zorlanmasin diye kozayi yirtarsin ama kelebek yeterince güclenmedigi için dişarida bir süre sonra dayanamaz ölür..cocuk yetiştirmekte boyle..ona yapacagin en büyük iyilik onu sevginle terbiye etmek..ben herzaman sevginin gösterilecegine degil hissedilecegine inanirim..
yagmur eminimki senin onu cok sevdigini bilecek herzaman..ama sen sevgini her iyi bişi yaptiginda,her kötü bişey yaptiginda,her görevini yaptiginda koşulsuz olarak verirsen,o an yerine getirebilcek her ama her istedigini yerine getirirsen ozaman nasil iyiyi kötüyü görevlerini ayirt edebilecek??
şimdi önlem aldin aldin..ilerisinde degistirmek cok zor..emin ol ki en büyük kötülüğüde kizina yapmiş olursun..sende cekersin..ama sen annesin kaldirirsin..ama onun için cok zor olur..her koşulda mutlu olabilcek cocuk yetiştirmek gerekir..
velhasil böyle :) diger sendrom hakkinda bi bilgim yok canim..ama bi uzmanla görüşmen gerekir diye düşünüyorum..biz ne desek boş o konuda..
Selamlar Kizlar,
Doruk uyanmak üzere, firsattan istifade edeyim bende.
Ya bu aralar ben cok stresliyim kizlar. Dorugun uyku düzeni cok kötülesti, gece cok uyaniyor ve sinirlerim öyle bozuk ki! Esime catip duruyorum her firsatta. O da hakediyor bazen. Dün söyle bir dolasip gelelim dedi, Doruk'da hava alir falan. Pek niyetim yoktu ama evde resmen kosturmaca yasiyoruz Dorugun pesinden, o stresten kurtuluruz hic degilse dedim. Aksamüzeriydi zaten, sen tut epeyce uzak bir yere götür bizi. Oyuncak magazasi varmista, belki degisik birseyler görürmüsüz. Eve dönüs haliyle cok uzadi, Doruk arabada gece uykusuna gecti emip. Getirip yatagina koyana kadar, arabayla ev arasindaki mesafede disarinin sogugundan etkilendi ve uyandi. Altinida degistireyim derken uykusu iyice acildi ve 4 saat onu uyatmaya calismakla gecti. Esim gece 03:00'de ise gidecegi icin, bir an önce uyumak istiyor ama ne mümkün. Off sabahin 06:00'sinda Doruk yine dikildi. Alismis ya o saatlerde kalkmaya, isterse gece 01:00'de uyusun, mutlaka kalkiyor ya o saatte cins. Simdi 2 saattir uyuyor ve acigini kapatiyor. Uykuya dalmasi cok zor artik kizlar ya, sizinkilerde öyle mi? Cok yorucu uykusu geldigi zamanlar...
Özlem'cigim, insallah sizde de yarar ise o yöntem. Hersey dert zaten, hic degilse birinden kurtulalim.
Nurten, bak sen su cadinin yaptigi ise. Insallah bozulmamistir laptopun.
Levestoriy, yazdiklarini pürdikkat okudum canim. Yasamini öncelikle cok zor ve cetin buldum. Yasin yanlisim yoksa, 22 olmali. Hele bu kadar genc bir yasta, onca sorun... Korkularini anliyorum ve bu korkularin disavurumuda senin kizina karsi asiri duyarlilik ve bazen takinti derecesinde sevgi göstermen. Ama olumlu birsey var: O da senin bu yanlislarinin bilincinde olman. Ihtiyacin olan, seni anlayacak ve yönlendirecek bir arkadas, bir uzman belki de. Tek basina üstesinden gelmen zor. Sana karsi cevrendekilerin yanlis yapiyorsun diye suclayici davranmalari, pek etkili olmuyor degil mi? Cünkü sende asiri korumaci Anne modelinin dogru olmadigini biliyorsun zaten ama baska türlü davranamiyorsun. Ben seninle deneyimlerimi, dostlugumu ve aklimin yettigince bilgimi paylasmaya hazirim. Buradan da yazisabiliriz, özeldende. Hatta ev telefonun varsa mesaj kutuma birakirsan, seni arayabilirimde.
Benim annemde senin gibi koruyucu bir melekti benim icin. Hala da öyledir. Bu öyle aci birsey ki! Insan yetiskinliginde kendini özürlü gibi hissediyor, kanat cirpip ucmak istiyorsun ama gücün yetmiyor ucmaya. Birak cocugun tökezlesin, düssün, cani yansin. Sende otur agla onun icin, yiprat kendini. Ama calma onun özgürlügünü. Hayatin icine saliver, seyret bir köseden. Bak nasil kendi deneyimleriyle, kendi yolunu cizecek. Müdahale etmen gerekecek yerler süphesiz olacak. Ama birak, üsüdügünde kendisi isinmayi ögrensin, cani yandiginda ilacini kendisi bulsun. Yazacaklarim bitmedi aslinda ama cikmaliyim.
Esim geldi, sonra yine yazmaya calisacagim. Öptüm hepinizi ve kuzularinizi kizlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?