Herkese günaydın kızlar..
Günümüz güzel geçsin,
bebişler uslu dursun,
mamalarının hepsini bitirsin
Kızlar akşam Yusuf Kayra elinde şişeyle oynuyordu hiç sivri bir yeride yok baktım dişi kanamış,
üst dişleri kabarmış, hafif bir kandı ama sizde oldumu çıkarken kanadımı ,çok korktum ben
GUNAYDIN KIZLARRRR
bı kac gundur yazamadım
cerenle ayse bulusyolarmıss helal valla sıze bız şurda ıkı adımlık yerdeyıs bı toparlanamadık inş.guzel zaman gecırırsınızz
banu sıkma canını her işyerınde var o komplekslılerrden ınsan acıyo ama önüne gecemıyosun malesef
tulaycım gunaydın canım bencede bahar gıbısı yok nasıl ısınmaya basladımı antalya?
pınarcım defnoşta parktan cıkmak ıstemeyenlerden olmus benımkıde aynı allahtan evın dıbındede park ınıp 5dk sallıyorum hava guzelken.
ev için aldım bende salıncak ama parktakı kadar sevmıyor hemen sıkılıyor
ferdacım gozun aydın esın dönmüş daghanıda bukadar takma kafana onemlı olan kılosu degıl saglıklı demesı bence daha onemlı
buara monotona bagladık yınee iş ev arasında
duru artık anne dıyo hemde nasıl sevımlı oluyo anlatamam hayatımda duydugum en guzel cagrı bu olsa gerekopuyorumnanaktanbabası bıraz kıskanıyo ama oh olsun hep onamı benzıcek baba dıcek azıcıkta anneye demı amakaydirigubbakcemile3
duru artık kendı kendıne oynamıyo sureklı yanında bırı onunla ılgılensın ıstıyo ıstedıgı olmayıncada numaradan aglamayı ogrenmıs dun aksam baktıkkı olmuyo bole döktüm oyuncaklarını onune yanlız oynamaya alıssın dıye bakalım bı ıkı aglar alısır ınsallah
haa buarada araba koltugumuzu taktık hafta sonu rahat rahat gıttık adapazarına kuzumda sevdı sankı bazen sıkılıp agladı ama uyudugunda falan rahat ettı onceden kucagımda ıkı buklum uyuyodu artık kızımla basbasa gezmeye gıtmek ıstıyorum mecbur alısacakk resmını cektım ama yukleyemedım hala
neyse bıraz iş yapayım gelırım yıneeaklinialirimsmile
günaydın herkese kızlar sabah biraz işim vardı giremedim.herkes iyi umarım
banu,tülay,gülhan,incihan hepinize günaydınnnnnnnn
gülşahcım sağol canım bi aksilik çıkmazsa buluşcaz valla.
ohhhhhhh buluşamayanlar çatlayınnn ayoll
tülaycım inşallah canım yazın geldıgımde gezıdırırsın artık selınlee:)
kızlar dogum gunlerı yaklastı kuzuların neler dusunuyosunuzz ben dısarıda bı yerde yapmak ıstıyorum ama karar vermedım hala :bbo:
buarada kızıma dogum gunu hedıyesınede karar verdım havalarda ısınıyo cok sevecek duru sositososito
gülşahcımm hoşgeldin.evet canım ısnmaya başladı valla ben t shırt kısa tayt giymeye başladım bile. haftasonuu gel hava dahada sıcak olucak diyorlar h.sonu keyfi yaparız.:)))
canım aynen çocuklar parkı ayrı bir seviyor.ablamda slaıncak almış seline ama 5 dk.sıkıldı salıncak anlıcan annemlerin depoyu boyladı( ha
günaydın ceren canım berke nasıl? off çok kıskandıkk banuuuuuuuuuuuuuuuuuu hadii haftasonu buluşalımmm çok kıskandımm:))
kızlar dogum gunlerı yaklastı kuzuların neler dusunuyosunuzz ben dısarıda bı yerde yapmak ıstıyorum ama karar vermedım hala :bbo:
buarada kızıma dogum gunu hedıyesınede karar verdım havalarda ısınıyo cok sevecek duru sositososito
cerennnnnnnnncimmmmm bizde bu hafta sonu buluşuyoruz tülaycımla:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
canım sanada günaysın umarım hepimiz için güzel birgün olur
inciler geliyor demekki tatlım yok bizde olmadı
tatlım merhaba nasılsın bizde tülaycımla buluşuyoruz bu hafta:)) inşallah valla öyle ben haksızlığı hiç sevmiyorum ama işyerinde çok var böyle insanlar
maşallahh duruya anne diyen dillerini yesinler
kısss ceren naber fıstığımmmmmmmmmmm
valla bende düşünüyorum duruya ne alsam diye tatlım
cerencimmm bitanem yerleşemedim tatlım bugün boya yapılacak akşama biterse yerleşiriz tatlım sobayı kaldırdık dün havalar ısısndı artık
günaydın kızlar doğum günü hediyelerinede karar verilmiş süper walla hadi bakalım hayırlısı olsun ben daha diş buğdayı yapçam oğluşum bi iyileşsinde
tülaycım büyük ihtimalle biter işler ben mobilyalar haftasonuna kalır diyordum ama eşim bana süpriz yapıp mobilyaları erken gönderdi:))) büyük ihtimalle geliriz sizi çok özledim havalarda güzel artık selinle duru ve yağmuru bol bol gezdiririz seninle tatlımmmm
canımm sevindim valla.. ya zaten evin tertemiz derli toplu biter çabucak:)bizde sizi özledikk .sen haber edersin bana yinede.mart çıksın h.sonları çıkarız bol bol canım.a.s.
cerencim tatlım biz tek odanını boyasını yapıyoruz diğerleri tertemiz duvar kağıdı ile kaplı sorun olmaz tek oda olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?