2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar bugun kızımı doktor götürmüştük sabah diş cıkarıyor boğazına inmişti tabiki bogazı kızarmıs ve kulagıda antibiyotik tedavisi verdi birde kan tahlili yapılmıstı şimdi sonucu cıktı coksükür kan sayısı falan iyiymis cok haraketli oldugu için kilo almıyormus neyseki bişi yokmus içim rahatladı

GÖZÜNAYDIN CANIM.NEYSEKı KAN SAYIMI ıYı ÇIKMIŞ. BU ARADA ÇOK ÇOK GEÇMıŞ OLSUN. SIK SIK BERKEDE DE OLUR CANIM BOĞAZ AĞRISI GRıP.OLUYOR ÇOCUKLAR DA ...
KıME GıDıYORSUN DOKTORA ?

OHH BE KAYSERıDEN BıRı DAHA ÇIKTI SONUNDA ŞU MAYIS ANNELERıNDE...alkisalkisalkis

Son düzenleme:
GÖZÜNAYDIN CANIM. KİME GİDİYORSUN DOKTORA ?

OHH BE KAYSERİDEN BİRİ ÇIKTI SONUNDA ŞU MAYIS ANNELERİNDE...alkisalkisalkis
tesekkürler canım
avrupa hastanesinde mustafa argun gercekten cok ilgili ve iyi bi doktor ben biraz pimpirikli bi anneyim beni bile sakinlestiriyor adamcagız ve her nezaman ararsam arayım birkere bile bişi demedi
sen kime götürüyorsun

BENDE GÜNEŞ HASTANESİNDE ERCAN GENÇ VAR ONA GİDİYORUZ ÇOK MEMNUNUM. DAHA ÖNCEDEN ÖZEL ERCİYESTE DOĞUM YAPTIM ORDA ORKUN BEY VARDI DUYDUYSAN ŞİMDİ SEVGİYE GEÇMİŞ. O BAKIYORDU BİR ARA BERKE HASTALANDI ODA BAKMADI SIRA VAR FİLAN DEDİ SONRA ÇOCUK İSHALDİ ZATEN BİRDE ANTİBİYOTİK VERDİ TAHLİL YAPMADAN MEĞER ÇOCUK ROTAVİRÜS OLMUŞ ÜZERİNEDE ANTİBİYOTİK İÇİNCE MAHVOLDU ÇOCUĞUM 2 GÜN HASTANEDE YATTIK.SERUMLAR FİLAN. İŞTE O SIRADA BİZİM İŞYERİ DR UMUZ VAR O ERCAN BEYİ TAVSİYE ETTİ SAĞOLSUN ÇOCUĞU O KURTARDI.ŞİMDİ ONA DEVAM CANIM....:lepi:

ayyy cok gecmiş olsun öyle ilgisiz doktorlardan nefret ederim yaaa neyseki suanda iyi doktorlara gidiyoruz dimi amazemuszemus

merhaba kızlar!
benim cadı uyurken sizlere bakayım dedim. off bitürlü giremiyorum. herkesler iyidir inşallah.
Ders çalşmam lazım kızlar. AÖ sınavları var. Eşime inat geçmem lazım. Kalırsam acayip dalga geçer benle. geçen sene de tam doğumdan sonraki gün sınavl vardı. Özgü bir hafta geç gelerek acayip kazık attı zaten. Sana demiştim Özgü'yle geçemezsin neyine gerek ikinci bir okul diyerek başlar artık.
ben kaçar kızlar. ay sıkıntılar bitsede şöyle gönül rahatlığıyla girebilsem. Sizlerin sohbetinize daha çok katılabilsem. hep son biriki sayfa okuyup kaçıyorum.

Sanada merhaba canım. kolay gelsin bencede çalış ki eşine mahcup olma ..
iyiçalışmalar

kızlar ben bi kızmı uyutayımda geleyim

tamam canım bekliyoruz..

BıRAZ ÖNCE ARKADAŞIM ARADI GEÇENLERDE NıŞANI OLMUŞTU. AKŞAM BıZE GELECEKLERMıŞ. EVE GıDıNCE BıRŞEY YAPAMAM FIRSAT YOK EŞıMı ARAYIMDA GELıRKEN HAZIR BıRŞEYLER ALSIN BARı zemuszemus ..

beceriksize bak sen eli ayağına dolaşmış adamın klava:

Sorma canım ya bide başında da beklemedim he rahatsız olmasın diye. Salonda durdum hep kafamçokkarıştı

kızlar biraz işim var geliyorum birazdan.hepinize kolay gelsin arkadaşlaropuyorumnanaktan

Kolay gelsin canım a.s.

Ohhh afiyet olsun kuzuna a.s. Ya sorma benimkide öyle hep paçamda kafamçokkarıştı

Benım kİ emeklemİyorrrr (
elİnden tutup yÜrÜtcekmİŞİmmm :)

İşin ne yürüt dur kaydirigubbakcemile3

ilahi pınar bu adamda bir uğursuzluk var valla. ama güldüm inanki..kaydirigubbakcemile3

Kendide öyle diyor şapşal kaydirigubbakcemile3

Hadi gözün aydın canım a.s.

Çalış canım ya bende kaç senedir çalışmadım geçemedim o yüzden. Eşim dalga geçiyor. Bu sene dondurdum. Seneye rahat rahat çalışacağım inşallah a.s.

Nurran evetya bende doreden tava .kavanoz ,sÜzgeÇ falan aldım sÜper ya mutfak malzemelerı Çok gÜzel ..

Ben geldümmmm a.s.

Neyse şaşkın servis elemanı fritözümü tamir etti ve gitti. Mikrodalgamda hallollu çok şükür hihoyyyt

O arada ütülerimi hallettim. Yerlerine yerleştirdim alkisalkisalkis

Annemde gitti 1,5 saat önce. Bizde Defdoş'umla oynadık. Birlikte cornflakes yedik kaydirigubbakcemile3 Bayılıyor bu cadı küçük parçalar halinde sütlü cornflakes yemeye ya kaydirigubbakcemile3

Şimdi de emzirdim, salıncağında 2 salladım uyudu kuzum. Yere indirdim tabi hemen. Öğlen 1,5 saat uyumuştu. 1 saat daha uyursa iyi olur bende dinlenmiş olurum a.s. İnsan yemeğini de erkenden yapınca iyi oluyor ya. Hergün böyle 1 saat uyusa hemen hallederim yemeğimi ama nerdeeee sempatiksalakcinni

Defdoş'u dışarı çıkaracaktım aslında ama yağmur yağdı. Bayağı da serin hava. Dün zaten parkta yüzü falan buz gibi olmuştu. Hasta etmeyeyim çocuğu. Yarın sabahtan anneme gideceğm büyük ihtimalle. Abimin görüş günü. Dayısına götüreceğim kuzumu inşallah hihoyyyt

kızlar çok kalamayacağım hipotiroit ve insülin direnci bozukluğu ve karaciğerde yağlanma varmış
ilaçlarımı aldım listemi aldım bakalım 10 günde ne vereceğim öptümmm aksmaa geleceğim

Kızlar selam

Canım cok sıkıldı.Borayı hava guzel dıye parka götürdüm.Ordayken doktorunu arıyayım dedım hemen yan apartman uygunsa aylık kontrolunu yaptırayım.Neyse gel bakalım dedı.Allaha sukur boy,kılo cok guzel.11200 klo 77 boy olmuş.Hareketlerını fılan cok beğendi.Ama su testıs kontrolunde yıne bulamadı.Yanı kıloyla ılgılı olabılır dedıştı gecen bu ay ise buyuk ıhtımalle utangac testıs var dıyor.1 yasında amelıyat yapmalıymısız.Ama hem cerrah hemde kendısı bu cocuğu hep muayne ettıler nasıl oldu kı yaa.Sonradan olan bırsey dedı.Önumuzdekı ay tekrar bakıcak ama sanırım amelıyatlık.Bilseydım sunnet yaptırmazdım cocuğa 2 kere ayrı stres.Amelıyat,hastane ,doktor sıkıldım ıste.Soluğu burda aldım.
Sünnet yapan cerrahı aradım ulaşamadım.1 ay beklemıycem bu hafta bıkerede o görsün bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…