masallah bebegine canım benim kızımda daha 8700 cok kücük ama cok hareketli diye doktor normal ama 9 kiloyu gecse daha iyi olurdu dedi aslında yemeside iyide ama cok haraketli atom karınca gibi:sm_cool:Kızlar selam
Canım cok sıkıldı.Borayı hava guzel dıye parka götürdüm.Ordayken doktorunu arıyayım dedım hemen yan apartman uygunsa aylık kontrolunu yaptırayım.Neyse gel bakalım dedı.Allaha sukur boy,kılo cok guzel.11200 klo 77 boy olmuş.Hareketlerını fılan cok beğendi.Ama su testıs kontrolunde yıne bulamadı.Yanı kıloyla ılgılı olabılır dedıştı gecen bu ay ise buyuk ıhtımalle utangac testıs var dıyor.1 yasında amelıyat yapmalıymısız.Ama hem cerrah hemde kendısı bu cocuğu hep muayne ettıler nasıl oldu kı yaa.Sonradan olan bırsey dedı.Önumuzdekı ay tekrar bakıcak ama sanırım amelıyatlık.Bilseydım sunnet yaptırmazdım cocuğa 2 kere ayrı stres.Amelıyat,hastane ,doktor sıkıldım ıste.Soluğu burda aldım.
Sünnet yapan cerrahı aradım ulaşamadım.1 ay beklemıycem bu hafta bıkerede o görsün bakalım.
ayy kızlar eşim sürpriz yapmış hamilelğimden bu yana bütün resimleri ogüne ait tek tek web sitesi gibi hazırlamaış bana göndermiş:)) ayy çok duygulandım ya kuzucum minicik bişeymiş:)
Ben geldümmmm a.s.
Neyse şaşkın servis elemanı fritözümü tamir etti ve gitti. Mikrodalgamda hallollu çok şükür hihoyyyt
O arada ütülerimi hallettim. Yerlerine yerleştirdim alkisalkisalkis
Annemde gitti 1,5 saat önce. Bizde Defdoş'umla oynadık. Birlikte cornflakes yedik kaydirigubbakcemile3 Bayılıyor bu cadı küçük parçalar halinde sütlü cornflakes yemeye ya kaydirigubbakcemile3
Şimdi de emzirdim, salıncağında 2 salladım uyudu kuzum. Yere indirdim tabi hemen. Öğlen 1,5 saat uyumuştu. 1 saat daha uyursa iyi olur bende dinlenmiş olurum a.s. İnsan yemeğini de erkenden yapınca iyi oluyor ya. Hergün böyle 1 saat uyusa hemen hallederim yemeğimi ama nerdeeee sempatiksalakcinni
Defdoş'u dışarı çıkaracaktım aslında ama yağmur yağdı. Bayağı da serin hava. Dün zaten parkta yüzü falan buz gibi olmuştu. Hasta etmeyeyim çocuğu. Yarın sabahtan anneme gideceğm büyük ihtimalle. Abimin görüş günü. Dayısına götüreceğim kuzumu inşallah hihoyyyt
kızlar çok kalamayacağım hipotiroit ve insülin direnci bozukluğu ve karaciğerde yağlanma varmış
ilaçlarımı aldım listemi aldım bakalım 10 günde ne vereceğim öptümmm aksmaa geleceğim
Kızlar selam
Canım cok sıkıldı.Borayı hava guzel dıye parka götürdüm.Ordayken doktorunu arıyayım dedım hemen yan apartman uygunsa aylık kontrolunu yaptırayım.Neyse gel bakalım dedı.Allaha sukur boy,kılo cok guzel.11200 klo 77 boy olmuş.Hareketlerını fılan cok beğendi.Ama su testıs kontrolunde yıne bulamadı.Yanı kıloyla ılgılı olabılır dedıştı gecen bu ay ise buyuk ıhtımalle utangac testıs var dıyor.1 yasında amelıyat yapmalıymısız.Ama hem cerrah hemde kendısı bu cocuğu hep muayne ettıler nasıl oldu kı yaa.Sonradan olan bırsey dedı.Önumuzdekı ay tekrar bakıcak ama sanırım amelıyatlık.Bilseydım sunnet yaptırmazdım cocuğa 2 kere ayrı stres.Amelıyat,hastane ,doktor sıkıldım ıste.Soluğu burda aldım.
Sünnet yapan cerrahı aradım ulaşamadım.1 ay beklemıycem bu hafta bıkerede o görsün bakalım.
BİRAZ ÖNCE ARKADAŞIM ARADI GEÇENLERDE NİŞANI OLMUŞTU. AKŞAM BİZE GELECEKLERMİŞ. EVE GİDİNCE BİRŞEY YAPAMAM FIRSAT YOK EŞİMİ ARAYIMDA GELİRKEN HAZIR BİRŞEYLER ALSIN BARİ zemuszemus ..
ayy hadi hallolmuş pınarcım.abicinde inşallah çıkar canım biran önce.
kızlar çok kalamayacağım hipotiroit ve insülin direnci bozukluğu ve karaciğerde yağlanma varmış
ilaçlarımı aldım listemi aldım bakalım 10 günde ne vereceğim öptümmm aksmaa geleceğim
Kızlar selam
slm kzılar nasılsınız?
sabah bi baktım tam okuaymadım zeynep çok mızmız bugün hiç fırsat vermiyo uyku sayısı da 1 e düştü hiç uyumuyı nerdeyse
mahvediyo valla beni 2 gündür dünde misafirlerim vardı
yarın dr.a randevu alacaktım zeynep telefonumu ağzına sokmuş açılmıyo inş alabilirim bakalım
okuyamıyorum hiç bişey kusura bakmayın inş fırsat bulunca artık
Allahtan dünden yemeğim vardı yoksa aç kalacaktık
iyi akşamalr ben çıkayım görürüşüz
selam güzeller annler ve melekleri a.s.
dünden beri giremedim, döktürmüşsünüz maşallah.
kızım uyurken bi bakayım dedim ama hepsini okumam imkansız galiba.
aramıza yeni katılanlar olmuş. hoşgeldiniz kızlar a.s.
bahar geldi ya biz kızımla iyice gezenti olup çıktık.
dün alışverişe çıktık. çok güzel ciciler aldım kuzuma. kendime de
ayakkabı aldım.
bugünde sabahtan bütün işlerimi, yemeğimi yapıp kızımı parka götürdüm.
biraz oynadık,sallandık hava serinleyince eve geldik. yatağına koyar koymaz uyudu yavrum.
sizler nasılsınız bacılar kuzularınızda iyidir inşallah.
ayy kızlar eşim sürpriz yapmış hamilelğimden bu yana bütün resimleri ogüne ait tek tek web sitesi gibi hazırlamaış bana göndermiş:)) ayy çok duygulandım ya kuzucum minicik bişeymiş:)
AY CANIM GÖTÜR GÖTÜR GÖRSÜN DAYISI. CANIM ABİN EN KISA ZAMANDA ÇIKAR İNŞALLAH ADALET YERİNİ BULURDA :lepi:
pınarcımm ben huggies kullanıyorum inan mennunum.ultra primada ben hep aynı şeyi yaşadım. hiçbir şikayetim yok tek şey biraz kalın primaya göre ama sızdırmıyor.daha önce habire çıkıp duruyordu.
ya kızlar size bişey sorucaktım unuttum hep. Defdef'ed oğduğundan beri prima kullanıyorum ben. Ama hangi boyunu alırsam alayım kaka yapınca hep yandan badisine sızıyor. Yapar yapmaz da değiştiririm halbuki. öyle uzun süre asla bekletmem. Bi arkadaşım huggies'i tavsiye etti. Kullananınız var mı ya :uhm: şimdi değiştirince pişik olur diye de korkuyorum ne yapsam :uhm: Bezi bitti eşim bu akşam alıcak acaba huggies'mi aldırsam :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?