2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

masallah bebegine canım benim kızımda daha 8700 cok kücük ama cok hareketli diye doktor normal ama 9 kiloyu gecse daha iyi olurdu dedi aslında yemeside iyide ama cok haraketli atom karınca gibi:sm_cool:

slm kzılar nasılsınız?
sabah bi baktım tam okuaymadım zeynep çok mızmız bugün hiç fırsat vermiyo uyku sayısı da 1 e düştü hiç uyumuyı nerdeyse
mahvediyo valla beni 2 gündür dünde misafirlerim vardı
yarın dr.a randevu alacaktım zeynep telefonumu ağzına sokmuş açılmıyo inş alabilirim bakalım
okuyamıyorum hiç bişey kusura bakmayın inş fırsat bulunca artık
Allahtan dünden yemeğim vardı yoksa aç kalacaktık
iyi akşamalr ben çıkayım görürüşüz

selam güzeller annler ve melekleri a.s.

dünden beri giremedim, döktürmüşsünüz maşallah.
kızım uyurken bi bakayım dedim ama hepsini okumam imkansız galiba.
aramıza yeni katılanlar olmuş. hoşgeldiniz kızlar a.s.

bahar geldi ya biz kızımla iyice gezenti olup çıktık.
dün alışverişe çıktık. çok güzel ciciler aldım kuzuma. kendime de
ayakkabı aldım.

bugünde sabahtan bütün işlerimi, yemeğimi yapıp kızımı parka götürdüm.
biraz oynadık,sallandık hava serinleyince eve geldik. yatağına koyar koymaz uyudu yavrum.

sizler nasılsınız bacılar kuzularınızda iyidir inşallah.

ayy kızlar eşim sürpriz yapmış hamilelğimden bu yana bütün resimleri ogüne ait tek tek web sitesi gibi hazırlamaış bana göndermiş:)) ayy çok duygulandım ya kuzucum minicik bişeymiş:)

ayy kızlar eşim sürpriz yapmış hamilelğimden bu yana bütün resimleri ogüne ait tek tek web sitesi gibi hazırlamaış bana göndermiş:)) ayy çok duygulandım ya kuzucum minicik bişeymiş:)

ohhh masallah ne romantik esin var nazar degmesin

AY CANIM GÖTÜR GÖTÜR GÖRSÜN DAYISI. CANIM ABİN EN KISA ZAMANDA ÇIKAR İNŞALLAH ADALET YERİNİ BULURDA :lepi:

kızlar çok kalamayacağım hipotiroit ve insülin direnci bozukluğu ve karaciğerde yağlanma varmış
ilaçlarımı aldım listemi aldım bakalım 10 günde ne vereceğim öptümmm aksmaa geleceğim

BİRSEN KIZ BUNLAR NE BÖLE NELER ÇIKMIŞ SENDE. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM...

AY GÜLHAN GÖRÜYORMUSUN CANIM ANLAMADIM Kİ BEN NASIL SONRADAN OLMUŞ CERRAH TA BAKTI DİYORSUN..DEMEKKİ SONRADAN ERKEK ÇOCUKLARDA GÖRÜLEN BİRŞEYMİŞ..:uhm:

BİRDE SEN SÜNNET ETTİRDİNMİ BEN BİLMİYORDUM OKUYUNCA ŞAŞIRDIM :1shok:

BİRAZ ÖNCE ARKADAŞIM ARADI GEÇENLERDE NİŞANI OLMUŞTU. AKŞAM BİZE GELECEKLERMİŞ. EVE GİDİNCE BİRŞEY YAPAMAM FIRSAT YOK EŞİMİ ARAYIMDA GELİRKEN HAZIR BİRŞEYLER ALSIN BARİ zemuszemus ..

Hadi kolay gelsin canım a.s.

ayy hadi hallolmuş pınarcım.abicinde inşallah çıkar canım biran önce.

Sağolasın canım ya inşallah a.s.

kızlar çok kalamayacağım hipotiroit ve insülin direnci bozukluğu ve karaciğerde yağlanma varmış
ilaçlarımı aldım listemi aldım bakalım 10 günde ne vereceğim öptümmm aksmaa geleceğim

Ay canım benim hadi bakalım arkandayız başarıcaksın bu işi a.s.

Canım benim öncelikle kilosu ve boyu için maşallah kuzuma ama diğer olay canımı sıktı :çok üzgünüm: O kadar muayene oldu nasıl anlaşılmadı bu durum ya klava: Sen ihmal etme git cerraha da bi git bakalım tatlım. Yazık kuzuma ya 2.kere ameliyat olacak. Ama olsun yinede sıkma canını. Allah beterinden korusun buda basit bişey neticede. Allah dermensız dert vermesin bacım a.s.

Hoşgeldin canım a.s. Bak zilli Zeynep'e neler becermiş :bbo:

Güzel günlerde kullanın cicilerinizi tatlım a.s. Hava almış uyur tabi annesi a.s.

Ne güzel bi jest canım a.s.

kızlar ben gidiyorum yemek hazlayım kızım uyuyorken hadi öptüm

Bi çırpıda evimin yerlerini sildim. Sonra kuzum uyandı. Aldım hemen benim yatağın üzerinde emzirdim uyudu tekrar. Şimdi kaldırsam yerine yatırsam uyanır. Düşer diye de korkuyorum. Gideyim yanına uzanayım bende işimi garantiye alayım kızlar. Öptüm sizi a.s.

AY CANIM NE MUTLU SANA ALLAH MUTLULUĞUNUZU BOZMASIN...:Saruboceq:

gulhan sıkma canını allah daha buyuk dert vermesın allahtan kucukte anlamıyo bu cerrahı operasyonları kıyamam paşayaa bakalım baska doktor ne dıcek genelde bırbırlerını begenmezler ya belkı gerek yok derrr beklıyorum hayırlı haberlerını

tulayyy cok guzel dusunmus esınnn gecmıse yolculuk guzel oluyoo

Ya kızlar size bişey sorucaktım unuttum hep. Defdef'ed oğduğundan beri Prima kullanıyorum ben. Ama hangi boyunu alırsam alayım kaka yapınca hep yandan badisine sızıyor. Yapar yapmaz da değiştiririm halbuki. Öyle uzun süre asla bekletmem. Bi arkadaşım Huggies'i tavsiye etti. Kullananınız var mı ya :uhm: Şimdi değiştirince pişik olur diye de korkuyorum ne yapsam :uhm: Bezi bitti eşim bu akşam alıcak acaba Huggies'mi aldırsam :uhm:

gülhan cım dur hemen panik yapma belki öbür dr farklı bişey söyler gerek kalmaz..

pınarcımm ben huggies kullanıyorum inan mennunum.ultra primada ben hep aynı şeyi yaşadım. hiçbir şikayetim yok tek şey biraz kalın primaya göre ama sızdırmıyor.daha önce habire çıkıp duruyordu.

Sağolasın canım ya bıktım valla her kakadan sonra badileri leke çözücüye basmaktan. Bide çıkmıyor lanet leke. Eşime söyledim şimdi. İnşallah bizim şu Carrefour'da vardır da alır a.s.

pınar canım bende doğduğundan beri hep prima kullandım. Arada 5m migrosta daha önceden yani indirimdeyken huggies almıştım.primadan hiçbir farkı yok. Sadece tülayın dediği gibi biraz kalın. Ben de de aynı sorun var berke çiş yapar bacaklarından sızar sırtına çıkar inanki ve ben takip ederim ıkınmasını aman çocuk beklemesin çişli çişli diye. Hemde çıkıyor diye işte. Ama ne bilim ben hiç değiştirmedim dediğim gibi arada sırada aldım. şimdiye kadar belki 3-4 paket almışımdır.sen dene bakalım eğer sızmazsa sende bana da söyle bende huggies alıyım bundan sonra kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Evet pınarcım zor oluyor o lekeler bıde belıne kadar ÇıktıĞı zamanalrda daha zor oluyor.ınŞallah mennun kalırsın.

Kızlar eŞım almaya gelıyor kaÇayım ben eve gıdıp yemek yapıcam ama herŞeyden Önce kuzumu alayım Çok ÖzlÜyorum onuya hava gÜzel bıde banyo yaptırayım bugÜn ona:) ıyı akŞamlar hepınıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…