2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

oyy ben geldimmm ...
sabahtan beri buralardayımm ama bi turlu yazmaya fırsat bulamadım yaa ...doğum günü resimlerini face ye attım...

tubacım gule gule kullansın kuzum ...
hadi bakalım sende zor olan kısmını atlattın..nice mutlu yıllar gecirir inşAllah kuzum..

gülhancım bora nasıl oldu umarım daha iyidir..

cerencim mrb cnm Allah kolaylık versin sanada ...

filizcim parfum sormuştun ben CHANEL Coco Mademoiselle severek kullanıyorum çok güzel kokuyor tavsiye ederim...

birsencim bende senin cocuklarda alerjik bi durum oldugunu düşünüyorum cnm yaa bu kadar üst üste hastalanmaları üşütme yada mikrobik olamaz sanırım...

banucum kızlar nasıl??

tulaycım aysuncum sizlerede selam öpüyoruz cokka.s.a.s.a.s.

Selamlar Kizlar,

Basim catliyor agridan, az önce asprin erittim bir tane insallah faydasi olur. Sabahtan mutfak ve ütü isimi bitirdim, 2 posta camasir yikadim astim, alis-verise gittik ve kendimi cok yorgun hissediyorum. En büyük yorgunluguda Doruga kahvaltisini verirken yasiyorum ama. Bir kasik verene kadar sebekligin her versiyonunu yasiyorum. Bünyem kaldirmiyor artik. Esimde bana acimis heralde, sirt masaj aleti almis haftasonu. Acayip rahatlatiyor ve gerginligimi aliyor, minnettarim kendisine...

Doruk henüz uyanmadan corbasini son kivamanina getireyim. Yemezde yine, ben yine de yapayim. Öptüm hepinizi kizlar, iyi bir hafta gecirmeniz dilegiyle...

Sagol canim, bende seviyorum o kokuyu. Bir ara kullanmistim, biraz tuzlu ama cidden iyi. Not ettim onuda, haftasonu artik son kararimi verecegim. Bu arada Gazel harika olmus dogum gününde, elbisesini cok begendim. Tekrardan kutlu olsun yeni yasi kuzumun, hep gülsün o güzel yüzü...

hülyacım iyiyim bitanem kızlarda iyi sen nasılsın meleğin nasıl

regl oldum acayip midem bulanıyor anlatamam

filizcim bende armani she ve narsico rodrıguez kullanıyorum ikisinden hiç vazgeçmedim

canım bende senin adına sevindim kızlarımda iyi çok şükür:) sen nasılsın bebişin nasıl

tubişim nasılsın tatlımmmmmmmopuyorumnanaktan

cnm su vermek de yok çünkü bu seferde ona alışıp onun için kalkıyorlarmış,bizde ilk bir iki gece verdik ama şimdi bıraktık..bilgin olsun,

geçmiş olsun cnm ,umarım doruk yer çorbasını..

Bende evimi süpürdüm ama Dağhanla çok komikti yaa,görseydiniz gülmekten kırılırdınız,nasıl çığlıklar atıyor hem korkuyor hem istiyor makineyi,toz aldım ama silemedim çünkü bana vermiyor viledayı,neyse çorbasını yedirip uyuttum şimdi kalan işlerimi hallediyim,yemeğimide yapmıştım,yerleri silip banyoyu halledicem,
Maşallah oğlum bugünlerde iyi kızlar artık eskisi gibi üzmüyor beni,uslandı sanki biraz,yemeside iyi çok şükür...

Bende evimi süpürdüm ama Dağhanla çok komikti yaa,görseydiniz gülmekten kırılırdınız,nasıl çığlıklar atıyor hem korkuyor hem istiyor makineyi,toz aldım ama silemedim çünkü bana vermiyor viledayı,neyse çorbasını yedirip uyuttum şimdi kalan işlerimi hallediyim,yemeğimide yapmıştım,yerleri silip banyoyu halledicem,
Maşallah oğlum bugünlerde iyi kızlar artık eskisi gibi üzmüyor beni,uslandı sanki biraz,yemeside iyi çok şükür...

hülyacım iyiyim bitanem kızlarda iyi sen nasılsın meleğin nasıl

regl oldum acayip midem bulanıyor anlatamam

filizcim bende armani she ve narsico rodrıguez kullanıyorum ikisinden hiç vazgeçmedim

Bakayim onlara da canim. Sagol bilgi icin...

cnm su vermek de yok çünkü bu seferde ona alışıp onun için kalkıyorlarmış,bizde ilk bir iki gece verdik ama şimdi bıraktık..bilgin olsun,

geçmiş olsun cnm ,umarım doruk yer çorbasını..

Bir kere veriyorum canim ben. Gece boyu susar diye düsünüyorum cünkü. 9-10 saat civari sürüyor cünkü Dorugun gece uykusu. Birde bilgi ben gecen gece odayi epeyce serinlettim ve Doruga yakin yerlere nane yagi damlattim suyun icine. Uyku tulumunuda giydirmedim, daha rahat yatti gece boyu 1 kez uyandi ve emip geri uyudu. Öyle sevindim ki anlatamam. Ama dün gece yine cok uyandi, babasi cok üsüyor geceleri kaloriferleri acmis yatarken.

Tahtaya vur 3 kere canim, nazar degmesin boncuguma.

Doruk uyaninca corbasini icirecegim, bu arada ne yapacagima karar veremedigim icin hala yemegimi yapmadim. Kendime göre Cin pilavi yaptim gerci ama esim sulu yemekte ister, karnibahari gecen yapmistim, bu sefer de cok gelir diye karar veremedim. Ama bu seferde zeytinyaglisini yaparim, yer heralde.:kedi:

Az önce arkadasimla görüstüm kizlar, bebegi 4,5 aylikmis. Suyu gelmis sabaha karsi ve ilac vererek dogurtmuslar bebegi. Bebek büyük oldugu icin cok zor olmus. Öyle aci cekiyor ve perisan ki, Allah kimseye evlat acisi vermesin. Cok zor bir aci. Ben 8 haftalik Dorugun ikizi bebegimi düsürdügümde perisan olmustum, onun hali cok daha vahim...

selam kızlar okuladayım ben az kalıcam
gülşahcım tavsiyen için sağol canım bakıcaz bakalım o dediğin yeri biliyorum bakarım bir sağol

hülyacım gününüz güzel geçmiş çok sevindim resimlere bakıcam hemen
tubacım sizinkide güzel geçmiş çok sevindim resimlere bakıcam bende senin gibi yapıcam iki gün inşallaha.s.

sağol cnm,evet ya oğlanmış
hamileliğimde süpriz oldu c,nsiyeti dekaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun cnm hem defneye hemde sana
güle güle kullanın cicilerinizi

Çok sağolasın Özlem'cim a.s. Alıntılardan gördüğüm kadarı ile kuzucuk erkekmiş he. Mehmet paşa geliyor hadi bakalım hayırlısı ile a.s.

Ohhh keyifli bi d.günü olmuş çok sevindim canım. Birazdan resimlere bakıcam inşallah a.s.

ayy pınarcım valla şimdi bende sana face den yazıp defnoşu soracaktım...neyseki düzelmiş kuzum cok şükür...
oyy baya tempolu gececek anlaşılan ..ama kendinide yorma fazlaa..
sanada gecmiş olsun cnm...

Sağolasın canım daha iyi kuzucum öksürük kaldı sadece a.s.

Sorma ya fena yoğunum ama hepsini yoluna koymam şart bu hafta a.s.

Sağolasın canım benim a.s. Sende taşındın sonunda. Güzel günlerde oturun inşallah a.s. Bora kuzumda öksürüyormuş. Günde 2 sefer Sekrol veriyorum bende. Sadece öksürüğü kaldı geçer 3-4 güne dedi doktor a.s.

Çok tşk ederim canım benim a.s. Evet ya o huysuzluğu halsizliği hastalıkmış demekki. İyi şimdi çok şükür sadece öksürüğü kaldı a.s. Sende güzel bi hafta sonu geçirmişsin sevindim a.s. Arkadaşın içinde çok üzüldüm ya Allah düşmanımın başına vermesin evlat acısını :1no2:

Ben kahvaltıyı 150 cc mama, 3 kaşık hazır kahvaltılık toz, peynir, yumurta sarısı ve ceviz olarak veriyorum seviyor canım a.s.

Sağolasın canım benim a.s. Ay bu dişler fena ediyor çocukları. Bizimkininde salyaları akmaya başladı yine. Diş geliyor heralde. Haklısın canım ya Defne için hep koştursamda yorulmuş saymıyorum kendimi a.s.

Sağolasın canım a.s.

Birso ya valla Esen'e katılıyorum niye bu çocuklar bu kadar hasta oluyor. Alerjik mi acaba dediğin gibi ya çok geçmiş olsun tekrar a.s.

Tamam canım ben bu hafta herşeyi halledeyim resinlerini eklerim fikir olur a.s.

Çok sevindim canım inşallah alırısınız arabanı da güzel günlerde kullanırsın a.s.

Canım sağolasın tavsiyen için. Bu gece deneyeceğim mutlaka viksi a.s.

Çok güzel d.günü geçirmişsiniz. Helal valla pastada çok hoş olmuş şimdi onlara bakıyordum a.s.

Sağolasın canım benim iyi çok şükür sadece öksürüğü kaldı kuzumun. Bide arada burnu tıkanıyor. Sendede yolculuk haızrlığı başlamış Allah kolaylık versin a.s.

YA KIZLAR DıREK DALIYORUM AMA HEDıK NEYLE KAYNIYORDU :uhm: YAW BEN ŞıMDı DOĞUM GÜNÜNE HEDıĞıNıDE KAYNATICAM AYRI YAPAMADIM DıŞLERıMıZ ANCAK ÇIKTIĞI ıÇıN. ÇALIŞTIĞIM ıÇıN HAZIR 3 GÜN TATıLKEN HEDıĞıDE BıR YAPIYIM DıYORUMDA..?

Selam bacılar a.s.

Defdoş bu gece 4'e kadar iyi uyudu. Sonra burnu bi tıkandı, yarım saatte bir kalktı. En son eşim giderken saat 6 gibi burnuna sprey sıkıp çektik aspiratör ile. Biraz ağladı ama rahatladı uyudu en azından. Sabahta annem gelince hemen kahvaltı sonrası spora kaçtım. İşin ucunu sıkı tutmam lazım artık. Yoğun bi spordan sonra eve geldim. Defdoş'um yeni uyanmıştı. Annem çorba yapmış içirdi kuzuma. Hemen yıkadık. Bikaç gündür yıkanmayınca iyice huzursuz olmuştu çocuk. Yıkanınca çok rahatladı. Ben Defdoş'la ilgilenirken annemde sağolsun kalan ütülerimi yaptı. Sonra o giderken bende çıktım onunla. Onu yolcu ettik ordan markete gittik kızımla. Alışveriş yaptık. Apartmanın bahçesinde meyvesini yedirdim, biraz koşturdu. Eve gelincede emdi uyudu hemen. Bende size bakayım dedim. MArket poşetleri ve ütülenenler yerleşicek a.s.

Akşam içinde kıymalı taze fasülye ve makarna yapacağım. Fasülyeyi ayıkladım akşama doğru pişiririm. Annemde çorbamı halletmiş.

Kızım uyanmadan şu yerleştirmeyi halledeyim gelirim kızlar a.s.

Hedik dediğin buğday mı canım :uhm:

tubacığım doğumgününüzden önce kutladınız sanırım çok güzel olmuş ve pasta harika olmuş yaa tabrik ederim seni...
serramda çok tatlııı
ayyy gazelimde öyle demeden geçemeyeceğim ülen ben doğursam bu kadar severimmmmmmm

ne yazacaktımya alıntı yapamıyorum kızlar annem gelemden yazacağım

hülyacığım evet alerjik bi durum var kesin

kıvılcım cnm bakırköyede ben büyük beden mağzalarına takılıyorum cnm ya
ama küçük bendenlerde var ebru giyim...zümrüt diye bi yer (askerlik şubesine yakın bu yer)
bide bahçelievler metroportta popüland var harikaaa abiylerde indirim vardııı

EVET CANIM BİZİM BURDA HEDİK DERLERDE O YÜZDEN ÖLE YAZDIM.
YANİ SADECE BUĞDAYLA PİŞİYOR DİMİ İÇİNE BAŞKA BİRŞEY KONUYORMUYDU ?bilmiyorumkismile

Bizde buğdayı haşlıyorsun canım. Yanında ikram olarak nar , şekerleme, fındık , fıstık veriyorsun. Kim ne istiyorsa ondan koyuyor a.s.

Defdoş öksürürken uyandı aldım omzumda uyudu yatırdım yerine. Eşimde aradı 10 dk'ya geliyormuş. Erkenci bugün a.s.

Ya bu arada Gazel'in resimleri nerde ya face'de yada burda açılmış konu görmedim ben meraktayım :uhm:

Buldum buldum kaydirigubbakcemile3

Gideyimde yemeğimi koyayım bari kociş aç gelir ancak pişer a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…