oyy ben geldimmm ...
sabahtan beri buralardayımm ama bi turlu yazmaya fırsat bulamadım yaa ...doğum günü resimlerini face ye attım...
tubacım gule gule kullansın kuzum ...
hadi bakalım sende zor olan kısmını atlattın..nice mutlu yıllar gecirir inşAllah kuzum..
gülhancım bora nasıl oldu umarım daha iyidir..
cerencim mrb cnm Allah kolaylık versin sanada ...
filizcim parfum sormuştun ben CHANEL Coco Mademoiselle severek kullanıyorum çok güzel kokuyor tavsiye ederim...
birsencim bende senin cocuklarda alerjik bi durum oldugunu düşünüyorum cnm yaa bu kadar üst üste hastalanmaları üşütme yada mikrobik olamaz sanırım...
banucum kızlar nasıl??
tulaycım aysuncum sizlerede selam öpüyoruz cokka.s.a.s.a.s.
günaydın canım ii haftalar iyiyiz canım şükür h.sonunun güzel geçmesine sevindim.bizimde çokgüzeldi. buhaftada misafirlerim gelecekti ama plan değişti.haftayada k.valdemlere gidecektik doğum gününü kutlayacaktık oğlumun. ama planlar değiştiği için onlar bize geecekler.güzel kızların nasıllar?
günaydinnn hatunlar a.s.
anam cok yorucu bi haftasou oldu :)) heryerim agriyorc.tesi kuzenlerle,pazarda ailelerle kutladik dogumgünümüzü :) ikiside cok güzel geçti cok sukur :) resimleri face'e eklicem birazdan :) neyse atlattik cok sukur :) gercek d.günümüz çarşamba..onuda dişarida kutlicaz inşaAllah :)
c.tesi günü hem temizlik,hem hazirlik yaptim..hemde ilk kez şeker hamuruyla pasta yaptim..1.5 saat sürdü yaD eşim erken geldi..artik nasil bir yüz ifadem varsa adamcagiz bana temizlikte yardim etti ya DD evi o süpürdü serrosada 2gün boyunca hep o bakti ben iş yaparken :)
hülyamm canim cok sevindim d.gününü güzel gecirmenize :) resimleri sabirsizlikla bekliyorum :) buarada c.tesi tam pastayi yaparken hediyelerin geldi :)) cok tatlisin canim ya..cok cok teşekkürler :) bi firsat bulup arayamadim seni
bora,defne,aliş hastaymiş halaacil şifalar kuzularima pinarcim burnuna kulak pamuguyla viks sürmeyi dene,bide kalorifere viksli suya batirilmiş bez koy..cok faydasini görürsün..gerci biraz daha iyiymiş cok sukur..boracikinda iştahi gitmiş iyice..dorugunda öyle ay serrada da var o..geçen gün 10da kahvalti yapti..bi daha 5 te yemek yedi ya..hiç yemesede olur onun için..hayret bişi yani..
filizcim arkadasina cok üzüldüminşaAllah tez zamanda gene hamile kalir
ferdacim tokata gidiyormussun..hayirli yolculuklar canim..22sine oyuzdenmi yetişemeyeceksin??
banucum sizde güzel bi h.sonu geçirmişsiniz :)
pinarcim canim az işin varmiş bu haftamerak etme ya..güzel plan yapinca herşey hallolur :)
birsencim annene gelmişsin..boşver kiz..iyi tarafindan bak olaya..annende daha rahat olursun,daha rahat gezebilirsin..hem evinde derli toplu kalir :) kocanda inşaAllah hatasini anlar hemencik
tutkuncum turkizin iyi olmasina sevindim..Allah korusun kuzumu..başina gelen en kötü olay bu olsun bitsin..
özlemcim kanaman olmus yaama iyiymiş kuzum cok sukur.. mehmet geliyormussss :) ay cok şaşirdim :) mehmet isimini bende cok severim eşimin ismi
gülşahcim inşaAllah tez zamanda kafana ve kesene göre bi ev bulursun tatlim :) h.sonuda ferdayla bulusmussunuz :)
aynurcum,cerencim,aysecim,tülaycim sizler nasilsiniz kizlar :)
ay su resimler bi halledeyim serros uyurken :) öptüm siziii :)
cnm su vermek de yok çünkü bu seferde ona alışıp onun için kalkıyorlarmış,bizde ilk bir iki gece verdik ama şimdi bıraktık..bilgin olsun,Sagol canim, insallah kalir, cok aci duydum.
Off ayni iskenceyi sende yasiyormussun canim, beter birsey gercekten. Bora'nin öksürük insallah ciddi degildir, gecmis olsun kuzuma da.
Bende hafif sulu yapiyorum canim ama zor bela yiyiyor. Sasirdim ne verecegimi, yumurtadan nefret ediyor.
Off yumurtayi ayri asla kabul etmiyor Doruk, iyiymis Ahsen'in huyu canim, en azindan faydali birseyi Annesini zorlamadan yiyiyormus kuzum.
Bakirköy teyzemlere yakin canim, bakarim kesinlikle. Zaten teyzemlerde kalirim büyük ihtimalle. Önerebilecegin magazalar varsa, yazarsan sevinirim.
Arkadasim bebegini kaybetti sanirim, son cümlemi atlamissin canim sanirim. Paris gezimizde güzeldi evet ama cok kisa sürdü, birsey anlamadik pek.
Sansli kiz Serra, iki dogum günü birden olacak kuzunun. Resimlere de bakayim birazdan Face'den.
Bakayim haftasonuna canim, gecen yil cok güzel bir koku bulmustum, param yetmedi, kartimda üstümde olmadigi icin alamamistim. Cildiriyorum onu hatirlamak icin nafile. Canim ben geceleri kalktiginda Doruga su vermeye basladim, bazen susandiklari icinde uyaniyor olabiliyorlarmis. Sende veriyor musun?
Selamlar Kizlar,
Basim catliyor agridan, az önce asprin erittim bir tane insallah faydasi olur. Sabahtan mutfak ve ütü isimi bitirdim, 2 posta camasir yikadim astim, alis-verise gittik ve kendimi cok yorgun hissediyorum. En büyük yorgunluguda Doruga kahvaltisini verirken yasiyorum ama. Bir kasik verene kadar sebekligin her versiyonunu yasiyorum. Bünyem kaldirmiyor artik. Esimde bana acimis heralde, sirt masaj aleti almis haftasonu. Acayip rahatlatiyor ve gerginligimi aliyor, minnettarim kendisine...
Doruk henüz uyanmadan corbasini son kivamanina getireyim. Yemezde yine, ben yine de yapayim. Öptüm hepinizi kizlar, iyi bir hafta gecirmeniz dilegiyle...
hülyacım iyiyim bitanem kızlarda iyi sen nasılsın meleğin nasıl
regl oldum acayip midem bulanıyor anlatamam
filizcim bende armani she ve narsico rodrıguez kullanıyorum ikisinden hiç vazgeçmedim
cnm su vermek de yok çünkü bu seferde ona alışıp onun için kalkıyorlarmış,bizde ilk bir iki gece verdik ama şimdi bıraktık..bilgin olsun,
geçmiş olsun cnm ,umarım doruk yer çorbasını..
Bende evimi süpürdüm ama Dağhanla çok komikti yaa,görseydiniz gülmekten kırılırdınız,nasıl çığlıklar atıyor hem korkuyor hem istiyor makineyi,toz aldım ama silemedim çünkü bana vermiyor viledayı,neyse çorbasını yedirip uyuttum şimdi kalan işlerimi hallediyim,yemeğimide yapmıştım,yerleri silip banyoyu halledicem,
Maşallah oğlum bugünlerde iyi kızlar artık eskisi gibi üzmüyor beni,uslandı sanki biraz,yemeside iyi çok şükür...
sağol cnm,evet ya oğlanmış
hamileliğimde süpriz oldu c,nsiyeti dekaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun cnm hem defneye hemde sana
güle güle kullanın cicilerinizi
gelelimm bizeee...
bugun güzel kızımın doğum gününü dediğim gibi dışarda kutladık..sabah ilk önce kahvaltı dışarda yaptık...
ordan cefe ye gittikk...biz gittiğimizde orayı süslemişlerde cok abartılı değil ama yinde güzeldi...kızımın doğum günü pastasını üfeldik..yedik oda balonlarla baya eglendi...
ordanda fotoğrafcıya götürdük.....resimlerini cekerken resmen hepimiz şebe olduk ama benim fotojenik kızıma resmen kal geldi gülmüyor kaydirigubbakcemile3ayakta tuttuk olduğu yerde kaldı yürümüyor oyle sabit bize bakıyor bu dediler ne yapıyor diye kaydirigubbakcemile3neyse ki sonradan ortama alıştı ve bi kaç güzel resim çekebildi adamcagız kaydirigubbakcemile3
sonra parka ordan sahile ordanda avm ye akşam yemeğimizi yedik ve döndükk
çokta güzelll bir gün oldu..gecen ağladığıma bile değmedi bundan sonraki doğum günlerinide Allah nasip ederse dışarda kutlamayı düşünüyorum ..evdeki yorgunluğu kaldırmaya hiç değmez hem temizlik hem hamur işleri hem sonraki temizlik değmez valla bence :umursamaz:
ayy pınarcım valla şimdi bende sana face den yazıp defnoşu soracaktım...neyseki düzelmiş kuzum cok şükür...
oyy baya tempolu gececek anlaşılan ..ama kendinide yorma fazlaa..
sanada gecmiş olsun cnm...
Selammmm
Pınar Defne mı hastaydı ya.Gecmıs olsun canım ıyılesıyor galıba artık.Anam bu ne yogunluk bı hısımla halledersın hepsını.
Ferda sen yıne arazı olmussun gördum face te.Valla aynı yerde olsak delı gıbı sokaklardaydık hep:))
Hulyacım akıllı hatunsuz valla.En guzelı olmus ohh sende keyıf almıssın mıs gıbı.Bende oyleıstedım ama.Alpın babasıpek meraklı sorup duruyor.Tabı gelın uğrasıcak tum ıslerle.
Bızde ıkeaya gıttık ordanda yemeğe.Bora 1 tane köfte yedı orda evdede azucık muhallebı.Sımdıde uyanıyor sureklı öksurmekten.Yarın doktor yolu gorundu bıze.
Iyi Aksamlar Kizlar,
Bugün ailecek güzel bir gün gecirdik. Aylardan sonra ilk defa doyasiya uykumu alarak, 11:30'da uyandim. Gece de Doruk sadece bir kere kalkti ve cok kisa emip geri uyudu. Ne zamandir gözümde büyüyen mutfak dolaplarini düzenleme ve temizleme isini önemli ölcüde hallettim ama yarina da var biraz daha isim. Haricinde, Dorugun kullanmadigimiz oyuncaklarinin fotograflarini cekip, Ebayden acik arttirmayla satma isiyle ugrastik tüm gün. Üst kat komsularimiz, kanolarini, cadirlarini bile bu yolla satisa cikartiyorlarmis, onlar iyi fikir verdiler bize sag olsunlar. Ev, biraz soluk alir hic degilse...
Dünde tüm gün disaridaydik, kardesimin dügünü icin elbise baktim ama hic kafama göre birsey bulamadim. Istanbul'dan alacagim sanirim bu gidisle. Ama neresinden, orasi da muamma...Birde iyi bir parfüm ariyorum, bir türlü karar veremedim ona da hangisi olacagi konusunda.
Gülhan'cigim, su istahsizlik sorunu bizde tavan yapti artik. Birkac kasiktan sonra istemiyor, zor bela agzina tikadiklarimida yutmuyor ve migdesini bulandirarak kusuyor. Oturup agliyorum sinirimden. Öyle zor ki, onca ugrasip özenerek yaptigin yemekleri dökmek...Kahvalti da istemiyor Doruk. Kus gibi birkac kasik o kadar.
Bu arada kizlar siz kahvaltiyi nasil veriyorsunuz? Bir akil verin bana allahaskina ya. Kafayi siyirmak üzereyim. Lapa gibi olanlari tadi ne kadar güzel olursa olsun asla yemiyor. Tek tek de biraz yiyiyordu ama onuda istemiyor artik son iki gündür.
Özlem'cigim, kiz olacagina artik iyice emin olmustuk, sürpriz yapti bize Mehmet. Ismide cok güzelmis, esimin ismi de Mehmet ama herkes Memed diyor, o da Memed isminden daha cok hoslaniyor.
Pinar'cigim, gecmis olsun Defdef'e, kuzumun huzursuzlugu hastaliktanmis demek. Neyseki daha iyi artik. Yogunlugununda üstesinden gelecegine inaniyorum. Kolay bir hafta gecirirsin insallah.
Ferda'cigim, sende güzel bir gün gecirmissin. Ne güzel Gülsah'la da bulusmussunuz. Daghan'la gece nöbetleri nasil, iyilesme var mi biraz?
Hülya'cigim, cok sevindim güzel bir dogum günü gecirmenize canim. Bizde asagi yukari ayni sekilde kutlayacagiz Dorugun dogum gününü. Zaten hamur isi, temizlik ve sonrasinda cikan is derken, Anne icin agir bir yorgunluk oluyor. Disarida kutlamak bence de daha ideal.
Kizlar bu arada Lise'den cok sevdigim bir arkadasim vardi, kac yildir ugrasiyor bir türlü bebek sahibi olamiyordu, en sonunda hamile kalmisti ve öyle seviniyordu ki. Gecenlerde bebeginin cinsiyetini ögrenmis, kizi olacakmis. Birgün sonra bebegini kaybetmis. Bugün yazmis bana, nasil üzüldüm, agladim anlatamam. Yaninda olmayi cok isterdim...
Bizden simdilik bu kadar. Herkese iyi geceler...
inciniz hayırlı olsun canım hepsi inci gibi çıksın inşallah:))
gezginci hatun güle güle giyinin ana oğul:)a.s.
iyi gezmişsin ferdacım
aldıklarınızı da güle güle kullanın eminim çok yakışmıştır güzel yüzlümea.s.
çok sevindim canım güzel geçmesine bizde resim çektiricez Ahsen nasıl durucak bakalım:))
bu arada bende kıyafet için şirinevlere bakıcam bulamazsam annem dikicek:)
iyi geceler canıma.s.
pınarcım geçmiş olsun canım defnoş iyileşmiş şükür bizde de Ahsen hastalandı yada diş çıkarıyor sürekli bağırarak uyanıyor bugün bütün gün ağladı zaten
bu arada çok yoğunsun bu hafta ama yorma kendini çok fazla gerçi ben Ahsen için bişeyler yapınca hiç yorulmuyorum eminim sende öylesindir
filizcim güzel bir gün geçirmişsiniz sevindim senin adına
iştahsızlığınıza gelince eminim çok zorlanıyorsundur ben kahvaltıyı yumurtayı ayrı veriyorum diğerlerini birleştirip veriyorum yumurtayı seviyor ama karışımda çok zorlanıyoruz
gunaydınnn bacılarrrr
ohh gezmeler yapılmış alışverişler haleldılmısss
pınarr okurken yoruldum bu haftakı planınaa iyi gezmeler canım buarada sevındım defnoşun ıyı olmasınaaa.s.
nurten acıma kıs parayaa ütü evın demırbaşı kullanırsın senelerceee :1hug:
ferda gule gule gıysın daghanım cıcılerınıı bol bol resım cekteee gorelımm yakısıklıyı dogum gunundee a.s.
özlem kanaman varmıss cok dıkkat et ıyı olmus annene gıtmeyı dusunmen allah kuvvet versın canım a.s.
esencım mercımege bulamamıssın elbısee yakınmı sana bılmıyorum ama olıvyumun karsısında bebek magazası varmıs hem fıyatları cok uygun hem cesıt bolmuşş aklında olsun
buarada elbıse bulamayan hatunlar zarada ve marc spencerda super seyler varr bıraz tuzlu ama degerrr benceee a.s.
gulhan dönmüşsün sahalaraaa hoşgeldın canım işlerıde hafıfletmıssın darısı bızım basımızaa bakalıma.s.
evet hulyacım bızde tasınmayı dusunuyorus agustosa kadar ama ev bulamadık kafamıza goree arastırmaya devam anlıcagın gazelımı ve senı cok optumŞeniz
slmlar biz kalktık şöle bi baktık
ferda gülşahla buluşmuş gezmiş...
ohhh sefanızolsun
gülhan gelmiş hoşigelmiş
kuzum benim alişimdeçok iştahsız hastalıktan sanıırım
hülyacığımçok sevindim cnm süperrrrr geçmişşş
ben oyun okulu dönemine kadar evde aile içinde yapacağım valla
çok yoruluyorum....ama annemlerin buraya taşınırsam başka olabilir....
kıvılcım cnm sende memnunsun ne güsel...kıyafet işini ist.gelince b.köyden halledebilirsin
gerçi ne tarada geçeceksin bilmiyorum ama avrupa yakasında bakırköyde her telden var bişiler...
netten satış güzel bende becerirsem ileriye doğru yapacağım bişiler....
bize gelince çocuklar iyi oldu yani alişimm ama ömerim kön könn öksürüyor hasta oluyorumkesinlikle
alerjik bişey ilaç alacağım ona...
annem hastaneye gitti gelir gelmeden sofrayı hazırlayım...
biz annemdeyiz annem gelmedi bize eşim seyhatte ...annem birahakine size gideriz dedi..
çok sıkıldım bu durumdan ...ama yapacak bişeyim yok...eşimlede ev yüzünden tartıştım bıktıkm artık
annemin çenesi durmuyor....özel hayatımız kalmıyor...çocukların dengesi bozuluyor....
küs gitti yola kendini haklı görüyor...offffffffffff neyse ben kaçar kızlarrr kahvaltı hazırlayım
canım Eminönüne bi gidemedim güzel şeyler almışsın güle güle kullanın bizde öptük seni.
gözünüz aydın artık arka arkaya gelir diğerleride.
oh süper gezmişsin ne güzel baharı getirmişsin ve güle güle kullanın cicilerinizi
herkes alışverişte güle güle kullnın bende Türkize kabarık elbise bakıyorum bulamadım daha bi mağazaya ısmarladım gelirse tabi sen çok şık şeyler almışsın yakışıklı olcak oğlum diyosun yani valla bakalım
ben yoruldum valla ya ben hala başlamadım seni bekliyorum sen bitir seninkilere bakayım ona göre yol çizeyim bende ne yapıcağımı bilemedim
Gunaydın İyi Haftalar Canlar,
Zorlu bır gecenın ardından sersem gıbıyım.Öksuruk uyutmayı bızı bu gece.Sımdı uyuyor Boram.Akşam ustu doktora gıdıcez bakalım.İlac fılan versın en azından.Bende kahvaltımı yapıcam sımdı.Alıye ablada geldı ortalığı topluyor savas alanı gıbı oluyor su ev haftasonu ya.
Ayy bıde kızlar ben hamıleyken arabamı satmıstık.Alp aradı az once galerıye gıtmıs araba bakıyormus bana.Cok sevındım.Sanırım Boranın doğumgunune kadar alıcaz bana bı araba.
günaydinnn hatunlar a.s.
anam cok yorucu bi haftasou oldu :)) heryerim agriyorc.tesi kuzenlerle,pazarda ailelerle kutladik dogumgünümüzü :) ikiside cok güzel geçti cok sukur :) resimleri face'e eklicem birazdan :) neyse atlattik cok sukur :) gercek d.günümüz çarşamba..onuda dişarida kutlicaz inşaAllah :)
c.tesi günü hem temizlik,hem hazirlik yaptim..hemde ilk kez şeker hamuruyla pasta yaptim..1.5 saat sürdü yaD eşim erken geldi..artik nasil bir yüz ifadem varsa adamcagiz bana temizlikte yardim etti ya DD evi o süpürdü serrosada 2gün boyunca hep o bakti ben iş yaparken :)
hülyamm canim cok sevindim d.gününü güzel gecirmenize :) resimleri sabirsizlikla bekliyorum :) buarada c.tesi tam pastayi yaparken hediyelerin geldi :)) cok tatlisin canim ya..cok cok teşekkürler :) bi firsat bulup arayamadim seni
bora,defne,aliş hastaymiş halaacil şifalar kuzularima pinarcim burnuna kulak pamuguyla viks sürmeyi dene,bide kalorifere viksli suya batirilmiş bez koy..cok faydasini görürsün..gerci biraz daha iyiymiş cok sukur..boracikinda iştahi gitmiş iyice..dorugunda öyle ay serrada da var o..geçen gün 10da kahvalti yapti..bi daha 5 te yemek yedi ya..hiç yemesede olur onun için..hayret bişi yani..
filizcim arkadasina cok üzüldüminşaAllah tez zamanda gene hamile kalir
ferdacim tokata gidiyormussun..hayirli yolculuklar canim..22sine oyuzdenmi yetişemeyeceksin??
banucum sizde güzel bi h.sonu geçirmişsiniz :)
pinarcim canim az işin varmiş bu haftamerak etme ya..güzel plan yapinca herşey hallolur :)
birsencim annene gelmişsin..boşver kiz..iyi tarafindan bak olaya..annende daha rahat olursun,daha rahat gezebilirsin..hem evinde derli toplu kalir :) kocanda inşaAllah hatasini anlar hemencik
tutkuncum turkizin iyi olmasina sevindim..Allah korusun kuzumu..başina gelen en kötü olay bu olsun bitsin..
özlemcim kanaman olmus yaama iyiymiş kuzum cok sukur.. mehmet geliyormussss :) ay cok şaşirdim :) mehmet isimini bende cok severim eşimin ismi
gülşahcim inşaAllah tez zamanda kafana ve kesene göre bi ev bulursun tatlim :) h.sonuda ferdayla bulusmussunuz :)
aynurcum,cerencim,aysecim,tülaycim sizler nasilsiniz kizlar :)
ay su resimler bi halledeyim serros uyurken :) öptüm siziii :)
Günaydın herkese kızlar..
Erkenciyiz yine bu sabah kahvaltımızı yaptık,oğluşu uyuttum,bi bakıyım çok işim var haftasonu gidicem diye,Aynur ablada gelmicez bu hafta evimi toparlamam lazım.Valizler hazırlanacak,bitmişim ben..
Tubacım evet Tokata gidicem diye gelemiorum yoksa beni hiçbi kuvvet tutamazdı,ve öyle aklım kalıyorki,ne yapcam bilmiyorum,bide Dağhanında resmini koysanız olmazmı pastaya..:kedi:
Sizin doğumgününde iyi geçmiş çok sevindim cnm resimlerine bakarız artık..
Hülyacım çok sevindim iyi geçmiş gügünüz bak ağladığına değmedi gördünmü!!
Pınar kolay gelsin işin zor,Defne daha iyiymiş sevindim cnm.
YA KIZLAR DİREK DALIYORUM AMA HEDİK NEYLE KAYNIYORDU :uhm: YAW BEN ŞİMDİ DOĞUM GÜNÜNE HEDİĞİNİDE KAYNATICAM AYRI YAPAMADIM DİŞLERİMİZ ANCAK ÇIKTIĞI İÇİN. ÇALIŞTIĞIM İÇİN HAZIR 3 GÜN TATİLKEN HEDİĞİDE BİR YAPIYIM DİYORUMDA..?
Hedik dediğin buğday mı canım :uhm:
EVET CANIM BİZİM BURDA HEDİK DERLERDE O YÜZDEN ÖLE YAZDIM.
YANİ SADECE BUĞDAYLA PİŞİYOR DİMİ İÇİNE BAŞKA BİRŞEY KONUYORMUYDU ?bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?